Massor händer hela tiden

Händelserik dag igår också, fixade bankkonto, mobil och öl;) Nu har vi provat frukost, lunch och middag och alla är till belåtenhet:) Det mesta i administrativ väg är nu fixat vilket känns riktigt skönt, nu kan det roliga börja på allvar;) Vilket det verkligen gjorde igårkväll! Vi va cirka 35 utbytesstudenter i en lägenhet och hade riktigt trevligt, superkul! :D

Idag drar vi (typ alla utbytesstudenter här i Bayfield) till Walmart för shoppa lite. Ska även försöka hinna med en sväng till gymmet innan kvällen är här. Vad den sen bjuder på får vi se...


Här nedan är gårdagens lunch, pasta och sallad (från en riktigt nice salladsbar) till en kostnad av 40spänn typ.  




Här ovan är Concrete Beach, huset där man fixar många praktiska grejor, utanför är det som ett stort torg där det alltid är massor av folk.



Sådana här stolpar finns det överallt på campus, man ska trycka på en knapp om man behöver hjälp. Som om man skulle kunna stoppa en rånare med att säga "vänta lite, jag ska bara trycka på knappen här borta sen får du råna mig:P"..


Detta är mitt hem för de närmsta 4 månaderna, det är Luke och Ben som ni ser i nederkanten, de brittiska killarna jag mötte på bussen hit från Toronto vilka jag hängt med sen jag kom hit.

<3 

Showtime

Här kommer lite bilder över hur lägenheten ser ut, även en bild tagen från min balkong, synd bara att det är vinter som kommer (dahh svengelska redan:P) och inte sommar;)


Köket


Vardagsrum med balkongdörr till höger


Ytterdörr till korridor med toadörr till höger

Badkar



Handfat och toastol;) och inte att förglömma toapappret som jag fick "låna" av en främlig i hissen;)



Sovrum med skrivbord o stol



Byrå och garderob, för lite kläder för att va likt min garderob hemma men man fick ju endast ha med sig 23kg:P



Bild tagen från balkongen, huset till höger är ett annat boende där jag även kan äta, genom att ta trapporna rakt fram o sen svänga vänster så går jag mot alla "viktiga" campusbyggnader;)

Frukost har jag precis ätit med killarna, träffade även på en svenska i entren.. hon blev glad att jag va svensk och jag likaså:)

<3




FRAMME

Jag är på plats, kom fram igårkväll (tisdagkväll här onsdagnatt i sverige), resan tog cirka 20timmar med tidsomställning inräknat. Flyget blev försenat och därmed missade jag min anslutande inrikesbuss från Toronto, vilket gjorde att jag inte kunde hämta ut mina nycklar där jag trodde, men blev till slut skjutsad och lotsad till rätt ställe:) Efter många om och men och lite hjälp från en främlig fick jag igång mitt internet och kunde meddela familjen att jag va framme! 

Dagen idag har spenderats ihop med två engelska killar som jag mötte på bussen igår, vi har fixat busskort, studentkort, matkort, lite inredningsgrejor etc och jag är därmed ganska trött nu. Jag är inom lägenheten för att packa upp lite vilket jag inte hunnit, ladda batterierna, och uppdatera här:P

Bilder på campus och lägenheten kommer troligtvis imorrn när jag fått lite ordning på stället:P För det råkade vara en lägenhet jag fick, vilket jag nu insett var ganska positivt av medelåldern på korridorsrummet att döma.

sov gott mina läsande svenskar, för ni är 6 timmar före mig och därmed inne i en skön sömn, själv ska jag snart äta middag;)

<3

Long time no see

En hel evighet sen jag skrev, I know. Sommaren har susat förbi och jag har mestadels fyllt den med körkortstagande, jobb, famlij och pojkvän. Orkar inte summera mer i detalj för tillfället utan det får komma pö om pö helt enkelt;) 

Imorgon smäller det! Jag lämnar marken klockan 12:25 och beräknas va framme i Toronto 14:55 kanadensisk tid.. Har inte haft särskilt mycket nervositet innan men nu börjar den komma, jag börjar så smått inse vad jag ställt till med:P Sista fixet med packning, växling av pengar och familjeumgänge ska klaras av idag innan jag kan känna mig helt säker på att allt är med.

<3 

RSS 2.0