Long time ago

Nån vecka har passerat sen jag skrev sist och jobbet har fortsatt på samma goda, relativt enformiga men ändå roliga, underhållande och trevliga gemenskaps bana. Vädret har ju heller inte varit att klaga på den senaste veckan, synd bara att man jobbar och inte kan utnyttja dagens alla soltimmar. Jag passar på under eftermiddagarna för att försöka få lite färg i sommar iallafall. Dock sätter allergin stopp för mycket utetid just nu, det har varit grymt jobbigt många dagar nu och jag börja helt klart tröttna på kli i ögonen!

Har väl i princip tagit ett beslut i veckan om att försöka genomföra en svensk klassiker nästa år. Detta innebär att jag ska åka Vasaloppet, simma Vansbrosimmet, cykla Vätternrundan och springa Lidingöloppet under nästa år. Sjukt jobbiga saker allihop men jag vill ha en rejäl utmaning och känner att om jag ska ha tid till att träna så är det verkligen nu. Därmed har och kommer också träningsdosen (åtminstone i antal timmar) ökas på rejält från och med nu. Ska bli riktigt intressant att se hur snabbt man kan se resultat och hur mycket kroppen kan utvecklas:)

Btw, midsommarafton och dagen var mycket trevliga! :) Ikväll blir det utgång med gamla IB klasskompisar, ska bli en kanonkväll har jag bestämt;)

 
Vi ses ikväll på dansgolvet! ;)

<3

Fruktansvärt, extremt, j'vla fucking arg,

besviken, ledsen, och deprimerad blev jag då plötsligt. Trots härligt jobbgäng, midsommar imorrn med kompisarna, sluta tidigt idag så blev just denna torsdag till en väldigt tråkig sådan! Jag hatar den här jäkla prestationsångesten jag har alltid! Den går inte att gnugga bort hur många gånger folk än säger till mig att jag duger som jag är och ska va supernöjd över mina resultat i allt jag gör, jag klarar helt enkelt inte av att bara vara ok! Jäkligt trist men samtidigt väldigt sant! I ren frustration blir det milen idag för benen, MINST!

Långledig tills måndag stavas numera min livssituation och DET kan jag åtminstone inte klaga på. Väntar¨just nu på att pappa ska bli klar med jobbet så vi kan åka hem, hem till besvikelsen och föräldrar som kommer säga att "du gjorde ju ditt bästa, var stolt över det och bry dig inte om resultatet" FAST de vet att det inte funkar så för mig, men de vill ändå inte se mig ledsen! Jaja, mitt ansvar och därmed min börda!

tack o hej för idag, ber om ursäkt för alla bekla  

Tar en paus

Har insett att bloggandet inte är hälften så roligt eller givande nu när jag bor hemma. Antar att ni som läser detta också befinner sig i skåne och då är det lite lättare att hålla "normal" kontakt. Dagarna spenderas nere på spritan i Åhus med ett riktigt härligt jobbargäng som jag faktiskt stundtals har riktigt roligt ihop med! :) Kvällarna har hittills spenderats med mamma och pappa förutom studentkväll och natten då. Livet rullar "redan" på och det känns som om vardagen här nere nått mig igen, med blandade känslor. Klockan har vridits tillbaka ett år och sthlm känns jäkligt avlägset men ibland längtar jag dit och till mitt lilla kyffe, har nog hittat storstadslunket i mig:P

Med ett kamerabatteri som var slut så blev det inga bilder från i fredes:S Ska försöka tigga några av andra istället.

Just nu strömmar sommarlåtar ur högtalarna och favoriten just nu är helt klart "Papapappa" Haha, många som hatar denna men jag fullkomligt ÄLSKAR den! :D

Bloggandet kommer att fortsätta under sommaren dock med lite sämre uppdatering, men glöm inte bort min sida, kolla in här ibland vet jag! :)



Working body busy mind

Sorry för bedrövlig uppdatering, jobb och studentfirande har kommit emellan. Kvällsskiftet är över för denna gång och jag ska stå ut med morgonskift i en vecka (kort vecka dock:)) för att sen köra på dagtid. Studenten i fredes firades både hemma hos Caroline och Becca. Mycket trevligt på båda ställena och mycket god mat och dricka också. Stan skulle såklart göras osäker och det började med en liten runda på Biljard för att dricka lite billig öl och några billiga shots. Träffade även mitt älskade kompisgäng plus en jäkla massa andra där:) Några av oss drog sedan vidare mot T-baren (studenternas ställe) och vi hoppades på att vakten kunde tro på att jag glömt mitt studentpas, vilket jag självklart inte hade något:P sagt och gjort så gjort så  gjorde han lyckligtvis det, tackar jag ödmjukast för eftersom regnet hällde ner just då! Sen att jag inte behövde betala något inträde gör ju inte utgången mindre lyckad;) Hade überroligt hela kvällen och allt blev verkligen så kul som planerat! :D

Gårdagen lite segare men ändå inte så farligt, följde med pappa till Flyinge för att hämta hem deras vattenspel vilket jag för övrigt tycker ser ut som ett mellanting mellan helikopterplatta och staty som står utanför ett museum, inget fattar något av den liknelsen men skit samma:P men men, det är ju deras grej så vill de ha den så får de väl de :P

Solhaga, apotektet, hem o käka o sen Åhus är vad som gäller för resterande delar av denna dag. Ska försöka få J att skjutsa mig till Åhus (ska bo där denna veckan pga extremt tidiga mornar), behöver nog ett litet prat med henne:)

<3


Mitt i veckan

Planerna ändrades igår, jag åkte in till stan för att titta på studentkarnevalen. Många glada, fulla, roliga, bra utklädda, och enormt spritluktande studenter och kompisar träffade jag, OCH mästerfotografen som jag är så lyckades jag få skitbra bilder på typ alla:) Sedan vart de jobbet och gänget känns ännu bättre vilket jag tackar ödmjukast för, arbetskompisarna gör halva grejen på spritan! ;)

Har under morgonen kollat på en dokumentär om Beatles och John Lennon, jisses vad de va med om mycket. Har aldrig varit något fan av dem men där är ju helt klart en och annan bra låt!











Jag undrar en sak, vem fasen skickade ett sms till mig i fredes natt?! :P


Vardagslunk infinner sig snabbt

O så hade man redan träningsvärk och ont i fingrarna, efter en dags jobb?! ;) Tar väl förmodligen ett tag innan man vant sig men det känns nu i början. Ett bra gäng verkar det som jag hamnat i, roliga människor är nästan ett måste på ett sånt här jobb. O just de, fick hela 2 månader så nu känns allt mycket lugnare pengamässigt:)

Frullen är intagen, ska gå en promenix, lunch, och sen bär det av mot Åhus igen. Skift i två veckor och sen resten dagtid hoppas jag. Pappa jobbar ju dagtid så det passar helt klart bättre med skjutsbiten då, OCH inte att förglömma, jag ska ta körkort denna sommaren och det blir ett perfekt tillfälle att träna på att köra varje dag. I Stockholm behövs inget körkort men så fort man kommer hit så vill man verkligen ha ett!



Vadå vill ha riktig sommarvärme och havet NU!

Jobbstart

Måndag förmiddag och ensam i det stora huset i Fälöv, en märklig känsla men samtidigt känns det som alltid väldigt hemma. Har gjort vid mig och käkat frulle, ska nog slöa lite framför burken här och sen bege mig mot stan och sedan vidare till Åhus. Jobbet på spritan börjar idag och det blir två veckor skift först, börjar med kvällsskift denna veckan. Helgen har flugit förbi och kusinbesöket, springningen, cyklingen, Buzz-spelandet och maten har varit till stor belåtenhet:)

Att människor blir arga på varandra och att det ibland kan sluta med handgemäng kan jag till viss del förstå men därmed absolut inte acceptera. Men när slagen kommer helt oprovocerat på en helt oskyldig person, blir jag mörkrädd. Vart är vårt samhälle på väg och vad finns där egentligen som vi kan göra för att stoppa våldet och få folk att inse att det inte löser någonting?!

<3

Hemma

Jodå, hem kom jag efter många om och men. Började dagen med att försova mig lite, planerna funkade fortfarande men helt plötsligt blev det stressigt värre. Såklart så fanns där inga tågbiljetter igår så det fick bli bussfärd. Helt ok tills vi kom till utanför Kalmar, där la bussen av och vi fick stå en timme och vänta på ny. Till råga på allt så fick vi stå i en bilkö med anledning av Sweden Rock i Norje, blev väl försenade med sisådär totalt 1,5-2 timmar! :S Men men, väl hemma mötte jag föräldrarna med något förvånade blickar;) De hade inte väntat mig om man säger som så, men det byttes snabbt till leénden:)

Käk o slapp igår vilket var skönt, min svanskota orkade inte annat:( Idag blev det en snabb sväng i stan för att handla studentpresenter och ny bikini:) En ruskigt jobbig, varm, och snabb joggingtur har också avverkats (säg inget till någon men pappa vann idag, det har inte hänt på ett drygt år:P ) Ska duscha och sen göra vid mig för att cykla?! till kusinen i vinslöv och kolla på fotboll o käka där, mamma o pappa skulle ju roa sig på annat håll, HEJA SVERIGE! :D


Tänk Sam, ett helt jäkla år sen! Men underbart roligt vi hade:)

O just de, lyckades dissa och "plocka ner" ytterligare en telefonförsäljare idag:P börjar bli bra på att använda mina ekonomi skills nu;) Haha, hörs imorrn!

Sista natten i storstan

Idag har en fråga ältat sig fast i mitt huvud, "hur länge kan man vara  bakis egentligen och hur är det möjligt att bli mer bakis på eftermiddagen än när man vaknade?" ;) Måendet är bättre nu igen men det har gått i perioder under dagen:P Jaja, de e smällar man får ta när man leker rövare under nattens sista timmar. :) Det är nu ordentligt städat i hela lägenheten inklusive kylskåp och sånt tråkigt, vill ju inte komma upp till en lägenhet som är som en svinstia när jag hälsar på i sommar, promenixen gjorde gott för måendet innan, maten blev supergod, tänk vad man kan trolla med resterna man har kvar, och sist men inte minst så är allt jag ska ha med mig "hem" nerpackat och klart för avfärd imorrn bitti. Ska sikta på att va inne vid centralen till halv 9 snåret för att försöka hitta en så tidig sista minuten biljett som möjligt.


Hemmagjord potatissallad, kycklingfilé, turkisk yogurt och tacosås, mumma det säger jag bara!

Nu är ett av minst 3 år avklarade i sthlm, jag kan bara säga en sak: jag har lärt mig massor om mig själv, blivit tvungen att bli vuxen, och avslutningsvis även skaffat mig en vardag där jag trivs! :D

Hörs imorrn, då från skåne och lilla färlöv, herregud hur ska jag överleva i något så litet i flera månader när jag vant mig vid storstadsstressen?! ;)

<3

Såhär dagen efter

Måendet är faktiskt ok trots vinmängderna igår och inatt:P :) Hade så sjukt roligt med klasskompisarna med förfest, ett besök på en pub och sedan vidare till Café Opera för att dansa hela natten, tack tack för en oerhört trevlig afton och tidig morgon! :D Och tack för detta året, trots våra olikheter så har vi ganska kul ihop, t.o.m. läraren kunde ju absolut tänka sig att festa med oss;) Glömde ta bilder så jag får försöka kräva av andra som tog så får ni se senare.

Karin sov hos mig inatt för att sedan kunna köra direkt hem mot Kalmar för hennes del så nu är jag ensam och har diskat efter gårdagens förfest. Ätit "frukost" har jag också snart hunnit göra, sedan väntar packning, städning och eventuellt en promenix sen är väl kvällen här antar jag. Planerna är att åka hem imorrn för att hinna få helgen att landa lite innan jag börjar jobba på måndag, MEN ni som läser får inte säga till mamma o pappa att jag kommer imorrn, det ska bli en överraskning, de tror jag kommer på lördag;)

Tänk, vi har bara känt varandra i ett knappt år men oj vad mycket vi fått veta om varandra!

Nu är detta år över

Tentan är ett kapitel för sig själv som jag gärna glömmer, gräver ner och aldrig mer hittar, känslan just nu är att det gick åt helvete:( Hur det nu kunde göra det frågar både jag själv och alla mina klasskamrater mig....

Nu är det iallafall över, första vinflaskan är snart uppdrucken, maten är på ingång och sedan även en hel drös klasskompisar för tentaförfest och förmodligen utgång sen! :) Hoppas grannarna har lite överseende med att jag har fest på en onsdag, har ju liksom inte fört liv innan så de borde funka, men man vet ju aldrig...

Mitt liv stavad numera SOMMARLOV, eller åtminstone till måndag morgon klockan & :S SKa

Tentaplugg = upptagen, hell yeah

Tvättade tidigt i morse, känns som en evighet sen vid detta laget;) Sedan skolan och sitta ute hela dan i solen och plugga, gick väl sisådär, lärde mig en del och lärde de andra en del också:P med brända axlar och en snygg? bonnabränna på ryggen lämnade jag skolan o begav mig hemåt för mat, nyladdning av pluggbatterier och sedan plugg nu ikväll. Kvällen har helt klart gjort läget lite bättre! Gött mos säger jag bara, den här jäkla tentan är stor, förstår stora delar dock blandas mycket ihop och en del glöms:S Imorrn ska de sista präntas in sen på onsdag smäller det.

Imorrnbitti väntar nog en promenix för att väcka hjärnan sen plugg och frulle. Ska sedan möta upp kusinen på centralen, hon ska ju spendera veckan i storstaden och kolla på Bruce. Tydligen behövde hon vägguidning och då står jag gärna till hands:)


Nu, mot sängen trots ljuset utomhus:S

RSS 2.0