Blandade känslor

Idag är det (äntligen?!) dags att skriva den sista tentan på några veckor, äntligen säger jag för jag vill just nu bara ha den överstökad och kunna känna lugnet där ingen stress närmar sig... Senaste månaden har varit HEMSK och då menar jag verkligen überhemsk! Fysisikt mår jag väl ok pga att jag tränar så mycket jag kan men psyket har tagit stryk. De senaste veckorna har jag varit alldeles matt, trött, lättirriterad, lättpåverkad, tja allmänt nere och halvgrinig. Vill ha ett slut på det och nu får jag förhoppningsvis äntligen det! :)

Efter tentan som skrivs mellan 2 och 7 idag (värdelös tid för övrigt) så ska jag o Karin på maskerad med några andra klasskompisar, detta istället för tentafest för vår del. Har dock inte ordnat någon utklädnad än och jag orkar knappt bry mig, men samtidigt så vill jag ju klä ut mig och passa in bland alla andra. Aja, ska ju möta upp Karin på Buttericks (maskeradbutik) och hitta något, wish me luck:)

Förändring på g igen, och ärligt talat så vet jag inte hur det känns, har liksom puttat det åt sidan den senaste veckan, dock närmar det sig med stormsteg vare sig jag vill eller ej.....

Update imorrn om hur det gick idag och kvällens äventyr!

<3


7 days a week, every minute of the day

Underbart, überjobbigt, ultraenergigivande och uppriktigt jäkla superskönt träningspass har jag avverkat för några timmar sen. Lite havregrynsgröt och en avokado senare sitter jag här med redan begynnande träninsvärk, som om det inte skulle räcka med det jag fick igår;)

Gruppinlämningsuppgiften blev nästintill klar idag efter sista övningarna innan tentan på fredag. Ytterligare en heldag i skolan med en hemvända för att byta till träningskläder och sen träning, börjar bli en vana igen!:P Träningsfreaket har vaknat och då går det inte att stoppa henne!

Tvätta, plugga o sen slappa imorrn kväll är vad som står på morgondagens schema, vardag med andra ord:P

  
Att denna lilla godsak ska vara så dyr, fattar inte varför de inte kan sänka priset på den lite?!;)

<3

Phew

Hujeda mig vad dagarna går, veckorna bara flyger iväg och livet är just nu ett enda stort ekorrhjul! Eller snarare såhär, mitt liv stavas just nu PLUGGA, PLUGGA, PLUGGA! Jag gör i princip inget annat, tränar visserligen en hel del men de måste jag för att orka med allt plugg, det blir liksom där jag rensar hjärnan och laddar om batterierna. Individuell datauppgift lämnades in i veckan, omtenta skrevs igår (hoppas och tror att jag iaf e godkänd), högskoleprov skrevs idag med 1,0 som resultat, absolut inget mästarresultat men helt ok för att av första gången, det såg riktigt bra ut på vissa ställen men sen rasade det på andra, såg nästan ut som om det varit två olika personer som gett mina svar;)

Har fått i oss lite mat nu ikväll (baconinlindade färsbiffar med klyftpotatis och turkyoggi och sallad till, mumma:)). Eventuellt ska det bli biobesök ikväll (min första slappkväll på nån vecka), sen imorrn börjar nytt plugg, ny tenta på fredag som ska sättas! Även en gruppuppgift på datorn ska lämnas in och göras på måndag. 

 Ska försöka bättra mig med uppdateringen, hinns och orkas inte med för tillfället bara, men I´ll try!

<3

Nörrpingbesök

Även denna helg är snart vid sitt slut och jag har haft trevligt Norrköpingbesök i form av Ullis igår och idag:) Mycket tragg, skratt och trevligt mående! :D En kort shoppingrunda, kemiplugg, hemmalagad pizza och slapp framför tv:n va väl typ vad vi hann med.


Antar att vi lyckades med pizzan eftersom detta var vad som blve över;)



Nedan kan också ses hur engagerad och fokuserad Ullis va på att hjälpa till med maten!


Lite plugg har hunnits med idag, imorrn och 2 veckor framåt blir det körigt värre med plugget!

<3


Är det tentatider eller vad?!

Morgonen började med en kylig men uppfriskande springrunda därefter lite god frukost och ett bad med efterföljande egen-minispa tid:) En djupdykning i statistikböckerna så sitter jag här och håller lunchbreak. Det rullar på bättre och bättre och det känns bra!


En fundering många förmodligen har är angående mina matvanor, hur kan man liksom gilla dessa kolliknande bitar, ingen aning men jag fullkomligt ÄLSKAR det!


Såhär ser mitt köksbord ut för tillfället, märks verkligen att det är tentaplugg på g, ett ordant kaos kallar jag det!

Nahe tillbaka till moment genrerande funktioner, maximum skattningar, binomialfördelningar etc, ja statistik alltså;)

<3

Full rulle

Det klagas på uppdateringen och ja jag vet, den är inte bra för tillfället. Det är mycket annat som tar upp all min tid och trots ett relativt späckat schema så har jag inte jättemycket att berätta om. Omtenta plugget går framåt (äntligen) och bitarna faller mer och mer på plats till min stora glädje! Matte börjar ju äntligen bli roligt igen, det är det jag alltid sagt, matte är superkul när man kan det men när man befinner sig i dimman så är det döden!!!

Missade min tvättid i fredes eftermiddag eftersom vi hade tentagenomgång då (såklart samma tid av alla att välja på) Nästa tvättid var först om 2 veckor så turligt nog så finns farfar och hans tvättstuga ett telefonsamtal bort, och när man blir bjuden på lunch under tiden så tackar iaf inte jag nej!;) I fredeskväll hade vi en tjejkväll på ett uteställe, Solidaritet, läs stureplan:P Lördagen spenderade jag mest hemma med att göra ingenting, kan undra vem som hjälpte mig med detta?!;) Kollade på Sveriges match på en pub på söder men det kunde vi ju varit utan, en förlust och massa ryggont senare va vi hemma igen, ja just det, VI! :P han sitter här bredvid mig, numera dagligen, och livet rullar på:)


En massa plugg nu i två veckor framåt då två tentor ska klaras av, dock får jag besök i helgen, ullabulla kommer hit för ett snabbesök! :D:D:D:D

J-lo, I think that you might be right about your thoughts, but I'm not totally convinced, yet. We'll see...



Förvånad- Oh yes

Den lugna utgången som Carro och Karin övertalat mig att följa med på var egentligen en överraskningsfest med närmsta klasskompisar och Mr närvarande, helt paff kom jag in i Karins lägenhet där paket, tårta, dricka och skönsång väntade:) Tack så jättemycket för en helt lyckad gårdagskväll!

Vad har annars hänt i mitt liv de senaste dagarna, jo världens snabbaste, skönaste, starkaste och helt perfekta springrunda och efterföljande styrka avklarades i tisdes, det känns fortfarande i bålmusklerna;) Igår hände något som inte ofta händer mig, jag sov länge, riktigt länge. Somnade vid 12 snåret på natten och gick inte upp förrän 13:25 dagen efter, riktigt illa! :P

Lite halvseg är jag idag pga gårdagen men nu ska jag dyka ner i statistikboken och försöka få in lite gammalt inför omtentan, MÅSTE börja förstå det NU!

<3

Födelsedagsmiddag

Ahh vilken god mat det blev. Det tog en stund innan jag kunde bestämma mig men till slut efter noga övervägande och rådgivning av J-lo och mamma så blev det fläskfile med potatisgratäng, sallad och kall vitlökssås, till detta nygräddade minibaguetter. Till efterrätt blir det kladdkaka med vispad grädde. Och som toppen på isberget så har det druckits Asti och Staropramen! GOTT är bara förnamnet!

 Innan maten!

 Maten (ja jag vet att de ser sörjigt ut, jag hann börja äta:P)

 God öl, eller hur ullis?:P

 O en god kaga till kaffet ska de va! :)

<3


En helt vanlig måndag


är det idag, eller nej tror inte de va?! Har hört talas om att det ska vara min alldeles egna födelsedag just idag, och med en spräng inkorg både på mobil och facebook så är det nog sant, tackar redan nu för alla gratulationer! :) So far so good kan jag väl sammanfatta dagen med, väckt med skönsång av föräldrarna vid 6 snåret i morse (mycket vackrare på telefon än i verkligheten), en massa sms och samtal och en jäkligt bra skoldag senare sitter jag här. Måste käka något litet för magen skriker verkligen, sedan bär det av till sysysysysystembolaget tro det eller ej!? ;) Måste ju utnyttja min rättigheter här i samhället:P

Ett restaurangbesök eller gomiddag här hemma är vad som väntar ikväll, en utgång kunde blivit av (ja trots att det är måndag och jag börjar 8 imorrn men jag fyller ju bara 20 en gång:P) men lugn, det blir hemmakväll skjuter på utgången till helgen istället av praktiska skäl!

<3


Hej omtenta

Jag körde på tentan precis som väntat.. det sjuka är att endast 2 av 52 blev godkända, det säger något om hur dålig vår lärare varit på att lära oss något, får hoppas det blir skärpning och bättring av det under denna kursen då vi får dras med henne igen. :(

Resan upp till storstaden gick komplikationsfritt och en skön halv vecka/helg är snart över, nu väntar hårt plugg i en månad där det ska pluggas till både ny tenta och omtenta, blääää!

Regnet öser just nu ner utanför fönstret och det är riktigt tråk-söndagsväder, bäst att man stannar inne!

Idag är det ju för övrigt kanelbullens dag, ska tydligen firas tycker någon;) Själv väntar jag mer på morgondagen, eller nej jag väntar inte, den kommer när den kommer, men på något vis ska den nog firas!

Blogginspirationen är just nu nere på låg nivå, håll till godo:)

<3


RSS 2.0