Hyponotized

Tisdag den 28juli och denna sommaren har nästan passerat känns det som. Jobbet rullar som vanligt på, kanske dock i ännu muntrare former än tidigare vilket jag alltid uppskattar! :) Fikade med J igår vilket inte var en dag försent, ska fikas på torsdag med två av de andra tjejerna och sedan även en promenix med fika på det med Jenny senare i veckan, ojojoj vad här ska fikas;) Helgen är än så länge ganska oviss om vad den kommer att innehålla. Mamma o pappa lämnar skutan på lördag morgon och återkommer inte förrän söndagkväll, därför kanske läge för fest/förfest eller nått, dock skulle ett besök i Kalmar hos Karin gärna hinnas med på söndag oxå, visst där är plats till båda delar, undrar dock hur pigg jag kommer att vara på bartömningen på Strand på Öland på söndagnatt då?! ;) För att spä på planeringen ytterligare så väntar en sthlmstripp måndag-onsdag med mor och far där farfars stuga ska besökas, även stan och min lägenhet ska hinna inspekteras. MÅNGA grejor i luften inom den närmsta framtiden och det är lite fel läge enligt mig, ville haft lite ledig tid nu till både det ena och det andra men det får försöka klämmas in ändå! 

Because maybe
You're gonna be the one who saves me
And after all
You're my wonderwall


<3

ps: förvirrad, beskymrad, delad ohjälplig tankeversamhet just nu, försöker få rätsida på allt men de går långsamt:S ds

Update

Livet rullar på, ibland lite för fort för mitt tycke. Veckorna bara försvinner och det känns som om jag inte hinner/orkar med annat än att jobba och åter jobba. I lördes vankades det grillpartaj som sagt och det blev rätt så lyckat. God mat, trevligt sällskap, underbara snapsvisor och sedan till råga på allt, dans på uteplatsen när småtimmarna kröp sig närmre. :) Delar utav denna helgen är även de planerade och nästkommande helger likaså, schemat är just nu ganska späckat. Väldigt roliga saker alllihop men jag känner att tiden inte riktigt räcker till, till allt jag vill göra och folk jag vill träffa. 

Träningen rullar på, har dock dragit ner rejält på springrundorna den senaste veckan. Lår, vader och framförallt knäna började säga emot lite väl mycket och det sista jag vill är att dra på mig knäproblem igen. Just nu är det istället rygg, nacke och axlar som stretar mot min vilja, jobbet knäcker dem tyvärr totalt och jag har numera fått förbud mot att "knaka nacken" av jobbarkompisarna! ;) Komiskt men samtidigt tragiskt, jag är blott 20år och har redan problem. Hej uppbyggnads- och styrketräning i höst!  

Jag vill inte vänta, jag vill ha dig nu. Jag vill ha din mjuka hand i min i mörkret.  

I take it back to the stars

Mumma mumma kardemumma vad benstyrkan kan utvcecklas fort:) Visst, framsidan på mina lår har förmodligen varit på helspänn hela tiden i princip i en månad, MEN ack vad mycket lättare det är att springa fortare nu:) Dock så tar jag en vilodag idag, vädret inbjuder ju inte heller precis till nån löpträning. Mamsen o jag har invaderat stan en sväng idag, en styck coctailklänning har inhandlats för min del:D Fin fin, halvdyr men oj vad kort den är, får nog lägga in extra träning:P

Jobb och åter jobb, så stavas mina vardagar från 7-15:30 i 4 veckor till, men jag trivs faktiskt väldigt bra fortfarande, och tänka sig, de nya medarbetarna är ju riktigt bra de också! :)

Det vankas grillpartaj ikväll så jag får väl snart börja förbereda mig, kläder, skor, mat, dricka, ja ni vet, en tjej behöver ha MÅNGA minuter på sig! ;)

When you try your best but you don't succeed
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can't sleep
Stuck in reverse.

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste
Could it be worse?

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

<3

Kristianstaddagarna är slut för denna gång

och för min plånboks del är detta förmodligen det bästa som kunde hända;) Men man lever ju bara en gång sägs det och jag vill utnyttja tiden här på vår sköna jord så mycket som möjligt:P Som att stå o skrika o hoppa som en idiot mitt i natten i publikvimlet framför The Sounds konsert! :) Det är lycka! Förfesten och fortsättningen på stan i fredes blev verkligen lyckad, vissa blev mer fulla än andra och "småbarnen" fick plötsligt ta hand om "gamlingarna", men men, kul hade vi:) Igår vankades det Tivolirock när jag väl långt om länge bestämt mig för att gå på de, många bra band och en härlig festivalkänsla infann sig trots nykterhet:D Därmed blev dagens mående även försäkrat i att vara perfa för en lång springrunda, okej då jag va trött som ett as i morse men mådde åtminstone bra. Marknad med föräldrar och gudförärldrar under dan o sen 1,4mils löpning, tacopaj i magen o en dusch som väntar, har jag sagt att livet rullar på bra ibland?! :)

Jobb som vanligt imorrn, 4 eller 5 veckor kvar nu kommer inte riktigt ihåg hur många:P Sen väntas kusinnissen också anlända inom en snar framtid, det ser jag fram emot:)

<3

Är man ung så är man:P

Har idag fått erfara att 2 timmars sömn är på tok för lite för att orka jobba dar i rad. Historien börjar igårkväll i tivoliparken och Ledin konserten som jag sent om sidor lyckades övertyga storebror att följa med på, komiskt nog spenderade vi nog inte mer än 10minuter tillsammans under kvällen:P Jag mötte upp Amelie precis framför scenen o där stod vi och klappade i takt, sjöng med, och drack öl så gott vi kunde under hela konserten:) Stora torg med lite öldrickande och sedan Banken med storebrors flickvän fram till 3 inatt, jag gick sedan upp 05:40, inte mycket till sömn alltså:P Men roligt hade jag verkligen, och man är ju bara ung en gång! :D

Lite surf nu och sen blir de springa, ajaj mina vader säger jag bara:S men får hoppas jag kan strecha bort lite värk efteråt, trots att jag vet att träningsvärk inte förebyggs genom strechning:S

Imorron e de ju fredag och allt, jipiiieee! Det väntas jobb och sedan utgång, eventuellt förfest med jobbarnissarna eller ett restaurangbesök med föräldrarna, ni hittar mig iallafall på stan nånstans. O just de, måste köpra tivolirocksbiljett, om det inte är för sent redan?!

<3


Måndag och humöret sviker inte

Är glad, positiv, harmonisk, peppad och på allmänt bra humör fast det är måndag och halvt skitväder. Tre nya idag på jobbet vilka säkert kan bli helt ok arbetskompisar med tiden när man lärt känna dem lite. Ska eventuellt "lufsa"  (jogga sakta) en runda med pappa snart för att senare åka mot staden och Rix Fm festival som står på programmet på dagens Kristianstaddagarna. Med min musiksmak så kan det ju inte bli annat än kanonbra! :)

Fick även ett duktighetsryck för en stund sen, dammsugade några rum, röjde upp i köket plus skrubbning av vask, samt städade min toalett. Vilka vuxenpoäng jag precis plockade!;)

Ha de nice!


Out of the light like a star, like a hero

Det går verkligen länge mellan uppdateringarna här, ska väl försöka bättra mig lite på det. Kristianstaddagarna har dragit igång nu i helgen alltså hittar ni mig lättast där;) Har redan hunnit med att dricka en del öl, restaurangbesök, galen dans, karusellåkande, oväntat men trevligt sällskap hem på bussen, och tyvärr även en ond fot efter ett misstag av mig när jag sparkade rätt in i ett bordsben men summa summarum än så länge är fullt godkänt!

Utgången förra lördan med ex-klasskompisarna blev en av de bästa på bra länge. Förfesten med kortspel som avslutning var hur kul som helst, utgången med Sam förstärkte sedan braighetskänslan:) Efter det har det blivit en hel del sol och bad trots att jag jobbar hela dagarna, man får helt enkelt passa på med kvällsdopp! :D Jobbet rullar på efter en något seg vecka, kommer dock lite nytt folk imorrn så då blir de förhoppningsvis lite mer underhållning.

Träningen inför den potentiella svenska klassikern har fortsatt genom mils långa löpsträckor och milslånga cykelsträckor, känns som om det här kan bli en kul men genomförbar utmaning ändå:)

Känslan nu när jag sitter med en kaffekopp i handen framför datorn i ett tomt hus är att Stockholm känns väldigt avlägset men samtidigt så nära. Jag känner mig begränsad i vad jag kan och ska göra, mitt vardagliga liv är ju inte här nere längre, men jag ska väl en gång återvända och vill då absolut komma "hem" till ett liv jag vill leva.

It's hard, but I'm on my way. Need you, want you, can't wait to see you again- You and only you my little LO!

<3


RSS 2.0