Våren är här

Ahh vad varmt, soligt och skönt det är idag! Humöret åkte rätt upp i himlen och allt känns jättebra:) Sen att gårdagskvällen var toppen med überbra besök och restaurangbesök:D Och det blir väl förhoppningsvis lika bra idag och imorrn då jag får besök även då:) :) Har varit på föreläsning på förmiddan där det bankades in massa fakta. Det är helt klart ett högre tempo nu på makrokursen än vad det var på mikro. Tur och skönt att det dock att jag hört stora av det än så länge! :) Jag käkar lunch nu, tänker inte ens berätta vilken konstig konstelation det blev idag, kan dock påpeka att det märks att jag tömmer ner kyl och skafferi på mat:P Vill ju inte att det ska kvar något som blir dåligt när jag åker hem. Kul syn och lukt om det kulle hända när jag öppnar kylskåpet när jag kommer tillbaka, NOT! ;)

Tvätten ligger i maskinerna i källaren, har 2 timmar till att tvätta. Ska se om det hinns med en springrunda nu mellan allt också innan Jonna och Elin anländer hit.

Får se hur mycket bloggande det blir de närmsta dagarna, har som sagt en del att stå i:P


Skånebesök

Har ju glömt att berätta vad som hände när jag och Karin var ute på tunnelbane-äventyr. Helt plötsligt när vi närmar oss en sjö blir vi formligen attackerade av ett helt gäng änder, kändes lite jobbigt där för en stund, dels för att jag hatar och är lite rädd för änder :P plus att vi itne riktigt visste var vi skulle ta vägen;) aja, vi tog oss därifrån och bara några hundra meter därifrån nära t-bane stationen kommer ett vilt råddjur springandes, MITT inne i byn! Värsta safarin vi var ute på:P

Soligt men blåsigt är väderleksrapporten idag. Har varit på första föreläsningen i makroekonomi i förmiddes, tog sedan en minipromenad på vägen hem. Omeletten ligger på tallriken framför mig (som typ alltid när jag äter lunch hemma och är jättehungrig):P Ska fördriva tiden fram till 4 snåret sen bär det av inåt stan igen för att möta upp Carro hemifrån:)

hörs ikväll!


Allt klart

Allt som ska ha hunnits med under dagen har också gjort det. Städat lägenheten, kollat på underbart skidskytte med svensk totalseger, och en supersnabb springrunda, mat käkad, disk diskad och en långt skönt bad:) Nu blir slapp framför dator och tv för resten av kvällen. För att återkomma till springrundan, sprang ju senast i torsdes så jag visste att det borde vara krut i benen. Det kändes dock både stelt och tungt direkt från början men jag märkte att det gick fort ändå. Mina mellantider (i form av start av ny låt på särskilda ställen:P) sa också detta, krutade på ganska ordentligt på slutet och tiden blev nytt personbästa på just denna rundan:)

imorrn börjar nya kursen, makroekonomi, vilket känns lite konstigt eftersom vi brukar ha ett litet break mellan kursena men inte här nej. Jaja, lika bra att köra igång direkt. På eftermiddagen blir det en sent påkommen men väldigt rolig träff med Carro (hemifrån). De skulle tydligen hit med klassen och då passas det på att träffa mig:D

Slapp och sen sova!


Mystisk dröm

Ja ibland blir man nästan rädd för sig själv:P Vaknade i morse med en dröm ganska färskt i minnet. Jag hade fått en liten bebis! En superliten pojke som jag behövde byta blöjor på, skrev tom handlarlapp där blöjor o massa andra bebisgrejor skrevs upp;) haha, ja lite komiskt var det när jag vaknade iallafall.

Sommartid numera, och en timme fram var det ja (fram med utemöblerna som mamma brukar koppla ihop det med). Frukost är uppäten för en bra stund sen, kollar just nu på curling VM finalen för damer där Sverige ligger under mot Kina. Fotbollen igår gick ju bra, Sverige spelade tydligen 0-0 mot Portugal.

Dagen idag blir som följer: Skidskytte på tv, städa lägenhet, motionera, och sen förmodligen ännu mer tv:P

ps: jag fuskade lite igår med nedsläckningen, släckte allt utom Tv:n. Kände inte för att bada och sen tror jag inte att en timmes nedsläckning skulle göra nån super stor skillnad, tänk mer långsiktigt ds


Denna sol ser man inte röken av idag! :S

Makalöst trött

Ja vad har denna dagen inneburit då? Jo att jag och Karin har avverkat en av våra 50 saker som vi sagt vi ska hinna med/ göra innan vi flyttar från sthlm. Vissa är nog mer idiotiska än andra men målet är att vi ska ha sett så mycket som möjligt av sthlm och dess omnejd, plus ha besökt vissa "kända" ställen etc. Idag har vi åkt hela gröna tunnelbane linjen från ände till ände och hoppat av på ett par stationer och fotat lite och sett oss omkring. Folk har nog trott vi varit vilsna turister som fotar varandra framför tunnelbane ingångar:P Bilderna är på Karins kamera så ett smakprov får vänta, men allt vi gör ska dokumenteras! ;)

Eftersom vädret varit kasst idag och jag snabbt fick kalla fötter och händer så har jag frusit i princip hela dan. Trött efter för lite sömn är också en påtaglig känsla. Därför blev det ingen gratiskonsert ikväll på skansen som Rix Fm anordnar, det blir en lugn soffkväll för min del med tidig nattning.

O just de, det ska ju släckas ner i en timme också, då ska jag passa på att lägga mig i badkaret och njuta med tända ljus:)

Uppe men inte deltagande;)

Tentan känns bra, nu får vi bara vänta på resultatet i två långa veckor:S Jag o Karin ville belöna oss själva efter tentaskrivningen så vi slog till på all mat som vi var sugna på, inte för att de hör ihop med de var/är väldigt goda var för sig:P Det blev kallrökt lax, hovmästarsås, skagenröra, avokado, tomat, brieost och hör och häpna JORDGUBBAR! MUMS!  Allt va jättegott, kändes dock lite barnsligt i tanken när man åt det, som barn har man ju inga fördomar eller hämningar, alltså kan man då blanda mat som inte alls hör ihop, bara den är god;)

Det blev en liten förfest med några från klassen på kvällen, blev dock bara jag, Karin och Carro som begav oss till Soap Bar vid stureplan, roligt roligt att äntligen inta de trakterna;) Sen att man ser äldre ut än man är, har lite kontakter, så kommer man lätt in på ett ställe med hög åldersgräns:D :P

Uppe nu men inte riktigt deltagande än, ska käka frulle och har tagit en pilla. Om en timma efter lite soffläge är jag nog helt ok igen!

Hörs!

Freeeeedag

Det är vad det är idag, en av veckans bästa dagar:) Lite mindre bra idag dock pga tentan men det funkar ändå, blir ju samkväm ikväll som förhoppningsvis väger upp det.

Jag va uppe ganska tidigt idag också, visserligen gick jag o la mig i vettig tid så.. Jag har fått en inbyggd väckarklocka i min kropp numera, verkar precis som jag är utsövd ungefär vid samma tid alla dar i veckan. Ganska skönt på ett sätt, jajg behöver inte ställa klockan om jag inte har en tid att passa innan 10, jag vaknar ändå i lagom tid.

Just de, jag håller igång min hjärngympa dagligen i form av sudocko, underbart avstressande, utmanande, roligt, och nyttigt tidsfördriv på bussar etc:P jag kunde nästan agerat pr människa för det?! :P

Blir inget mer inlägg innan tentan, ska mest slappa innan det är dags, skumma igenom papprena en gång till kanske.

Hörs ikväll!

Getting closer

Mindre än 24 timmar kvar till tenta och det känns fortfarande helt ok, ska köra igenom nån tenta till och läsa lite mer om utsläpp sen är det nog med pluggandet. Vi har fått en helt vansinnig tentatid denna gången, vi skriver från 2 till 7 imorrnkväll:S Sen blir det nån form av tentafirande efter de, ska ringa Karin och prata med henne om det.

Har varit ute på en superhärlig springtur för nån timme sen innan solen hann gå ner. Hade motvind på ett par ställen men annars var det superskönt med medvind och sol:) Har även konstaterat att jag behöver hitta en längre runda som jag kan variera mig med, vill komma upp i ungefär en timmes löpning ibland. Mat är också intaget precis så nu väntar bara kvällen och dess aktiviteter, alltså lite plugg och en del tv.

Trevlig kväll på er!

ps: Färjestad är i SM final i hockey efter dramatik igår med sudden mot Skellefteå, MEN de är i final, det enda som räknas. Nu kan HV och Frölunda gärna få trötta ut varandra i ett par matcher:P ds

Första brännan

för i år har jag lyckats få nu under förmiddagen. Har suttit med en filt om benen och linne upptill och pluggat och solat samtidigt, riktigt nice:) Kanske sitta en stund till sen lite senare idag när solen inte tar så hårt, vill ju inte bränna mig, bara bli lite brun:) Men det är überunderbart med en balkong, jag mår helt klart så mycket bättre när jag kan ta del av solen och samtidigt plugga! Har bokat bussbiljetten hem tills nästa vecka nu så allt det också är klart. Får ju besök här nästa vecka från tisdag till torsdag av J och Elin så då försvinner väl antagligen allt sånt praktiskt tänkt;)

Nu ska jag återvända till indifferenskurvor, utsläppskvoter, nyttomaximering etc, låter väl intressant?!;) Jag tycker det iallafall, tur de:P

 Ingen vacker bild men vill visa hur mina fräknar kommer fram när solen gör de:P
 Gillar denna bilden! Skönt att kunna tycka om sig själv ibland:)

 utsikt från balkongen. "Berget" ni ser där längst fram är Hammarbybacken, eller en bit av den, den är fortfarande snötäckt!

Tjoflöjt från solskenet!

Mätt som en superplätt

Jisses vad mätt jag blev innan och är fortfarande. Det sista av den infrysta kålpuddingen är nu uppätet, blev en del portioner om man säger så;) Byxorna är nu inlämnade och jag några hundra kronor rikare, eller snarare mindre fattig:P Det komiska är att jag direkt gick in i ett par skoaffärer och kollade på två par skor:P haha, det var dem sparade pengarna det ja;)

Blir lite mer tv sen sängen, ska inte till skolan imorrn, blir sista tentaplugget på egen hand imorgon där jag ska gå igenom några tentor, skönt att slippa göra vid sig och åka till skolan:) Blir nog ett gymbesök med styrketräning och löpning också!

sov gott,

ps: i'm counting the days ds

It feels good

Dagen har varit till mycket stor belåtenhet:) Fint väder med sol (lite kallt kanske men sol iaf), varit i skolan där jag känner att mycket sitter inför tentan (oroligt precis som vanligt eftersom det känns "för" bra), inhandlat lite nödvändigheter och samtidigt fått en kort promenad i solen. Sitter nu skönt i soffan med lite nötter framför mig:) Det känns helt enkelt bra! Fick ett dansryck precis till kelly Clarksons (vem annars:P) "My life would suck without you", ruskigt bra låt och text det där:)

Jag märker mer och mer att man blir influerad av det språk som ens kompisar omkring en pratar:P Både bra och dåligt det där, man får ju ett större ordförråd men jag vet inte om rinkebysvenska är det bästa att ta efter:P Aja, tur att jag kan slå om snabbt;)

Nahe, ska ner och byta byxorna!

It's rolling

Nu sitter jag skönt i soffan och äter en favorit i min vardag just nu, omelett:) Var på ett träningspass i morse men det var bland det värsta rent motivationsmässigt, kände redan när jag vaknade att kroppen var trött efter igår men jag visste samtidigt att jag inte kunde avboka passet eftersom det var försent, så jag körde hela passet trots motigheter. Käkade sedan lunch och drog mot skolan där jag befunnit mig tills för en halvtimme sen typ:S Pluggat ganska mycket idag också, fick även en kulig diskussion med läraren:P Vi involverade till slut fyra lärare i den fråga vi ville ställa;) MEN jag fattar nu och det är huvudsaken!

Robert gjorde ett komiskt men samtidigt tragiskt konstaterande idag, sista veckan innan en tenta så ser många i vår klass ingenting av solen:( Vi sitter inne under en trappa i skolan och det enda ljuse vi får är det från lysrören ovanför oss;) Och sen ska vi inte prata om bänkarna vi sitter på, totalt värdelösa i pluggsyfte:S Aja, vi överlever och lär oss ekonomi:)

O just de, var med i en undersökning idag, tjänade 60kr på 6 minuters arbete, det kallar jag schysst timpeng:P haha

mot tv:n :D

Äntligen stilla

Dagen har varit väldigt fullspäckad det är en sak som är säker. Först en repetitionsföreläsning i förmiddes, sen massa tentaplugg med massa människor under hela dan, hann hem och vända och slänga i mig lite mat, för att sedan åka direkt till träningen som var underbart jobbig:) Handlade lite nödvändig mat på hemvägen och nu är jag äntligen stillasittande i soffan. Jag är jäkligt trött så det blir snart sängen!

Imorgon blir det ett lätt träningspass på förmiddagen sen till skolan för lunch och tentaplugg.

Färjestad har ikväll tagit ytterligare en seger mot Skellefteå, en vinst kvar till final! :D

Kollar på ett tv-program som handlar om unga mammor nu, ett väldigt intressant ämne må jag säga. Vissa tar mer ansvar än andra och försöker verkligen göra allt så bra som möjligt med barn, skola och allt, andra inte:S Men men, det är ju deras liv...

sov gott alle man!

Sa någon snö? Nej tack!

När man som bäst trodde att våren var på väg så singlar snöflingorna så fint från himlen. De är inte stora och det kommer inte så många (än så länge, hoppas dock inte det kommer fler), men där kommer några:S Har kollat på skidor och skidskytte och parallellt pluggat under dagen precis som planerat, dessutom har jag sprungit en extremt tung runda, men jag tog mig runt (duktigt av mig:) ) Har precis badat och fönat håret vilket jag typ aldrig gör nu när jag är lockig. Ser ut som ett troll, jag hade lätt passat in på en maskerad:P Anar ni att jag har en viss längtan till mitt raka hår, så RÄTT så! :S Har lovat pappa att bli blond, rak och långhårig igen. :P Jag har LÄRT mig av mina misstag denna gång och kommer aldrig någonsin permanenta mig igen, mörkhårig javisst men med rakt hår!

Snart dags för mat och lite mer plugg, sen blir det Beck ikväll:)

Hjärtinfarkt ett par gånger om

Filmen igår var ruskigt bra, och ruskigt spännande! Jag blev skiträdd ett par gånger, att jag inte har whiplash skador idag är ett under;) Många av skådespelarna spelade bra också vilket är alltid är en fördel:P Dock blev jag lite besviken på vissa miljöer som de valt, de såg inte alls ut som jag tänkt dem, men det kanske inte är så lätt att fånga alla läsares tanka och bilder:P

Blev en del pluggat igår, ska fortsätta en del idag. Ska även gå ner och byta ett par byxor tror jag, har känt efter om jag verkligen ville ha dem och konstaterat att nej, just den modellen var inte rätt. Sen är det ju skidor på tv idag oxå:P Säsongsavslutning närmare bestämt!


Ska bara tillägga, Färjestad leder med 2-0 i matcher mot Skellefteå i semifinalen i hockey. Det luktar final lång väg och

Saturday

Lördag innebär tyvärr inte vilo och slappdag denna veckan, det innebär tentapluggsdag:S Pallar inte åka till skolan så jag håller mig här på hemmaplan och pluggar själv. Alla uppgifter ska göras idag och sen kanske skumma igenom lite anteckningar. Ska hinna med en promenad också hade jag tänkt, musklerna behöver vila denna helgen från Friskisträning. Solen var framme så fint innan men nepp, den försvann när molnen tog över.. Jaja kanske bäst så, annars hade jag väl bara velat sola;)

Blir bio ikväll med Petra och Karin, min efterlängtade Män som hatar kvinnor. Har ju läst alla tre böckerna och bara längtat på film, hoppas nu bara den är så bra som alla säger den är! :)

tjao så länge

Mitt i maten

Ganska precis hemkommen. Plugg och träning avklarat, sitter nu och käkar. Ska dra till Karin om ungefär en timme för att ha spelkväll med gänget från klassen:) Det var riktigt skönt att jag hann med att städa lägenheten lite innan jag drog i morse, sååå mycket skönare att komma hem till en nystädad lägenhet där det inte finns några diskberg;)

Jag fick agera guide idag när jag kom till universitetsområdet. Där stod en tjej framför områdeskartan och såg väldigt vilsen ut, hon frågade var universitetsvägen låg och mitt svar blev ehh vilken väg? jag frågade istället vad hon hade för ärende och det visade sig att hon skulle till en syo, mycket bättre information för min del eftersom jag visste att detta låg i samma hus som jag skulle till;) höll henne sällskap och visade vägen, dagsens goda gärning avklarad.. jag vet själv hur vilsen jag va första dan:P

Solens sista strålar skiner nu över Stockholm och efter inatt så är ju dagarna längre än kvällarna, bra! :)

Hörs imorrn!

En morgonblogg

Natten har varit superskön, kroppen var trött och behövde vila och nu är batterierna laddade igen! :) Har precis ätit en macka och lite yoggi, ska strax göra vid mig och dra mot skolan där tentaplugg väntar i några timmar. Efter det, direkt till ett medelpass i city och sen hem.

2 veckor kvar till hemkomst idag, detta påminde mamma mig om igårkväll, denna veckan har bara sprungit iväg och jag hade fortfarande tanken om att det var 3 veckor kvar, men ack så fel jag hade:P

Nej dricka upp teet och sen badrummet, see ya

Trött

Jepp passet var jobbigt, en något jobbig och konstig ledare var det också. Han liksom grimanserade och hade sig med kropp och ansikte hela tiden, plus att han överdrev alla rörelser och höll på att trampa oss andra på tårna när vi hoppade baklänges, ahh sånt man stör sig på:S Men trött blev jag iallafall:)

MItt förra inlägg verkar inte ha kommit upp, lägger upp det nu före detta så det blir två inom kort tid:

Gick inom invigningen också nu på hemvägen, det hade blivit jättefint, och nu finns alla mina favvobutiker inom 2 minuters avstånd:D Hittade en jättefin klänning på veromoda, ska känna lite på om jag ska ha den eller ej.

shoflöjt!

19 mars

Var tar tiden vägen egentligen? Mer än halva mars har redan avverkats och snart är det april, känns som det var januari precis, men men tiden går och framåt går det i skolan, snart en kurs till klar:) Har varit i skolan hela dan, först sista seminariumet och sen tentaplugg med några i klassen. Ska dit imorrn igen och göra så många övningsuppgifter jag bara hinner. Maten står på spisen och jag väntar bara på att den ska bli klar, ska träna vid sju så vill helst ha i mig den så fort som möjligt.

Är invigning idag av det nybyggda i Sickla Köpstad som ligger bara några hundra meter ifrån min lägenhet. Här finns verkligen alla affärer och sånt som man kan tänkas behöva och nu har det byggts ännu mer. Ska tydligen va en massa evenemang där ikväll, kanske ska kika inom efter träningen, de skulle ju ha öppet ända tills 10 så;)

Dags att käka sen träning!

Den soliga dan är över

Vilken dag det varit, helt underbart väder, kvällen var som en perfekt sommarkväll, dock lite kallt:P Vi var och tittade på skidsprinten i eftermiddes tillsammans med ett par tusen andra stockholmare. En tredjeplats för Anna Olsson och en fjärdeplats för Emil Jönsson blev resultatet har jag för mig. Jättefint väder men svinkallt i vinden och luften, därmed var jag en väldigt nerkyld isbit när vi begav oss hemåt igen. Inte förrän typ nu som jag fått upp värmen ordentligt igen;) Blev som sagt bjuden på middag av farfar, jag är ju en människa som försöker ha så lite fördomar som möjligt och som gillar att prova på nya saker. En sak som jag kommit på att många människor har fördomar om är mat, och då menar jag mat som anses äcklig av någon anledning, antingen av namnet, dess utseende, konsistens eller annat. En sån sak är lever. Jag har aldrig ätit lever mer än det som finns i leverpastej och korv o så och detta ville farfar ändra på, alltså stod lever med fräst lök, äpple, bacon och kapris på menyn idag och jag kan säga att det var fullt ätligt, itne världens godaste men helt ok. En favorit hos mig är ju blodkorven som av många anses äcklig förmodligen mycket pga utseende och namn, men jag ÄLSKAR det! :)

Imorrn e de skola igen och sen kanske ett sent träningspass på det, får se.

Krubb besatthet

Jag har hängt upp mig på ordet krubb;) Vet inte var jag fick det ifrån men jag har tänkt på meningen "fixa lite krubb" hela dan:P Hihi... iallafall, jag fixade krubb (mat) innan och käkade den, har även hunnit med en runda upp till farfar för att kopiera ett papper, handlade lite käk och nu kollar jag på ett avsnitt på The City. Ska kolla igenom lite anteckningar innan jag och farfar beger oss mot slottet och skidsprinten:)

Blir även bjuden av farfar på middag ikväll så jag slipper laga den maten, skönt:D

 Megagod tomatsoppa blev det idag också:)

ps: jag har blivit besatt av naturella nötter:P ds

I solgasset på balkongen

Vilket underbart väder det är idag! Himlen är fortarande helt blå och solen bara gassar ner på mitt ansikte. Har tagit datorn med mig ut på balkongen för njuta litegrann och förhoppningsvis få lite vårsol på kinderna:) har dock en filt svept om mig för att inte frysa men det är sååå skönt:)


Idag står plugg på schemat, blir nog en del här ute i den efterlängtade solen. Funderar även på att ta mig in till slottet i eftermiddag och kolla på Slottssprinten (sprint i längdskidor) som ska avgöras där idag. I detta vädret kan man ju ganska enkelt stå ut att stå en stund;)

njutningstid kommer det vara tills nästa inlägg, tja då!


Extremt längesen

jag var så trött som jag var idag efter träningen. Körde medelpasset som jag bokat in mig på och gick sen när strechingen skulle börja. Kände att där va lite kraft i benen att ta ut så nån minut senare stod jag på ett löpband. Det sägs ju att man måste pressa kroppen en bit ytterligare för att få utveckling, well, då måste där vara utveckling efter idag. Jag blev inte trött förrän efter jag duschat men då slog det mig som ett besebollträ. Orkade knappt ta mig uppför backen till lägenheten, tur att jag hade tagit upp färdig mat som bara var att värma. Har fått lite krafter nu men det blir soffläge hela kvällen och sen välbehövlig sömn:) Ruskigt nice är det iallafall när kroppen svarar på envis träning! :D

Har trillat dit på ännu en amerikansk serie på MTV:s hemsida nu. Gillar ju The Hills och nu har en tjejerna där flyttat till New York och man följer hennes liv i The City, bygger på samma typ av serie:)

sjoho, hörs imorrn


Pormaskar gör ont

Haha, vilken äcklande rubrik det blev då. Men till saken hör att de gör väldigt ont och jag har en som sitter precis under näsan som just nu har allmänt världskrig för sig;) Inte skönt kan jag lova! Lunch bestående i min favvosoppa, tomat med bacon och lök, är uppäten och en del plugg gjort. Får väl ta tag i det en stund till här nu innan träningen.

Jag längtar tills fredagen om tre veckor något enormt just nu! Det känns verkligen att det var längesen jag var hemma, trots att tiden gått fort så känner jag ändå att saknaden växt mer och mer. Ska bli megaskönt att spendera nån vecka kring påsk hemma hos familjen för det är dem jag verkligen saknar! Undrar bara hur mina blommor ska överleva?! ;) jaja, de klarar väl sig i en vecka förhoppningsvis.

nej en kopp kaffe och lite arbetsmarknads information nu!

Phew

vad trött jag är, både i musklerna efter gårdagens pass men också tröttligt;) Min kropp har fått nån ide för sig på sistone att den ska/kan sova hur länge som helst trots att jag gått och lagt mig i normal tid, mycket konstigt:S Fick sega mig upp vid 9 när jag ändå vaknade  till och käkade sedan frukost.

*Surfa
*Plugga
*Äta
*Träna
*Slappa
Så ser min dag ut, hoppas på att finna mycket motivation till plugg idag, repetera allt o så!

I don't feel like I am strong enough

Lyssnar på kalasbra musik, är väl det enda som håller uppe mitt humör för tillfället. Igårkväll innan jag somnade kom jag på att jag hade några superba inspelningar på min telefon som jag inte lyssnat på, på väldigt länge. Resultatet blev att jag var vaken typ en halvtimme längre än tänkt dock med bra minnen i huvudet det sista jag tänkte, jag säger bara Perfect på cirkus var som en dröm som blev sann!

Snart dags att åka och träna, dags för ett intensivpass som vanligt på måndagar. Skönt att ladda ur ordentligt när en ny vecka börjar plus att just detta passet är riktigt bra, jobbigt som attans bara;)

tjingeling

Lunch och blogg

Med datorn bredvid mig och lunchen på bordet framför mig så har även min vecka börjat, Har varit i skolan på näst sista seminariumet som handlade om miljö, återvinng och fiske idag. Det uppstod en del diskussioner om skillnader i sättet att återvinna och källsortera på beroende på var man bor i landet och hur stor staden är. Att jämföra Sthlm och K-stad är som att jämföra natt och dag. I skåne källsorterar vi numera allt när man här i sthlm endast har koll på tidningar och glasburkar. Min åsikt i det hela är att ska en del av landet kompromissa så ska hela övriga landet också göra det, annars känns det som kommunerna går emot varandra. Jag är absolut inte någon miljöaktivist, tänker på miljön gör jag väl till viss del med transporter o så, men det surrar hela tiden i bakhuvudet att lilla Sverige kan inte förändra all skit i hela världen ändå. Visst, man måste börja någonstans, och jag sorterar så jag sköter mig, men jag tror ändå inte det har så jäääättestor effekt på miljön runt om i världen.

Se bara på lunchen jag äter just i detta ögonblick, kasslersallad vilken för övrigt är väldigt god men inte så miljörätt:P Sallad, rödlök, tomater, gurka och paprika är ju garanterat inte från Sverige såhär års, kanske keso i form av mjölken i det och kasslern, haha jaja nog om miljön!

Nej vet ni vad

vad lat jag varit idag:S det blev verkligen så slappt som jag misstänkte, vet inte vart denna slapphet om helgerna kommit ifrån men jag kan inte rå för det:P Funderar skarpt på att tappa upp ett bad och läsa lite föreläsningsanteckningar där. Har det senaste halvåret funnit nån form av ro och känsla för att plugga just på toa:P Jag vet att det måste låta helkonstigt men där är det ingen som stör mig:P haha som om någon skulle springa rundor i min lägenhet och störa mig?! hehe, nej men där finns ju ingen tv eller data eller nått annat, ett bra pluggtips alltså, toan;) Sen när man pluggat klart tänder man bara lite ljus och släcker lampan o njuter det sista av badet, trots min ensamhet:)

 Solen tittade fram ikväll precis vid solnedgången, en läcker bild i min mening, ser ut lite som huset är varmare på ena sidan.


 Min blommiga blus från veromoda:)

 Marin inspirerad tröja och chinos!

Slappesöndag

Tröttheten har helt klart nått mig denna helgen, har sovit längre både igår och idag än vad jag brukar göra, var också konstigt nog väldigt trött tidigt igår kväll. Jaja, jag har ju inga tider att passa så då är det lugnt. Ska snart bege mig ut på en promenad runt Hammarbysjön med farfar till sällskap. Sen blir det nog slapp igen, ska försöka motivera mig till att plugga lite också, får dock se hur det går på den fronten;)

Jag är irriterad på Friskis hemsida, jag kommer inte in på den, och detta medför att jag inte heller kan boka eller ens se vilka pass som är lediga:S Riktigt surt, får väl återställa hela internet för att det ska funka:(

mot sjön!

Melodifestival-final

Då var det avgjort även denna gång. En skrällseger, eller nått ditåt iallafall, en liten halv knäpp på näsan på hela melodifestivalcirkusen, att ett så ovanligt och "icke melodifestival aktigt" nummer kan vinna allt. Jaja, jag tycker iallafall att hon är väldigt duktig som sångerska och gör ett ovanligt och intressant nummer, vi får väl se hur långt det räcker i Moskva. Jag gillade iallafall min egen "snygg Måns" som vanligt:P

Blev uppbjuden till farfar o marianne ikvälls så jag har varit där och ätit och kollat på festivalen som ägde rum bara några kilometrar ifrån min lägenhet. Är hemma igen nu och har precis avslutat samtalet med skåne, ska sitta här en stund framför tv och data och sen lägga mig, är konstigt nog trött trots min långa sovmorgon;)


sov gott alle man så hörs vi imorrn!

Sovmorgon

Oj då vad länge det blev i sängen innan jag ens tittade på telefonen. Vaknade många gånger under morgonen men trodde hela tiden klockan typ bara var 8 så jag vände på mig igen, vilket i sig är väldigt ovanligt. Aja, frukosten är uppäten samtidigt som jag kollar på längdskidor på tv. Ska göra vid mig lite tror jag och bege mig antingen till Nacka Forum eller bara ner här i gallerian, har inte bestämt mig.

Pratade med en kompis nere ifrån K-stad igår på facebook som sa att det var utgång på g både fredag och lördag. Tänk så höll jag också på hela förra året, man skulle ut och ha roligt sa man, ibland va de skitkul men andra gånger inte alls så kul men till saken iallafall: jisses vad alkohol jag måste fått i mig?! :P

hörs senare när melodifestvalen närmar sig!

Hell yeah

Springrundan jag tog för några timmar sen gick utmärkt:) Maten jag fått i mig för en stund var god och mättar jäkligt mycket just nu. Badet därimellan var nästan ännu bättre vilket innebär att eftermiddagen/kvällen var alldeles till min belåtenhet. En myskväll framför tv:n med lite nötter ska bli skönt nu! :D

Kamerabatteriet var tydligen slut så bilderna på kläderna kommer imorgon istället, lägger upp lite reklambilder från MQ där delar av det jag köpte finns med här nedan. Sen när Så ska det låta är slut så får jag ta hand om diskberget i köket, vill absolut inte vakna imorrn och se det, det första jag gör!

 
Har köpt tröjan hon har, lite marin-inspiration, våååårigt:) Funderar på armbanden oxå.


Chinosen är mina fast i marinblått då för att matcha tröjan;) Kavajen är übersnygg och skitläcker färg men något dyrare:S

Vad gör man?

Gruppuppgifterna är klara efter många om och men, blev dock en hel del skratt på slutet när energin tröt hos alla kring bordet;) Åkte sedan mot city där lite shopping och egentid stod på schemat. Hittade ett par mörkblå chinos på MQ och en blåvit (marinstil) tröja även den på MQ, även en söt blus/halvlång klänning från VeroModa, och allt detta för 550kr! Inte hyperbilligt men helt ok nu i finanskristider. Presentkort e nice:P :) Ska även kolla på skor imorrn men det blir morgondagens projekt. Har även tittat på en marinblå jacka från VeroModa som verkligen är en Emelie jacka, MEN vet inte om jag behöver en jacka till?! Jaja, bilder på kläderna kommer senare.

På bussen hem hände en väldigt skrämmande, tragisk, och orolig sak. Ett killgäng bestående i ca 10.15 killar i åldrarna kring 16-17 nånting började föra liv utanför bussen precis innan den skulle köra om de skulle åka med denna eller inte, helst inte tänkte jag pga allt oväsen de förde. Iallafall hoppas nästan hela gänget på bussen och gick (såklart) längst bak i satte sig, där jag också olyckligt nog satt. Förstod ganska snart vad deras adrenalinfyllda, högljudda samtal handlade om, nämligen att de va jagade av ett annat gäng och att det skulle bli samling, läs slagsmål. De ringde hela tiden o ville få tag på mer folk etc. Jag blev arg, irriterad, en aning rädd, men mest orolig för att det skulle bli riktigt allvarligt. Min sista tanke när jag steg av bussen var "inte ens en tanke slår dem att det kan gå riktigt illa, som i Romario fallet"... Jag lämnade ojudet och bussen och hoppas på att inte behöva läsa om något stort slagsmål imorgon i tidningen.. Men min fråga är, vad gör man i en sån här sitaution? Man går ju helst inte fram själv och säger till dem att de ska tänka efter, det går ju liksom in genom ena örat och ut genom nästa...

Redovisning check

Redovisningen idag gick galant (precis som jag trodde), vi körde ganska mycket på känsla och det gick hur bra som helst, man kan ju bara bli godkänd eller inte på denna delen av kursen (på gott och ont) så man gör bara det man behöver och inget mer. Jag o Carro stannade kvar o gjorde lite gruppuppgifter men pallade inte alla, hade ingen mat med mig och orken tröt därför på slutet, tar resten imorrn.

En helt annan sak, jag har nog äntligen lärt mig konsten att hålla en blomma vid liv längre än en vecka:P till mammas stora glädje antar jag;) Iallafall, blommor i min lägenhet frodas och mår bra, lite vatten varje vecka och ompyssling i form av prat med dem ibland gör susen:P har jag ingen annan att prata med så kan jag ju alltid prata med blommorna;)

nahe, snart skidor på tv, sen promenad kanske?

Närmar sig slutet

på även denna onsdag. Tvätten som hann torka är inne i garderoben, resten hänger lite överallt här i lägenheten. Plugget har hunnits med en del, ska ta sista på redovisningen nu men jag freestylar nog ganska mycket, känns bra så:P Middagen bestående i stekt laxfile, kokt broccoli och hemmagjord ört och vitlössås är uppäten, hann även med en ganska lugnt step-pass på Friskis nu ikväll. Effektiviteternas dag ska jag numera införa nån gång i veckan, känslan blir så mycket bättre då!

Läste en artikel/ledare i Frisis egna tidning innan ikväll, en jäkligt bra sådan! Handlar om att tjejer ska sluta försöka leva upp till de absurt sjuka kroppsideal som finnsi dagens samhälle! gå in på friskispressen.se och läs den, äntligen någon med makt som säger ifrån!

tack o hej för idag, o du nic, lycka till i tentaträsket!


nu kör vi

Ajajaj min mage vad ont den gör, har ingen aning om varför men den gör det iallafall:S Försöker jobba på ändå. Har varit hyfsat effektiv hittills:
*Käkat frulle, diskat
*Gått en sväng + handlat mjölk
*Kollat på en gammal tenta, kollat lite på redovisningen

Om en halvtimme bär det av ner till tvättstugan vilket verkligen behövs!

Ungefär såhär ser det ut utanför mitt fönster just nu, fint men jobbigt:S

O btw, rubriken anspeglar på min effektivitetsuppryckning (förhoppningsvis), har slappat till det lite senaste veckan, börjar om igen nu!

Jäkla snöande och jäkla näsa

Snöandet har inte slutat på hela dan! Jag håller på att bli knäpp! Ska lägga mig nu, har pratat en ganska lång stund med mamma och pappa i telefon, ventilerat skolan och lite sånt:)

Blev lite pluggat idag, blir mer imorgon både i form av träning till redovisning och repetition inför tentan. Borde få besked om Jöken intagningen inom de närmsta dagarna också. Hoppas verkligen att jag får läsa den nu så jag slipper ta kvällskursen till hösten. Om det finns plats till mig så blir det härlig dubbelläsning resten av denna terminen, både ekonomi och juridik:) Som konstaterat innan, skolan driver mig och jag vill verkligen utnyttja tiden här i sthlm på bästa sätt!

nej, sängen behöver sällskap!

Hallå mitt vinterland

Mmmm, så sant så, när jag vaknade i morse ville jag tro att det hängde vita lakan för fönstren men det gjorde det såklart inte. Hela Stockholm är just nu vitt och mer faller hela tiden:S Snö är som sagt fint och mysigt men två månader med det får räcka, vill va vår NU! Blir förmodligen ingen promenad idag heller om inte snöandet slutar, tror inte jag orkar pallra mig iväg till gymmet bara för att träna "lite".

Har vatt på sista fördjupningsföreläsningen i förmiddes, handlade om miljön idag. Visste redan allt han sa, är ju hela tiden mycket prat om miljön i tidningar och på tv, har helt enkelt blivit trött på att läsa och lyssna på det. Jag spenderade stora delar av föreläsningen till att lösa korsord, allmänbildning det oxå:P

Lunch och kaffe uppäten och drucket, suduckolösning pågår, plugg ska snart ta vid. En chill tisdag förmodar jag:)

Sjukling

Måndag idag då, nya friska (???) tag eftersom det är ny vecka. Jaja, nya tag kanske inte så friska dock, men men. Seminarie i förmiddes och sedan gjorde vi nästan alla frågor för en hel vecka framåt, SKÖNT!:) Jag kom hem för en knapp timme sen och har hunnit fixa iordning stället lite. Vaknade innan klockan ringde i morse på grund av en komisk dröm, va dock makalöst trött men insåg att det ändå var bättre att gå upp då än att hinna somna om och vakna igen en kvart senare. Men kroppen var mör, halsen gjorde ont och näsan heltäppt så allt gick i slow motion. O jag behövde fixa mat att ha med mig också och då blev en massa kläder, en obäddad säng, disk och lite annat smått och gott kvarlämnat, men det är väck nu:)

Ingen träning idag eftersom halsen krånglar, kanske ger mig ut på en liten promenad istället. Annars blir detta en lugn och skön måndagkväll:)

me and you, you and I

Tomaterna på planen äger, både på och utanför planen. Vi behöver varandra i med- och motgångar, vi pratar aldrig om det men vi skulle aldrig kunna leva utan varandra. Vi har stött på motstånd för inte så länge sen men vi överlevde det också, för vi överlever allt! Du håller mig uppdaterad och det behövs nu inser jag:P Vi är väldigt olika men har samtidigt väldigt lika värderingar och krav, och har haft detta i många år. Vi borde snart fira 8 årsjubiluem eller nått;) Du är underbar och jag älskar dig! <3

slående tanke

När jag satt på bussen hem från Karin för en stund sen lyssnade jag som vanligt på min Ipod. Där lät jag låtarna rulla och plötsligt lyssnar jag ordentligt på vad sångaren faktiskt säger: "if you are tired of fighting battles with yourself then change your mind" Har lyssnat många gånger på denna sång men aldrig riktigt på texten och dess betydelse. Det han säger stämmer ju så väl men är ändå oftast det som är så svårt att åstadkomma. Om du är trött på något, någon eller bara situationen du befinner dig i så MÅSTE du ju ändra på det. Det är bara du själv som kan förändra någoting och det gäller bara att bestämma sig för det, MEN precis som vanligt så är det precis det som är så svårt. Men man måste försöka om inget annat, för provar man inte så vet man aldrig vad resultatet kunde blivit!

Grupparbetet är i stort sätt klart i god tid:) Nu är det Beck film som gäller och sen sängen, ny skolvecka och nya seminarier imorrn.


.
IB folk, kommer ni ihåg denna pjäs?;) Detta är originalinbjudan till första uppsättningen, finns här på Moderna Museet i sthlm:)

Sen frukost

Sitter just nu och äter frukost framför Tv:n där reprisen av Lets Dance rullar. Kom hem ganska sent inatt så jag sov till typ halv elva. Har därefter dammsugat lägenheten och plockat undan alla grejor som jag asade fram igår;) Om gårdagen då kanske. Började dan med lite shopping, får dock se om jag behåller tightsen, jaja sen åkte jag till Karin för att göra grubbarbete med henne och Carro. Skulle kört ett träningspass men hann inte, så jag åkte hem, gjorde vid mig och åkte tillbaka till Karin igen. Därifrån bar det av det till Solna och syriansk meny, underhållning och delvis sällskap väntade. Jättekul att prova på något helt nytt, och vissa av maträtterna var übergoda. Hela bordet var fullt av små tallrikar som alla åt lite av, supermysigt! 

Fanns väl en och annan, ja okej då, det fanns många killar där igår som såg ut som filmstjänor ( läs skitnsygga:P) men med den sammanhållningen som det fanns i dem familjer så springer man inte gärna fram och ber om uppmärksamhet;) Robert, min klasskompis clownen, sa att i den syrianska kulturen är det kvinnorna som bestämmer, Ja tack sa jag. Och med tanke på att det är allmänna kvinnodagen idag så skulle nog livet varit bra som syriansk fru då!:P haha

slapp, tv, sen plugg hos Karin i eftermiddag, hörs alltså senare!

Dålig uppdatering

Dagen idag har varit fylld med aktiviteter och kvällen blir likadan:) Ska ut och fira en klasskompis som fyller år, restaurangbesök och sen kanske ut. Jag skriver mer imorgon när allt lugnat sig lite;)

Just de, Sverige har tagit EM guld i 400 meter löpning genom Johan Wissman och jag missade det, skam:S:P Jaja, jag har sett reprisen på sportnytt precis, på ett riktigt snyggt sätt han gjorde det oxå!

Tack o hej,

Lååååååång promenad

Har varit ute på en megalång promenad nu under eftermiddagen, den tog drygt 2timmar! Blev jobbigt på slutet, musklerna var liksom trötta på att göra exakt samma rörelse hela tiden:S Kändes nästan som sista kilometrarna på Göteborgsvarvet, o just de, funderar på att anmäla mig till det bara för att få en extra sporre:)

Tog mig ett varmt bad när jag hem och löste lite sudocko för att´låta kroppen återhämta sig lite. Slöar lite här nu, ska nog kolla igenom skolgrejset lite till men sen blir det nog slapp fredagkväll:) Blir nog lite mer galaj imorrn istället:)

 Synd att vädret och omgivningen  inte såg ut såhär när jag va ute och gick, snarare byggarbetsplats med grått och trist slask:(

Uppe med tuppen

Eller nja inte riktigt kanske men ändå vid 8 snåret trots att jag är ledig idag. Frukost och vardagssysslor är utförda och även lite tråkiga räkningar betalda. Kom precis på att det är friidrottsEM inomhus denna helgen och såklart sänds allt på 4:an. Har inte riktigt bestämt mig om detta var bra eller dåligt att komma på, jag kommer ju vilja se så mycket som möjligt (såklart) men jag måste plugga en del idag. Ska försöka mig på att göra både och under dagen.

Såg förresten att IFK Kristianstad lyckats med att ta sig till elitserien i handboll, rikigt skoj! Då kanske man kan se sitt hemmalag när man bor här uppe också på en bortamatch för dem!


 Detta stället slipper jag idag, var dock ett tag sen det var såhär grönt och fint, längtar verkligen till våren!


Oh yes

Bra början, bra mitt, och kanonavslutning på dagen. Passet var verkligen superkul och underbart. Bestämde mig för att köra max redan från början, och det lyckades, svettpölen runt mig växte dock något fortare än alla andras:P Men det sägs ju att vältränade svettas mer, och ovältränade;) Hoppas jag tillhör det förstnämnda:)

Glömde nämna innan det något komiska scenariot under semariumet idag. Vi skulle spela nån typ av spel/experiment där vi jobbade två och två. Kan väl enkelt sammanfatta det med att jag och Carro hade misstolkat det mesta tills typ halva testet var gjort, sen fattade vi allt, trodde vi, men icke så nicke. Haha, alla andra idiotförklarade nog oss, MEN vi hade lätt roligast i hela salen och det var vad som räknades idag;)

Äpple och te nu och sen sängen!

Efter slapphet kommer effektivitet

Seminarie 9-12, plugg med carro karin till 3, besöka ekonomernas dagar 15-16, åka hem o handla mat, laga mat, packa träningsväska och åkam o träna, tv o sova. Så ser/har min dag sett ut idag. Har trott att det här med seminarier o sånt kommer bli jobbigt och tråkigt men det visar sig nog vara motsatsen:) Och att jag lagade supergod mat bestående i stekt kassler med stekt bacon, lite grädde i det så det blev såsigt, stekta färska champinjoner i det och kokt broccoli till det, MUMS! :D Det kan jag nog laga några gånger nu, och lax, har hela frysen full av mat just nu:P

Jag har kommit på en sak, jag är kaffeoman:P Ålskar kaffe, kan dricka det alltid, hur mycket som helst när som helst. Eller nej inte innan jag ska sova för då somnar jag inte;) fast det är nog lite psykologiskt oxå;) Antar att det är mammas, eller ja, hela släktens fel, de dricker kaffe alltid:P Jaja, bättre att va beroende av kaffe än godis eller nått:P

nej, väskan måste packas, oj undrar om jag har några rena träningskläder?! :S

Vilken dag

så slapp, slö och tråkig det blev. Något pluggande har jag inte sett röken av trots extrem tristess under eftermiddagen idag:S Ingen större fara på taket men det känns ändå lite fel att jag inte gjort något överhuvudtaget idag:( Soffan har blivit väl insutten hela dan förutom när jag va ute och gick en välbehövlig promenad.

Tog ett bad nu ikväll efter maten för att fullborda min slappdag:P Va ganska skönt att bara ligga där och läsa lite i boken, sidorna rullar på nu och den blir faktiskt bättre och bättre. :)

Imorrn är det första redovisningstillfället under seminarierna, alltså ska första gruppen få visa upp sitt arbete, skönt att slippa vara först. Jag sa det till mina gruppkamrater att det är en fördel med att vara typ grupp 3 av 10 som redovisar, sagt och gjort blev vi lottade att vara just grupp 3:) Man slipper vara försökskanin och göra alla nybörjarmisstag, får hyfsat gott om tid, och sen slipper man va sist och bli ihågkommen om man gjort något fel;)

vi hörs imorrn,

Ledig dag

Jepp, så lyder mitt schema idag, ingen skola. Men bara för att det står ledig i almanackan så är jag inte ledig inte:P Ska plugga en del idag, börja repetera allt man lärt sig de två senaste månaderna. Nästan skrämmande att jag kommer på detta JUST NU, att repetera alltså. För ungefär exakt ett år sedan så började jag min verkliga repetition av all IB fakta jag lärt, hur kan jag ens vilja repetera igen?! Tänk för bara ett år sedan så var jag en IB student som slet som en varg i "lilla" Kristianstad, hade mina vänner på säkra platser och allt jag väntade på var att ta studenten, som för övrigt är något jag jäkligt gärna skulle återuppleva! Nu sitter jag "ensam" (hur man nu kan va ensam i stora sthlm) i en egen lägenhen, har hand om allt kring mig själv såsom ekonomi, skola, ja allt, går på univetsitet och till råga på allt bor 53mil från min kära familj, det känns udda att tänka efter ibland hur mycket som hänt det senaste året.

Jaja, nog om mitt liv, hur är ert? Har tagit hand om lägenheten såsom säng, blommor, disk o lite mig själv nu på morgonen. Lyssnar på radion och surfar rundor här lite, pluggandet börjas väl om typ en kvart.

JAG VILL ÅKA SKIDOR! Bara ett litet inlägg:P

hörs sen,
 Augusti 2008

 December 2008/Januari 2009

jag ser verkligen ut som två helt olika personer, undrar hur jag kommer se ut i sommar när jag kommer hem?!

Trött

Ojojoj vad trött kroppen var idag, körde ändå bara ett medelpass för att inte behöva pressa så mycket, men eftersom jag åt alldeles för tätt inpå så blev resultatet halvdant. Men men jag tog mig igenom passet och är hemma igen nu. :) Har varit i skolan i princip hela dan, först föreläsning sen lunch o sen eftermiddagen fylld med seminarieövningar, skönt att ha lite avklarat, är en del att göra nu när seminarierna börjat.

Har hittat ett par riktigt bra låtar som det lyssnas rejält på nu, ibland är det bra att få lite tips genom Friskispassen:) Om man inte njuter/kämpar av passet så kan man lyssna på musiken:P

Nu blir det att kolla på resten av Mästarnas Mästare och sen sängen!

Respekt är allt man behöver här i livet, iallafall om man vill ha en bästa vän för livet!

jisses amalia

Ja  vad säger man, ena dan svarar kroppen jättebra och känns jättestark o allt, o andra, ja då är det helt tvärtom, ni kan ju ana hur det var idag;) Men men, jag tog mig igenom passet trots extrem trötthet och krampattacker på slutet i vaderna:P Sitter och mumsar på supergod lök,bacon och tomatsoppa nu, välbeövlig sådan!:D Kollar på familjen annorlunda där en jäkla massa barn är i centrum, fattar inte hur de pallar med 10 ungar?!

Skridskoåkandet blev det tyvärr inget av eftersom det hade stängt, just igår så va det sista dan de hade öppet:S Vi blev riktigt besvikna och sura men fick piggas upp med lite fika istället, smoothie och latte sitter aldrig fel:) 

Snön faller över stockholm ikväll igen och vinden har även ökat, riktigt tråkigt vinterväder kan man kalla det. Jag vill inte ha vinter längre, vill ha värme och vår så jag kan sitta på min balkong och få lite härlig vårfärg i ansiktet:)

 


Vardagsprat

Dagen börjar underbart, eller inte.. Känner att humöret är halvkasst men skolan väntar så det var bara till att åka dit. Va händer då när man kommer till Slussen, jodå, stopp på halva min tunnelbanelinje, tvungen att åka ersättningsbuss halva vägen. O jag var ju inte ensam om detta då va:S Har aldrig sett så mycket folk på en och samma tunnelbaneperrong, kö hela vägen;) Jaja, kom till skolan där gästföreläsningen höll på, konkurrensverket närmare bestämt.

Har kommit hem till lägenheten igen, käkar lite rester nu, provade även ett tips från en klasskompis på en snabb och enkel sås, nämligen matlagningsgrädde blandat med lite soya o sen värma de, blev väl sådär:P Ska slappa lite nu i nån timme till för att sen bege mig mot Kungsträdgården där skridskoåkning står på programmet, förhoppningsvis en mysig fika efter de:) senare träning ikväll.

<3


Let me shine in the name of love

Det fina vädret höll i sig hela dan vilket resulterade i att jag var ute och gick ungefär en mil eller nått sammanlagt!?:P jaja, ville som sagt njuta rejält av solen, plus att jag ändå inte hade något annat inplanerat så..Har även läst lite mer i min bok, och köpt två nya böcker, "Snabba cash" och "Aldrig fucka upp".. Udda titlar men kända böcker så jag hoppas de ska vara till min belåtenhet:) va lite ekonomisk och tänkte att mamma ändå har massor av deckare som jag kan låna av henne så några sånna behövde jag ju inte köpa:P hur det nu kan vara ekonomiskt att köpa något!? ;) Sitter just nu o kollar på gamla fame factory klipp på datan (ni vet programmet som gick på 3:an för några år sen, följde det slaviskt då:P). Kul att se uppträden och sånt igen:)

Nej nu ska jag söndagsmysa lite med mig själv, ska unna mig lite goda ostar PLUS fruktsallad:) Mumma det säger jag bara!


Let me love you from the bottom of my heart
Nothing or no one ever touch me this way


Ny månad inleds med kanonväder:)

Har börjat bli lite bortskämd med härligt vårliknande väder (förvisso lite kallt men soligt som bara den:)) men jag klagar inte! Melodifestivalen gav väl inte riktigt det resultat som jag tyckte var bäst men jaja röstar man inte så får man skylla sig själv. Jag tyckte att Starpilots låt helt klart var bäst, trots att det var JÄKLIGT likt deras andra låt, men visst jag gillar ju den också:P Började sedan kolla på den Oscarbelönade filmen Kramer för Kramer men pallade inte se hela, va helt ok, lite dryg kanske men jag kan förstå varför den fick många Oscars, djupa relationer spelade av bra karaktärer brukar ju uppskattas.

Idag körs ju Vasaloppet och trogen tittare som jag är så sitter jag bänkad vid tv:n hela förmiddagen. Har diskat undan o gjort vid i lägenheten så när loppet är över så ska jag gå till Nacka Forum o kolla efter lite böcker:) ut o njuta i solen!! Solbrillorna ska på för andra gången i år;)

RSS 2.0