Dopparedan

God Jul på er allesammans till att börja med. Ber sedan om ursäkt för den bedrövliga uppdateringen, andra saker har kommit emellan och datorn har i princip inte varit påslagen ens;) Fix och trix inför ikväll är klart och jag har precis avslutat ett härligt träningpass i källaren. Känner dock en orolig "ondhets" känsla i kroppen, ni vet sån där hemsk feber och influensa ondhet:( bläbläblä, och nej nej nej, inte nu, jag vill klara av julen och en härlig utgång imorrn sen kan jag väl ta en lite sjuklighet om jag så måste;)

Har befunnit mig i skåne i snart en vecka och sängen i mitt gamla rum är numera utbytt mot bäddsoffan som är stommen för gästrummet. Tror att mamma och pappa insett att jag troligen inte flyttar hem igen och att de då inte kan hålla mitt rum intakt bara för att jag ska sova där några gånger om året. Det är väl bara att vänja sig antar jag:P

En välbehövlig dusch är vad som väntar och sedan vidgörning och transport till moster och julaftonsfirande:D

GOD JUL!

<3

ps: nyklippt är jag ju också, och trivs bra som attan i det, bilder kommer imorrn! ds


Sista natten i sthlm 09

Jaha, då var det bara en dag kvar här i stockholm för detta året. En låååång skoldag på 10timmar har avverkats idag och vi fick en hel del gjort på gruppuppgiften, blev dock inte helt klara, måste alltså börja med att göra klart den imorrnbitti på datorövningen:S Sen ska min individuella uppgift också bli klar, sen, ja sen tar jag jullov från skolan, eller lov och lov, uppgift ska göras och tentaplugg ska påbörjas, men ändå hemma:)

MASSA snö ligger utanför husknuten och det slutar inte snöa, har varit snöstorm hela dan idag, och flingorna faller fortfarande, om än lite finare nu.

 Bild tagen från balkongen i tisdesmorse. Nu ligger det ca 20-25centimeter.

Kroppen mår sisårdär efter en höst tuffare än tuffast, och senaste veckan har verkligen speedat upp tempot igen. Min hy är under all kritik för tillfället, kass sömn, en del stress, halvtaskiga matvanor stundtals, förhoppningsvis förbättring på den fronten inom kort! :)

Ska se om jag hinner samla ihop ltie grejor som ska med hem imorrn sen kallar sängen efter endast 4 timmars sömn igårnatt:P

<3

BLÄ!

Ah fy vilket humör jag varit på idag. Tyckte det var ganska ok till jag satte mig i föreläsningssalen, tror jag behöver jullov! Grupparbetet gick ju sisådär av många anledningar, vi måste få hjälp imorrn så vi blir klara så jag slipper tänka på det mer. Huvudet håller på att trilla av då det är en del som framförallt ska förstås och kommas ihåg. Mest teori och väldigt lite verklighetsanpassning för tillfället vilket ställer till det i min lilla hjärna. Har efter lite mat och kaffe (vad annars, jo träning saknas:P) fått rätt på delar av nästa individuella inlämningsuppgift som jag vill ha klar innan fredag (den också:S).

Det ska bli utgång idag trots den enorma vinter som kommit till sthlm, en decimeter snö och svinkallt med snålblåst till råga på allt:( Jag gillar vintern men inte när det blåser! Utgången är jag väl inte särskilt pepp på egentligen men kan behöva ha lite kul, även sista utgången innan vi åker hem.

Du får mitt hjärta att slå som ingen annan, du och bara du!

<3

Tråksöndag

Det sägs att saknad ska vara bra men nu får det räcka! Får se till att överleva veckan, vilket inte borde bli särskilt svårt eftersom vi har ganska mycket att göra i skolan och macke kommer ju på besök också så det ska nog gå bra. Har varit på ett uttråkat humör mest hela dagen och försökt ladda inför kvällens träning. Lite plugg har det blivit och en massa skidor på tv:) Och kvällens träning sen, ojojoj vilken känsla där finns i musklerna ibland, gillas gillas gillas:)

Svängde ihop en omelett nu när jag kom hem efter träningen som jag ska ha med mig som lunch imorrn, snabbt och enkelt. Jag kanske är påväg in i omeletträsket igen?! nja, kanske inte efter en omelett, men gott är det ju så varför inte?!



tvättid imorrn klockan 7, jippie!
<3

Julklappsshopping och restaurangbesök

Lördag idag då och det innebar julklappsshopping tillsammans med Karin. Eller Karin shoppade och jag var mest moraliskt stöd, handlade dock en klapp till pappa och har nog hyfsad koll på vad jag mer ska handla. Hittade också rätt version av den ring jag önskade mig och fick del version av i 20års present, gillar den skarpt! Klarblå himmel med skön kyla och lite solsken under dagen var härligt mysigt.

Kvällen skulle spenderas på sushirestaurang med Karin (hon vill att jag ska lära mig att tycka om det) men då det inte kändes särskilt "sittvänligt" utan mer take away aktigt så blev det kinamat istället, och jag klagade då inte:P Unnade mig friterade banan med vaniljglass, mumma det, men får nog se upp med unnandet fram till jul känns det som... 

Lekte lite med kameran och här är två av resultaten och även ringen på handen med nymålade naglar, dock inte snyggt målat:S



Detta har nog blivit min alldeles egna pose! Av någon underlig anledning så lyckas jag alltid stå såhär på ett eller flera kort;)


Den klassiska "modellposen" eller vad?! Vet dock inte om jag lyckas så väl?;)



   

godnatt på er,
<3

Är det ok bara för att man är äldre?!

Asså (gud va stockholmst att börja en mening med asså, men jaja) ibland blir jag konfunderas, arg, besviken, upprörd, ja många känslor slår mig. Jag gick inom Ica på hemvägen idag för att handla lite smågrejor. Jag kom slutligen till lösviktshyllorna för nötter vilket jag älskar. Där stod ett äldre par med varsin påse i handen och de plockade till sig nötte, trodde jag. Till min stora förvåning så såg jag att de smakade av i princip ALLA sorter och plockade inte ner en enda nöt i sina påsar. Vi försöker lära barn att betala först- ät sen men hur "fan" ska en förälder kunna förklara för sitt barn när de ser detta vilket som är rätt?! Tror och tycker detta äldre par ( har även sett andra äldre som ätit av smågodiset när de plockar till sig, då plockar de åtminstone till sig lite vilket inte paret idag gjorde)  att det är ok att smaka av allt innan de betalar?! 

Jag gjorde även en annan upptäckt i affären idag, att det finns ofantligt MÅNGA sorter och märken inom havregrynskategorin! Havregryn med råg, havregyn med quinoa, sporthavregryn, etc etc. Alla verkade ganska intressanta men det hela slutade med att jag tog mina hederliga fiberhavregryn från AXA. 


Idolkväll i min ensamhet ikväll, snön faller lätt utanför fönstret och känner jag min kropp rätt så blir det en tidig kväll pga min enorma trötthet denna veckan.

<3  

Björnen sover (känns det som iaf)

Skolan är igång igen och jag har läst ytterligare ett kapitel i tråkboken, "bara" 6 kapitel kvar i den nu. Ikväll blir det bio med Karin och hennes kompis, New Moon ska checkas in. Ska bli riktigt skoj att se om den är lika bra som Twilight va. Är dock sjukligt trött idag också, får se till att hålla mig vaken genom filmen iallafall. :P

Jag har börjat fundera på det här med julklappar, riktigt svårt i år eftersom jag inte kommer på något passande till någon:S Eller vissa grejor kommer jag på men antingen spricker plånboken eller är det praktiskt omöjligt:( Får nog ta mig en funderare till helt enkelt..



Jahaja, inte mycket kul i denna tråkstuga idag, hörs imorrn helt enkelt.

Trött men lycklig

Ojojoj vilken helg! Helt fantastisk hektisk men såååå bra! :) Dukningen i fredeskväll gick bra, lördagen förberrede vi ännu mer mat och på kvällen var det dags för fest. Något galen stundtals men sjukt roligt hade jag iallafall och jag hoppas alla andra hade trevligt också. Massa fina paketer fick jag och de tackar jag ödmjukast för. Glömde ta foto på dem innan jag åkte till sthlm igen så det blir en senare uppdatering. Slapp och städ var vad söndagen bestod av och idag har jag åkt tillbaka till lägenheten.

Imorrn är det skola igen, 1,5 hektiska veckor har jag framför mig med en massa föreläsningar och övningar, ska typ hinna med en hel kurs på dessa få veckor! Var fram tills idag inställd på att jag inte skulle tillbaka till skåne förrän om knappt 3 veckor men så fel jag hade:P Men för tillfället finns det inget annat ställe jag hellre vill vara på! :D

Skippar nog träningen idag, kroppen är trött helt enkelt! Lite tv och sen en massa sömn!

<3

För jag e påväg nu

Ahh, har bara Björn Skifs låt "är påväg" som spelas i Björnbröder i huvudet. Bilen rullar för fulla muggar efter ett matstopp för en stund sen, blidde lite god firre:) Har några timmar till sen är jag på plats i hembyn:) Tentan igår känns ok och jag hoppas verkligen att det gick bra eftersom detta kändes som en helt rimlig kurs att klara. Inhandlade lite praktiska saker påvägen hem och slappade sedan resterande delar av eftermiddagen. Glöggmyset i Karins lägenhet blev väldigt lyckat med massor av glögg (verkligen massor för min del:P) och en del Absolut Mango på det också;) Kom på att både Julmust blandat med mango och glögg var übergott. Så när de andra fortsatte med öl eller vin så behöll jag glöggen dock i spetsad version;) Tanken var utgång för min o Carros del men ett dött Sthlm?! gjorde att vi begav oss hemåt istället. Relativt stora mängder alkohol intogs men ingen av oss kände oss särskilt berusade, hade de blandat vodkan med vatten tro?! ;)

Emelie var duktig i morse med att börja dagen med en springrunda runt sjön följt av dusch, frulle och sedan packning innan jag blev upplockad, en guldstjärna där ja, check!



<3

TENTA

Kylan håller i sig i Stockholm, ett par minus och en massa frost på alla bilar och tak, mysigt tycker jag:) Hoppas bara att alla har satt på sina vinterdäck, läste i K-stadsbladet att kylan överraskat många, säkerligen ett vanligt fenomen.

Har varit uppe sen halv 8 och läst igenom anteckningarna igen, käkat frulle, börjat packa inför hemresa imorrn och även tagit en svängom med dammsugaren som danskavaljer, effektiv morgon alltså. Ska slappa här en stund, sen käka TIDIG lunch och sedan dra mig mot skolan och skriva tentan. Ikväll väntar glöggmys hos Karin med klasskompisar och eventuell utgång om Carro orkade;) Tidig lektion imorrn innan hemfärd så det kanske är bäst om det blir en tidig kväll, men vafasen jag lever bara en gång!

KIK (ishockey) trillar på i ett bra flow nu, oväntade vinster och hårda kamper gör att storebror min och även jag håller tummarna för avancemang i seriesystemet, antar att jag får (måste) följa med på en match på söndag. :P

<3

Pepp pepp

Valet stod för en stund sen mellan plugga, slappa eller träna. Jag bestämde mig för att träna. Ska åka iväg till friskis och köra ett ganska sent pass. Hade varit smidigare att springa en sväng men när termometern visar -5 så drar tom jag mig för att springa;)

En kanonbra pluggdag har avverkats i skolan, först med sällskap av Karin, sedan själv och sen kom Carro en sväng, lite lagom snackstunder alltså:) Det känns ganska ok inför tentan imorrn (anledning till att jag kan åka och träna), det får gå som det går eftersom väldigt mycket beror på vilka frågor som ställs. Vissa saker sitter som berget och andra trillar bort lika lätt som ett löv faller till marken.

Endast 22 dagar till julafton men som tur är har julklappsstressen inte nått mig än, behöver nog dock tänka igenom vad som ska köpas till respektive person!

<3

Som att vända på ett papper

Tänk vad några löpsteg kan göra stor skillnad, eller några och några allt är ju relativt. Det blev en härlig 40-45minuters runda där det egentligen fanns mer krafter kvar i kroppen men uret sa att klockan började bli mycke:S jaja, skönt som tusan av det iallafall. Och humöret kan inte vara bättre för tillfället, mycket piggare och gladare, funderar faktiskt på att stanna uppe nån timme till och plugga. Vi får se vad som bestämmer hjärna eller kropp;)

Kallt som attan blev det plötsligt i storstaden, termometern har gått under nollan och det märktes när jag sprang, MYCKET SYRE! :)

tjingeling <3


bläää

Usch, jag är redan trött på att plugga, och jag har bara tentapluggat ordentligt i två dagar, jag brukar ju kunna hålla ut en vecka iallafall men inte denna gången inte. Jag pressar mig igenom övningstentorna och fyller i mitt formelblad ännu mer, men fy vad icke motiverad jag är för tillfället. Har tagit en kaffepaus nu och ska ge mig ut på en springrunda om en stund i hopp om att hitta syreatomer fyllda med motivation och energi!

Idag har den sista huliganen lämnat mig och lägenheten är tom igen. Alltid trevligt med besök och att få visa upp lägenhet, stad och min vardag men att leva 3 tjejer i denna lilla lägenhet ger inte mycket ensamhet;) Men en helg funkar det ju! :)

Jag räknar verkligen ner tills fredag nu. Tiden går überfort men samtidigt är det massvis som ska hinnas med och därmed känns helgen långt iväg. Något tvådelad känsla;)

Tack o hej från en "apatisk" emelie!

<3 

RSS 2.0