Näst sista mars

Den näst sista mars är det idag och vintern har äntligen släppt sitt grepp om sthlm på riktigt vilket innebär bra mycket skönare och trevligare väder:) Nya kurser i makroekonomi och internationell ekonomi har påbörjats och både verkar hur bra som helst, det är ju detta jag gillar att läsa! :) Ett grymmepass igår på gymmet som först bestod i ett medelpass och sedan efter det en mil på löpbandet på rekordtid, lyder nu på 50,5 minuter! :) Jag trodde jag kommit in i en löpsvacka men ack nej vilket är superskönt! Som ni märker är dagens humör inte att klaga på, skolan är klar för dagen, mellanmål intages nu, ska städa av lägenhet, åka o träna med pojkvän, packa våra väskor o sedan sova. För imorrn åker vi hem till skåne och jag ska få ha lite påsklov! :D


En härligt solig bild från Lissabon bjussar jag på, ungefär såhär bra mår jag idag! :)
<3

Sommartidsomställning

Jisses vad dåligt jag mådde igår natt, dagen innan tentan. Jag vaknade mitt i natten o kände en så stor nervositet och press på mig själv (jag vet att jag inte ska ha det) och hade stora problem att somna om. Iaf så skrev jag tentan o de känns sådär, absolut inte säker på att det jag skrivit är rätt. Sedan blev det kostymcheck till Mr inför studenten på stan. Gårdagskvällen spenderade vi hos farfar med god mat och dricka. En miniförfest i lägenheten innan tilltänkt utgång som slutade med att vi åkte hem igen;) För mycket folk och för höga åldersgränser gjorde att vi gav upp.

Slappesöndag idag, eventuellt lite träning i eftermiddag. Även att röja lite i lägenheten innan hemfärden på onsdag skulle nog behövas.


<3


Mitt i veckan

Jag håller inte vad jag lovar angående uppdateringen men men:P Blev en springrunda istället för Friskispass igår, det fanns inget pass som passade (haha) tidsmässigt och jag hade riktigt tråkmående så jag ville inte åka hemifrån. En fuktig, ganska tung men ruggigt skön (efteråt) löprunda blev det och lite hemmastyrka efter de. Jag slocknade fint igår då kroppen va mör:)

Plugg i förmiddes i skolan med Karin, lunch här hemma med internetupdate samtidigt, har pluggat en stund o ska strax bege mig ut på en promenix. Solen skiner litegrann fortfarande o jag måste ändå pausa lite.

Lissabon maratonet fortsätter nu:


Påväg upp mot Castellot så hittade vi väldigt små dörrar;) (detta var ändå inte den minsta)



Väl nere på stan igen för lite shopping så såg jag dessa gubbar (clown och nån Buddha lik sak:P)

Det var dags för lite mat igen o Carro visste ett ställe med fin utsikt, god mat o en perfekt eftermiddagssol:)

En laxbruschetta för min del:)
Plötsligt var där något täckte för solen, jag undrade vad och fick till min förvåning se en flygande skottkärra;)

<3


Plugg plugg mera plugg

Det är iallafall så min vecka borde stavas men än så länge lyser pluggviljan med sin frånvaro. Visst jag pluggar, men inte (enligt mig själv) tillräckligt. Jag läser nån halvtimme sen är det dödstrist, fast jag tycker nationalekonomi är roligt i grunden. Får hoppas på att det vänder snart, är ju ändå några dagar kvar tills lördag.

Härligt träningspass igår fast det blev lite tätt inpå mat, idag ska jag gå på ett pass, det var längesen o jag vill känna den här gruppkänslan igen:)

Mer plugg, lunch, träning består dagen av.
Här är några bilder från dag 2 i Lissabon, tar några nu o några ikväll!



rei och bron i bakgrunden.


Jag med en liten shoppingkasse på ett av alla torg.

Sedan begav jag o Karin oss till en gammal kyrka i Belem (ser ni vilket väder vi hade?!)

Sedan blev det Starbucks frappucino och Belems egna bakelse.



Megagott

Vet ni hur gott det är med äggmacka o havregrynsgröt?! SJUKT GOTT! haha, som om jag inte sagt det förr, men jaja.. Helgen har passerat i ganska lugnt tempo och jag har fått mycket kvalitetstid med Mr i form av mys och härlig långpromenad i solen. Även lite plugg under gårdagen hanns med.

Ny vecka idag då, tentavecka faktiskt och jag vet inte hur nervös jag behöver vara. Visst det är många dagar till lördag men ändå, denna tentan kan bli så jäkla svår:( Jaja, ska ligga i med pluggandet nu så jag får så mycket som möjligt av deriveringarna att sitta!

Det töar än mer i sthlm (trots bakslag med snö igår) och solen lyser fint:) Plugg med Karin i förmiddes på skolan, lunch har jag ätit precis och ska plugga en stund innan jag drar o tränar (vanlig vardag med andra ord). 

Fler bilder från Lissabon kommer ikväll!
<3

Fredagsgöre

Halli Hallå! Sista övningen innan tentan hade jag i morse (dock är tentan först nästa lördag). Hemfärd och inom affären för att köpa lite krubb till ikväll, blir nog hamburgare med hemmagjorda pommes:) Lite plugg, lunch och internetuppdatering har också hunnits med. Lägger in alla bilder från Lissabon just nu samtidigt som jag laddar Ipoden, många tekniska prylar och sladdar är alltså utspridda i min soffa;)

Det blir lite mer plugg o sen träning innan kvällen/helgen är här och min Mr kommer hem:)

Angående Kanada så är nu alla papper skickade till dem, nu hoppas jag bara på att de godkänner mig som student!:)

Som sagt så togs det många bilder i Lissabon så det får bli några bilder i taget, troligtvis i kronologisk ordning;)

Karin, Jag o Carro framför Jesusstatyn (imitation av den i Rio) Första eftermiddag när vi kom är detta.
Utsikt från Cristo Rei (statyn) där en bro, från ön som den stod på, även den en imitation (Golden Gate) fanns. Vi åkte dock färja ut hit. 

 
Jag befann mig på/vid Arlanda två gånger på samma dag, i olika länder och olika tidszoner, märkligt;)


Karin tyckte tydligen jag va lik (vet inte riktigt om jag håller med).

<3

En stor fet ursäkt

är vad jag ger er. Min uppdatering har många brister för tillfället, MEN jag har en del att skylla på så;) Det händer och har hänt mycket i mitt liv på sistone. Arbetsmarknadsdagen va kass rent ut sagt så jag o Karin stannade inte särskilt länge. I torsdes morse bar det av mot Lissabon för mig o Karin där vi besökte vår kära klasskompis Carro som gör utlandstermin. Sightseeing, shopping, turistställen, festande, tjejsnack, fika, restaurangbesök, strandbesök, galna taxiresor, galet billigt vin, och en del flygande är vad resan kan sammanfattas med. Jag hade superkul och vi hann med mycket på vår långhelg. Vi snittade väl 6 timmars sömn per natt (dock på något udda tider);) Lite härlig vårbränna i ansiktet och på bröst och armar har jag även fått:)

Hemkomst i måndes där jag o Mr begav oss tillsammans med bror (som jobbar i sthlm för tillfället) på hockey. Igår va de föreläsning o inlämningsuppgift som skulle hinnas med, efter det ett träningspass och middag o slapp (blogguppdaterande) på kvällen.

Idag tvätt, inlämning av VIKTIGA papper, första springturen utomhus 2010 och nu yoggi med egenplockade blåbär, MUMS! Inväntar Mr för middag o mys!

Bilder från Lissabon kommer framöver (finns några stycken)!

Och för er som orkat läsa ända hit så ska jag berätta något fantastiskt, det blir inget USA utbyte i höst för min del MEN det blir KANADA istället! Berättar mer sen.
<3

Vår du fina vår kom gärna närmre

Mat i magen och ett härligt träningspass är avklarat under dagen, vi ska snart bege oss till Maxi o inhandla lite mat. Gårdagen var väldigt trevlig med promenad på stan i solskenet som avslutades med en pizza och hemfärd. Kvällen med melodifestival och allmänt mys (trots magsmärtor sen pizzan:P) gjorde denna lördag till en mycket bra sådan:)

Ikväll blir det nog lugna gatan då vi båda två är ganska sletna efter träningen, kanske en film eller nått. Sååå mycket roligare och skönare att ha en lugn hemmakväll när man slipper va själv! :)

En helg med mycket fint väder avslutas idag och imorrn väntar lite plugg och ett besök på arbetsmarknadsdagen på universitetet.

<3

Stryker ett streck över gårdagen

Gårdagen började ju så bra som nämnt i föregående inlägg men avslutades i ett mycket mer besviket och nedstämt humör. Orkar, vill, o kan för tillfället inte skriva om det. Hoppas, drömmer och vill hemskt gärna fortfarande. Jag frågar mig själv: " Varför just jag?!" men vet samtidigt att det är VÄLDIGT FEL att skriva så för jag har fått mycket gratis i mitt liv o ska absolut inte klaga.

Nej, idag  är det fredag och måendet något bättre, lite skola, lite hemmaplugg, lite mat, lite träning o nu tv/dator. Jag ser framåt och framförallt morgondagen då världens bästaste bästa MR kommer hit o stannar hos mig i en månad!!! :D

Fredagsmys på er!
<3

Längtar längtar

Snön faller även idag, i små små flingor som fint lägger sig på marken. Jovisst, fint är det men även jag börjar tröttna på kyla, vinter och snö nu. Vill ha vår, tunna kläder och en härlig känsla. Därför sattes Green Day musik igång, delvis för att de e är superbra och delvis för att börja nöta in lite texter;) Jag tror att jag blev (om jag itne var det redan:P)  världens bästa flickvän när jag meddelade MR att vi skulle se Green Day den 5:e juni i GBG! Så nu måste jag lägga in en rusch med att lära mig de nya texterna, de gamla kan jag ju;)

Kladdkaka med vispgrädde blev de igår hos farfar, mums mums men ajaj mage. Jaja, bättre idag och jag har dagen till ära mycket energi som först ska läggas på lite plugg o sedan grymmeträning ikväll! :)

tack o hej på en stund!

<3

Sol o härliga sol

Någon promenad med cv blev det inte då vädret slog om och stavades resterande delar av gårdagen med halv snöstorm:S Jag blev uttråkad och då är träning något som hjälper, sagt och gjort, jag drog till gymmet o gymmade faktiskt lite med en del maskinövningar o sånt. Jag brukar i princip aldrig hålla till i maskinerna, tröttnade helt enkelt på det under gymnasietiden. Idag sken solen från en klarblå himmel, ÄNTLIGEN! En vända i skolan för att repetera lite med Karin o nu hemma igen efter att ha promenerat halva sträckan hem.

Magen kurrar så snart tajm för käk o sen blir det ett farfarsbesök för att delvis fira hans födelsedag! Måste inom blomsterhandeln o köpa en fin blomma från familjen!

<3


Tidsslöseri

Dagens och även veckans schemalagda skoltid är nu avklarad (skrämmande slöseri av min tid jag vet). Ska därför knåpa ihop eller snarare fixa till mitt cv så det är lite mer allmänt o ge mig ut på en promenad i ge lämpliga ställen detta. Även kolla in internetjobb sidorna, jag måste ha något mer att göra framöver! Plus att mer pengar i kassan är VARMT välkommet! 

Kaffe nu o lite senare lunch!

<3 


Lunchdags

Dags för lunch och självklart så har Emelie som den planeringsmänniska jag är bestämt redan i morse vad som
ska lagas. Ett tips från en klasskompis om att Crabsticks är goda att ha som pastasås gjorde att valet föll på dessa. Improviserade en hel del o förutom matlagningsgrädde, lök, crabstick o makaroner så flög det i morot, tomatpuré, frysta örter o lite salt. Till detta koktes även lite broccolli, blev mumsigt men kanske en vitlök får åka med nästa gång.





Ska sluka kaffet o sticka o träna!
<3

Tristess

Jag kommer att dö av tristess under denna kommande månad, åtminstone under dagtid. På kvällarna kommer jag ju from lördag ha MYCKET TREVLIGT sällskap nära mig. Men eftersom jag bara har en kurs på halvfart för tillfället så har jag max 5timmar schemalagt i skolan, 5 ynka timmar på en hel vecka, det är sjukt LITE! Visst jag har en del att plugga men inte 8 timmar om dan!:S

Kaffe nu, lunch snart o sen träning i eftermiddag. O vet ni vad, snön VRÄKER ner igen, ahhhh!

Lite bilder från utedagen där vi grillade korv när jag va hemma kommer här:








Ja ni kan ju gissa vem som höll i kameran;)

<3

RSS 2.0