Ny vardag, nya problem

Brum brum brum...blöööö... Så kan det låta när man får motorstopp, jag vet hur det känns, tro mig. Jag kan nog nästan kalla mig en expert på det vid det här laget, så om någon vill ha en utbildning så står jag redo!;) Som ni kanske förstår så har jag påbörjat en intensivkurs i körkort och eftersom jag typ inte kört någonting så har dessa 3 första dagar varit väldigt hmm.... lärande. Men så ieftermiddags med ny lärare som va mer tilltalande för mig så satt det plötsligt! Hej o hå, jag ska nog lyckas ta körkort jag också (fast jag i morse tvivlade ganska starkt på det). 

Annars då, jo en sjukt, magsikt, fruktansvärt, underbart megabra Green Day konsert fick vi se i lördes. My oh my säger jag bara. Det var värt varenda krona och i extranumrena så fullkomligen vrålade jag ut min lycka:P (alla andra gjorde det också så jag hördes nog inte, turligt nog:P) 

Pluggiplugg på teorin och körkörkör är vad mina dagar är fyllda av just nu, därav dålig uppdatering och lite dålig närvaro hos vänner etc. Jag lovar er, det kommer! :)

<3  

I väntan

Jag hann tydligen med ett inlägg till innan jag lämnar stockholm. Jag sitter nu på centralen och inväntar mitt tåg mot Götet. Tentan va enklare än jag befarat och det känns som om jag är godkänd iaf vilket är en stor lättnad!:) Käkade min medhavda lunch på campusområdet i strålande sol och trodde jag skulle få njuta lite av solen men icke så nicke, molnen hägrar för tillfället:S


Två år har gått sen jag kom denna centralstation och det känns verkligen att det var ett tag sen. Stockholm har blivit mitt andra hem och livet har (iallafall periodvis) snurrat på. Nu väntar nya möjligheter, chanser, risker, utmaningar och framförallt upplevelser!! Jag har ingen aning om hur livet i Kanada kommer att bli men jag hoppas på bra! :D

Tjingeling från sthlm än en gång, landar i skåne imorgonbitti.

<3 

Nu dröjer det några månader

Dagen idag har varit bättre men inte hundra. Håll alla tummar och tår för att tentan går min väg imorgon!!! Detta blir sista inlägget från Stockholm på ett väldigt bra tag, närmare bestämt 7månader! Gud vilken konstig känsla, jag som ännu inte insett att jag ska till Kanada i höst, men det ska nog lösa sig:)

Direkt efter tentan imorgon styr jag fötterna mot Götet och Green Day konsert på Nya Ullevi med finaste!:D En otroligt bra studentpresent må jag säga;)

Over and out,
<3

Bottennapp

Jag är trött. Det känns som om huvudet kan trilla av närsomhelst. En jäkla massa råplugg ligger till grund för detta. Plus en massa praktisk skit. Pojkvän fick ta mycket skit, förlåt!

Lägger mig nu o hoppas på en bättre morgondag och dag därpå!

<3

RSS 2.0