fint besök = inget bloggande

Det är precis vad denna helgen inneburit. Mamma har ju varit här o jag har varken hunnit, orkat eller velat blogga. En snabb resumé av vad vi gjort låter som följer: Hämtade henne i torsdes natt på centralen, blev en del tragg o allmänt prat o därmed en sen läggning. Upp o till skolan vid 10 för att vara med på sammanfattningen på kursen, välbehövlig och väldigt givande:) Mötte sedan upp mamma efter en del kalabalik med tunnelbanan när den inte gick dit jag sa:P men men, till Täby centrum kom vi till slut o kollade i affärer hela dan. Kom hem till lägenheten, beställde hemkörningspizza (känns nästan som USA:P ), gick en sen kvällpromenad för att visa mamma söder o sen sängen. Sov som stockar, begav oss till stan igår o gick där heeeeeela långa dan, gick sedan inom en pizzeria på hemvägen läs vid 8 tiden:P Haha, har ätit mer pizza o kakor denna helgen än på det senaste året;) :S Slöade framför tv:n igår kväll,helt döda var vi:P Lämnade sedan av mamma i morse vid tåget o e nyss hemkommen från en skön joggingtur.

Det var min helg de:P En mycket trevlig, intensiv, o shopping galen helg (blev dock inte så mycket shoppat, men många plagg har jag o mamma provat;) ) O vi behövde mest denna helgen för att ta igen lite av den tid som vi hade förut när jag bodde hemma men som vi inte har nu:S


Jag o fantastiska mamma på drottninggatan i mörkret:)


Det ska tydligen vara rosa i jul, julgranen oxå!?


 Denna levande skyltdockan stod i ett skyltfönster. Hon blev målad på armarna som ni ser, har dock ingen aning om vad det va hon gjorde reklam för:P

Nej, nu väntar en dag fylld med plugg, plugg, och jag tror faktist jag ska plugga oxå!

Tjingeling

städtanten vaknade visst;)

Har läst igenom alla papper nu, kollat igenom den tenta som föreläsaren ska gå igenom imorrn. Känner att jag inte riktigt kan allt för att klara av att göra den, gör den på söndag istället när jag fått hela sammanfattningen. Städade innan oxå, hade först tänkt mig att bara dammsuga lite men rätt vad det var så stod jag o sorterade alla skolpapper, slängde gamla papper, lådor o annat skit. Ska springa ner o slängde det i kontainern sen. Känns skönt att verkligen ha ordning och reda i lägenheten, blir att man skjuter på allt till vardags. Det är en av de positiva sakerna med besök, man blir tvungen att städa och det känns bra efteråt.

Jag börjar redan bli trött, inte så konstigt efter sen läggning igår, tidig uppgång idag, o fullt kör hela dan o kvällen. Men det är bara så snällt att hålla sig uppe, skulle i och för sig kunna slumra nån timme på soffan, känns nästan som jag behöver det. Pallar inte plugga mer nu, ska läsa min bok o sitta framför tv:n tills mamma ringer. Känns helt overkligt att hon ska komma hit, bo hos mig o va med mig i flera dar, helt annorlunda än när jag åkt hem.

Sov gott, gott folk!

<3

en jäkla massa att göra

är vad jag har ikväll. Har precis kommit innanför dörren och sitter o slänger i mig mat, är vrålhungrig, har inte ätit sen halv 7 i morse så det är kanske inte så konstigt. Va i skolan fram till 12 o sen hängde jag på Karin o simmade i Eriksdalsbadet idag igen, riktigt skönt och roligt:) För att inte vara tunga som bly så flyttade vi lunchen lite.. bara några timmar hrmm.. Nu ska jag äta, diska, städa litegrann, plugga massor o sen klockan 12 inatt möta upp mamma på centralen. :D En jäkla massa men det får helt enkelt gå.

Börjar egentligen 8 imorrn oxå men har konstaterat att övningstimmarna inte ger mig något längre så jag skippar den o kommer till föreläsningen vid 10 istället, där vi sammanfattar kursen, tenta på onsdag ju:S får se hur den går när pluggtiden minskat radikalt denna kursen, och att jag känner mig mycket mer osäker på ämnet.. aja, bara till att göra sitt bästa.

Såg förresten en kändis idag i plurret:P Min första reaktion när jag såg honom va "lite armhävningar som ger bröstmuskler hade ju inte skadat på hans kropp", som jag sa till Karin. Sen när han hoppar i så ser jag ju vem det är, eller jag vet inte namnet på honom men.. han spelade anders i kalle blomkvist serien och har även varit med i barnen på luna..

nej nu måste jag verkligen sätta igång, kanske klämmer in ett inlägg senare när jag tröttnar på att plugga..;)

städ,plugg, spring

Har pluggat under eftermiddagen, läste först en del i boken o nu sista tiden har jag tittat igenom föreläsningshäftena. Har oxå spungit upp och ner (förmodligen 20 ggr:S ) till tvättstugan. Tar en jäkla tid för allt att bli torrt och jag har inte tid att vänta nu så hänger det kläder överrallt i hela lägenheten. Har även städat lite, eller snarare putsat i köket på ställen som man inte städar särskilt ofta, typ spis, kylskåp etc. Försöker ta lite varje dag så jag slipper röja som sören nästa vecka.

Det snöade ju som sagt i morse men det slutade lite innan lunch och nu har det varit tögrader hela eftermiddagen så stora delar av snön har smällt bort igen, bra på ett sätt, mycket lättare att springa då. O de e precis vad jag ska göra nu, springa ut till farfar, bli bjuden på middag där o prata lite:)

Imorrn e de skola mellan 8 o 12, sen hem, dammsuga lite o plugga en del för att sen sent på kvällen åka o möta mamma på centralen:) Äntligen kommer hon! :D helgen kommer att bli såååå bra:D

Nahe, hörs imorrn vid lunch!

jag trodde det var över

snöandet alltså. Men nej då, nu när jag vaknade på morgonen så ser jag flingorna dingla ner från den grå himlen. Jaja, ska väl ändå hålla mig inne stora delar utav dan. Har "skolkat" från en datatimme nu på morgonen som jag inte tror skulle ge mig särskilt mycket, plus att det var min enda lektion idag. Ska plugga själv här hemma, har tvättid vid lunch o ska även dra på mig joggingskorna, så fort snöandet slutat.

Kanske skulle passa på att åka ut o äta middag hos farfar oxå. Han var intresserad av den kursen jag läste nu, o sen vill de ha uppdatering om hur mitt liv ser ut. Det är ganska komiskt det hela egentligen. innan jag flyttade till sthlm va jag den av barnbarnen som umgicks så lite jag kunde med farfar, för att jag inte tålde honom och för att han fick fnatt på att jag inte accepterade det han sa. Men nu, när jag bor här så¨har mycket förändrats, vi förstår varandra bättre och ses MYCKET oftare än förut. :)

Ska dricka upp mitt julte o börja med böckerna, julteet är just nu det enda som påminner mig om att julen nalkas, inte som hemma där mamma igår satte upp stjärnor och adventsljusstakar i fönstrena:S

so long,

mikrofon med eko e nice;)

"You were my strength when I was weak
You were my voice when I couldn't speak
You were my eyes when I couldn't see
You saw the best there was in me
Lifted me up when I couldn't reach
You gave me faith cause you believed
I'm everything I am
Because you loved me"


This is one of many dedications I will give/have given to you. You're my all!

Bokens slut var lika dramatiskt som hela övriga boken, var, och exakt lika spännanden oxå:) Nu ska de börjas på tredje och sista boken oxå!

Det blev slappare än tänkt i eftermiddags, inget plugg och ingen promenad. Plugget tar jag nu ikväll och eventuellt där den promenaden oxå..Ska spinga ner o se om där är någon tvättid imorrn oxå, behövs nu innan lägenheten ska städas.

 My flower, my star, my everything! <3

slaskigt värre

Det blev inte en så lång dag i skolan som först tänkt. Vår föreläsare meddelade att vi kan lämna in gruppuppgiften nästa fredag istället för nu på fredag bara för att hon råkat ge oss fel formel:P haha, nice sa vi o gick hem istället för att göra klart den idag. Vi vill satsa på tentan först o sen uppgiften. Har precis käkat en sen lunch, en mkt udda sådan, eller en udda kombo iallafall, men det personifierar nog min matsituation rätt så bra just nu, måste ju tömma frysen inför miniflytten nästa vecka. Blodkorv med lingon på ena tallriken o steka wokgrönsaker smaksatta med soya på den andra;)

Har 2 kapitel kvar i boken jag läser, har varit en riktigt bra bok, dock lite för förutsägbar men den duger:) Ska läsa ut den nu, sen plugga en stund o därefter en promenad. Måste försöka få bort träningsvärken, benen känns sletna.. :S

Nahe en slurk kaffe o en god bok (undrar varför man säger god bok, man äter ju inte de precis) väntar mig nu:)

later,

photos







Här har ni tre av bilderna från i lördes, de bästa av dem:P Haha, ni skulle bara se vilka foto det finns;) Gillar verkligen våra klänningar trots att man ser halvgravid ut på många foto för att den sitter som ett korvskinn:P Men men, snygg e den iallafall:)

Har varit o simmat nu under eftermiddag-kvällen med Karin, Det var skönt, bastade sedan efteråt:) Ska käka lite nu, magen kurrar efter simningen. Blev lite plugg innan idag oxå, i snörusket, kunde inte göra annat än att hålla sig inne.

Imorrn e de sovmorgon, börjar 10 o ska sen göra klart gruppuppgiften, kan alltså bli en ganska lång dag:S

Tjoflöjt,

snöstorm

är vad det är utanför mitt fönster just nu. Det har snöat riktigt mycket hela morgonen och först nu börjar det ljusna lite iallafall, tur att man inte måste gå utanför dörren än så länge. :) Håller på att koka kaffe nu, ska sätta mig o plugga nån timme, känns som jag tappat pluggstinget lite:S Måste va noga denna veckan eftersom hela helgen kommer att ockuperas av annat, i form av mamma! Hon kommer på torsdag kväll och de ska bli så skönt, roligt, ja underbart:D Min mamma är bäst, bara så ni vet;)

Nej vet ni vad, böckerna skriker på mig...

Skulle eventuellt hänga med Karin o simma idag, det hade varit skönt, har grym träningsvärk..

kalla ben och röda kinder

e precis vad jag har nu. Har varit i farfars lägenhet ikväll för att se alla tv-serier som jag inte sett på evigheter. Var sedan tvungen att gå inom en affär och handla lite mjölk o så.. räknade dock inte med att det skulle bli snöstorm:S Jaja, nu e jag inne iallafall:) Jag kollade på längdskidor fram till lunch, trevligt med svenska framgångar:) gav mig sedan ut på en springrunda som var bland de tyngsta jag någonsin sprungit. Benen var blytunga, motvind i alla riktningar:P, och till råga på allt detta glattade jag glatt rundor i snön. Jag är stolt över mig själv att jag sprang hela rundan, frågade mig många gånger hur jag kunde vara så dum att ge mig ut i snö, det krävs ett träningsfreak för det:P 

Pratade en stund med jonna, macke o sen blev det mat och dusch. Därefter begav jag mig mot Sickla och farfars lägenhet. 

Ska kolla klart på Wallander o sen lägga mig. Imorrn e jag ledig eftersom annat folk skriver omtenta, så de blir plugg för min del.

Har inte fått min kamera än men sen kommer bilder.

Puss o kram, vi ses på stan, jaja den 19 december kanske;)

lite seg

va jag i morse när jag vaknade vid halv 10. Har hunnit äta frukost och se längdskidor på tv, sportnörden i mig får äntligen sin dos:P :) Kom hem vid kavrt över 1 inatt, lite arg, lite besviken, nerkyld, och ganska trött. Jag o Karin bestämde oss till slut för att vi skulle gå på Big Air efterfesten ändå, vi skulle ju vara uppskrivna på gästlistan så gratis inträde skulle de va. Jag begav mig till Karin vid halv 9 för att dricka vin, snacka o lite tv-förfest:P Hon tyckte vi skulle va riktigt finklädda så jag fick låna hennes uberfina svarta klänning (kommer foto senare) o mina fina pumps till de:) Skitsnygga var vi rent ut sagt när vi begav oss mot parken. Efter en liten promenad (vi gick lite fel) i snön kom vi fram till parken, men va vi uppskrivna på listan NEJ! Ahh jag kokade o Karin fick för första gången se mig arg;) Istället skulle vi till Stureplan tyckte hon, trots min pengabrist:P Vi åkte dit, kollade läget o såg alla köer, ingen alkoholk kvar i kroppen, ont i fötterna, frysandes o ganska trötta så åkte vi hem igen:P :S Det enda bra med denna kväll var att det blev gratis och att vi hade skitkul när vi fotade;)


Idag ska de pluggas en del, kollas på tv, o springas (får ta det lugnt i snön, skulle behövt broddar).


ha de nice tills senare,


första vinterpromenaden avklarad

Har varit ute o spatserat i halkan. Ligger snö överrallt men som tur är så har de skottat gångbanorna. Blev hela 1,5 timme när jag gick Riddarfjärden runt, vilket var jätteskönt, lite kallt till en början men skönt när man väl fått upp värmen. Dagen idag har varit extremt slapp, suttit framför tv:n o datan hela dan, läst ganska mycket i min bok oxå, spännande värre nu:P Har även precis pratat med skåne där farmor och kjell var på besök hos mamma o pappa så jag fick pratat med dem oxå. :) De e ju precis hemkomna från Thailand, dit hade jag gärna åkt en sväng nu!

Har ingen aning om det blir fest ikväll eller inte, jag känner fortfarande inte för det men Karin kanske kan få mig på andra tankar;) Annars blir det en lugn hemmakväll med Stjärnor på is och kanske någon film. Vi får la se..

Tjoholahopp så länge..

O just de, gjorde helt klart dagen gärning idag när jag va ute o gick. Kom fram till slussen o gick över bron. Precis i början av bron möter jag 2 tjejer, o när jag har kommit en bra bit på bron så ser jag en handväska ligga på marken. Tar upp och öppnar den. Ser att där ligger pengar, kort, nycklar o som tur är ett körkort oxå. Jag inser att det måste vara någon av tjejernas eftersom ingen annan var på bron när jag kom, vände och sprang ifatt dem o jodå, mycket riktigt, det var den ena tjejens väska:)

snön faller utanför föntret

Nu är vintern verkligen här. Det har snöat sen jag kom upp, och förmodligen länge innan det, det är alldeles vitt på tak och gator. Det är så mysigt, sitter med en kopp gott jul-te i handen:) Frukosten är också uppäten.

Idag blir det nog en inne-dag, kanske ska passa på att plugga lite, läsa igenom föreläsningspapper och göra lite uppgifter. Jaja, vi får se..

Angående festen ikväll känner jag mig inte så pepp just nu. Vädret och pengabrist är orsakerna, fast visst det hade varit kul att träffa nytt folk, och att festa med folk i klassen, som jag vet ska vara där.

hörs senare,

åhh äntligen min låt

Kollar för fullt på idol just nu, Alice sjunger min låt, because of you med kelly clarkson. Den bästa, bästaste låten som någonsin gjorts enligt mig:) För övrigt har det flesta framträdanden än så länge varit bra, Kevin är ju bara ett smörpaket i sig. :P :)

Sprang innan oxå, det blev backträning idag oxå,kände inte alls för att springa så jag tänkte att jag gör så roligt jag kan av det.:P Jobbigt men skönt! Duschade sedan o började greja med maten. Det blidde kycklingfilé med matvete, kokta rödbetor, och hummus (kikärtsröra) Riktigt smakigt!!! :D



Pratar med mamma lite nu, hon verkar inte kolla på idol, hon stör mig istället;) Det snöar här uppe nu o e 2 grader kallt, vintern rasat in i våra hus:P :) Ska slöa nu, dricka kaffe o softa, de e nice:)

tomorrow,

trött

e precis vad jag är. Skoldagen och det mesta av gruppuppgiften är avklarad, vi orkade inte mer idag. Hade en tanke innan idag om att springa en sväng direkt nu när jag kom hem men jag känner verkligen inte för det så det får vänta till lite senare. Sitter med en kopp te framför mig o ska slappa lite nu en stund.

Blir ingen fest idag men förmodligen imorrn istället. Såg till att bli uppskrivna på gästlistan för festen som ska va efter skidhopp tävlingarna imorrnkväll. Det¨är på sthlms stadion o förhoppningsvis e där mycket folk:) Eventuellt ska jag dit en sväng o kolla på tävlingen oxå, de e ju fri entre!:) 

Ikväll blir det lite lugnare, måste nog springa inom affären o köpa nått salladsblad eller nått som jag kan ha till min kyckling. Ska ha nyrivna kokta röbetor oxå, de e riktigt smaskigt:)

så vi hörs senare ikväll, vid idol eller nått. 

så kom då kvällen till hornsgatan

och jag ska gå o lägga mig om nån timme eller så. Har varit en ganska slapp eftermiddag och kväll. Har i och för sig gjort allt jag ville/skulle i skolväg, hunnit prata med en hel bunt folk på msn, och även haft ett långt, något utdraget samtal med J:P :) Men i övrigt har det varit chill, lite för chill enligt min mening. Men jag orkade inte träna idag, sjuk träningsvärk i kroppen så de får vänta tills imorrn. Då ska de gås i skolan hela förmiddan sen ska grupparbetet förhoppningsvis oxå bli klart på eftermiddan så slipper vi det nästa vecka. Ska oxå göra klart och lämna in kompletteringarna till förra kursen, sista dan imorrn och jag har såklart väntat in i det sista med detta:S

Glömde säga att det snöade här igårkväll när jag skulle åka till Karin, då kändes det nästan som om vintern verkligen var påväg. Hade varit mysigt med snö och kyla nu sista månaden innan jul:)

Har funderat på det här med jul och nyår en del sista dagarna oxå.. har en del julklappstänk klart för mig vilket är skönt. På nyår vill jag verkligen ha superroligt så om någon vet någon fest eller nått så skrik till! :D :P

 Tog ett foto på alla vissna orkidéblommor i ett glas innan, Blev fint tycker jag, o jag fick ju iallafall nån användning för det vissningen av blomman;)

hörs imorrn, o då e de fredag o sen helg.. igen;)

in och finn

har jag besökt idag, en affär som jag som fattig student verkligen uppskattar:) Där finns allt från shampo, tvål, toapapper, ljusstakar, och tallrikar, o allt till kanonbilliga priser! :D Hade en föreläsning i förmiddes, käkade lunch i skolan sen åkte jag t banan till tekniskan o gick till ovannämnda affär. Promenerade sedan till sabbatsbergs sjukhus o tog bussen hem, eller nästan hem iallafall. Typ en kilometer från lägenheten ligger en te och kaffebutik där de säljer lösviktssaker. Gick inom där och köpte lite julte:) Hoppas på att det ska smaka bra.. annars skyller jag på jonna:P (o du, de hade inget som hette buddha som om du får tag på de så köp till mig :) )

Sitter nu hemma med ett äpple o en kaffekopp i handen. Ska slöa lite framför datorn och sen plugga det sista i kapitel 3 och helst kapitel 4 med.

Har inga bilder från gårdagskvällen än, men ska få. Vi åt supergod tacos och framförallt superduper god guacamole:) Ahh va gott de va, älskar ju avokado! Knixet var bara att alla "stank" vitlök sen, men de fick vi ta:P stannade hos karin till typ 11 o begav mig sedan hemåt. En jättetrevlig kväll med mycket prat och sånt:)

hörs senare,

det fina vädret försvann

och fram kom molnen. Men va gör det när jag ändå varit inne stora delar av dan o ska va inne hela kvällen. Ska hoppa in i duschen nu o sen göra vid mig och åka till Karin. Där ska alla tjejer i klassen laga middag tillsammans o sen käka den. Kommer nog bli väldigt trevligt, hoppas på att lära känna fler ännu bättre, det blir nog mer att prata om vardagslivet när vi inte är i skolan. Det blir tacos o kanske lite vin, fast jag e inte så vinsugen (än så länge iaf:P ) så vi får se hur det blir med det.

Har pluggat en del idag, typ halva kapitel 3 kvar men de tar jag imorrn, tar sån tid att läsa, anteckna o sen förstå alla exempel o så,.. :S

Jag är rädd att jag eventuellt förstört en av min hyresvärds orkidéer. Den tappar alla sina blommor nu och den ena stänglen är helt rosa, får hoppas på att den överlever annars får jag nog köpa en ny:( men jag är ingen trädgårdsmästare så jag fattar som sagt inte riktigt hur hon vågar låta mig ta hand om dem.. :P

nej, mot duschen så hörs vi imorrn mina trogna skåneläsare;)

kyligt friskt

va hos tandläkaren innan i morse, allt såg jättebra ut:) De frågade om jag hade tandläkarskräck, mitt svar va" jag hade det ja, men efter alla besök med tandställningen under nästan 5 år så är det inga problem":P Har sedan varit ute på en lång, skön, och avslappnande promenad i den kyliga men ack så friska och klara luften. Fint väder är det idag med än så länge, halvklart med solen framme imellanåt:)

Nu ska jag dricka en god kopp värmande kaffe, mina kinder är något nerkylda:P Sen förmodligen plugga litegrann. Men en allmänt ganska slapp dag kommer det nog bli.

Lekte lite med kameran innan, lite uttråkad kanske?!
     Från normal till hyfsat normal igen..:P

Har även min "eget motto" tröja på mig!


see ya,

sådär ja

då ser lägenheten presentabel ut igen. Lite undanplockning, diskning och dammsugning gjorde verkligen susen:) Nyduschad är jag oxå vilket är ännu skönare! Nu ska de slappas i nån timme o sen väntar sängen. Eller just de, ska fortsätta läsa i min bok med, sjukt spännande och händelserikt just nu, kapitlena går av bara farten. Detta med böcker är något som jag saknat under min IB tid. Varje gång någon sagt, ahh du måste läsa denna boken så svarade jag, mm jag ska, efter examen. NU kan jag läsa alla de böckerna, och jag har börjat:) 

Imorrn bitti väntar tandläkaren o sen lite plugg. Ska oxå bege mig iväg till "in och finn" en affär i vasastan, ska inhandla lite nytto hygiengrejor. Tråkigt men de måste verkligen göras. Just de, ska ringa några viktiga samtal oxå, till bostadsbidrag och annat.

tomorrow, 

 

skitigt värre

är vad det är i lägenheten, får se om jag orkar ta mig i kragen o dammsuga lite iallafall. Är precis inkommen från det hemska vädret här e uppe idag, regn, blåst o halvkyla:S Badmintonen va superrolig o de kändes nästan som om man var tillbaka i högstadiet igen. Vi hade nämligen lyckats med att boka en tid när en yngre skolklass oxå var där:P Kontentan av badmintonen är en något trött och stel högerarm som knappt orkar lyfta någonting, är tom rädd att jag ska tappa glaset med vatten framför mig;) De andra tjejerna ville käka något på Täby centrum men snåla jag nöjde mig med en kaffe för sällskaps skull. Självförtroendet fick va på max idag när jag gick omkring halvfräsch, i träningskläder och skor, osminkad inne på Täby centrum:P

Nahe, ska äta upp resterna från fiskgratängen igår, kanske städa lite o sen gå o handla toapapper:S Måste alltså ut i rusket igen, förhoppningsvis har det slutat regna då iaf.

Tyckte denna bilden va söt:P Kameran skulle dock helt klart varit med idag, många snygga "moves" bjöds det på:P

see ya

morsning korsning

ännu en morgon är här och kylan hade tydligen inte fått fäste, idag visar termometern 7 grader. Frukosten är strax uppäten och jag har precis sett nyheterna på tv:n. Ska smälta maten lite sen röja upp lite här hemma. Vid lunch ska jag vara i Täby o spela badminton med vissa av tjejerna i klassen:) Jag älskar ju badminton så det här ska nog bli kul:)

När jag handlade mat igår såg jag att man numera kan plocka ihop sin egen musli. Alla goda saker, vissa annorlunda andra inte, va där, torkad frukt o allt sånt. Kunde inte motstå att plocka ihop en väldigt liten påse. De har ju satt ett pris som gjorde att man trodde att man köpte oxfile eller nått:P :S Men men, litegrann unnade jag mig. Smakade det nu på morgonen, va riktigt gott! :)

nu måste jag dra, hörs i eftermiddag!

rättvisa skipas till slut

Frida Östberg fick till slut diamantbollen, tror inte hon fått den innan iallafall, en riktig slitvarg som e sååå härlig som fotbollsspelare. O kungen av svensk herrfotboll får vara kung för en bra tid framöver, Zlatan e Zlatan! Fotbollsgalan är över o de va rätt spelare som vann tycker jag. Ska va uppe en stund till sen sängen o lite läsning i Stieg Larssons bok. :)

Det verkar som om kylan har kommit för att stanna, därmed oxå vintern. Men på något sätt har jag längtat, hellre torr frisk kyla än blött tråkigt grått väder.

En dryg vecka tills mamma kommer upp till mig, jag längtar:)



Tjoho, hörs imorrn.. o då e jag leeeedig!

tacka vet jag bil

iallafall när man ska storhandla mat. Ahh gud va trött man blir i axlarna av att kånka på tunga matkassar:S E äntligen hemma efter först övning och föreläsning i förmiddes, grupparbete o nu mathandling. Fattar lite mer av skolan nu vilket är skönt, fick ett smärre hjärnsläpp igår:P Har precis satt in maten i kyl, frys, och skafferi, bäddat sängen, diskat och plockat undan det mesta. Känns bra när lägenheten ser ok ut:) Kan inte leva på ett ställe där det är uppställt, lite skit ihörnen gör inte alls lika mycket. Antar att jag blivit skadad av min uppväxt, hela mammas generation i släkten är pedanta till max;) Känns som om har en lite mer sund inställning iallafall:)

Får se om jag orkar pallra mig ut på en promenad eller inte ikväll, är ju lite mör i kroppen. Ska nog inte plugga nått idag, tar de imorrn o på onsdag istället när jag e ledig. Ikväll ska de kollas på Fotbollsgalan o käkas lite fiskgratäng (va billigt):P

Ah förresten, va nog med om typ det mest komiska men just i den stunden irriterande:P När jag va i affären o i princip var klart ställde jag korgen vid ett chokladställ för att enkelt hitta den, gick för att hämta en sak. När jag kommer tillbaka är korgen försvunnen men där står en annan korg typ en meter ifrån med lite grejor i. Jaha tänkte jag, någon har råkat ta fel korg, aja, jag väntar lite här i närheten (jag menar, vill ju inte göra situationen mer pinsam, jag skulle bara få mig ett gott skratt bak en pelare:P ) Men kom personen, Nej då! så jag fick snällt gå tillbaka o plocka ihop ALLT igen :( O självklart när jag kommer mot kassorna igen (10 minuter senare) så står min ensama lilla korg där:S ;) jag såg nog smått förvirrad och irrierad ut.

hörs sen!

fyfan för backträning

Jäklar vad jobbigt det är med backträning, hade glömt bort vad mjölksyra va! Insåg oxå att det är mycket lättare om man är mer än en person, då kan man peppa varandra, och jävlarannamat vaknar lite mer då, det blir ju lite tävling om man är ett lag till exempel. Men skam den som ger sig, jag klarade alla 5 gånger som jag lovat plus att jag sprang 5 kilometer i vanligt jobbtempo. Fyfan vad nöjd jag är nu! O på toppen av isberget vilket nästan var det värsta, det var snöblandat regn som trillade på mig under hela rundan. Alltså, sjukt kallt, blött, irriterande och jobbigt.

Istället för att svalna som efter en vanlig springrunda ( i torrt väder) ska jag nu värma upp låren, sen käka o försöka lite till på plugget.

Ps: Det har precis slutat regna, såklart:(


fattar inte

Har suttit med plugg nu i nån timme men jag fattar inte riktigt hur jag ska göra. Allting går så trögt och jag vet inte hur jag ska lösa uppgifterna. Har lagt ner skolan det för ett par timmar nu, ska kolla in idol reprisen nu, sen springa en runda, får bara hoppas på att det inte regnar.

Är lite orolig för att jag kanske "dödat" en av min hyresvärds orkider..:P :S den ena stjälken är rosa medan de andra är bruna.. hoppas inte det har gått åt skogen bara;) inte för att jag är känd för att hålla blommor vid liv, snarare tvärtom:P

Såg på tv4 innan de har söndagsmorgon med reportage o sånt.. där va ett reportage om en liten flicka och hennes familj där hon hade en extremt aggresiv sjukdom som gjorde att hennes kropp efter hand glömde bort funktioner som den tidigare kunnat. Till slut glömde den bort hur man andas, alltså är slutet döden. Det berörde verkligen, men trots denna dystra framtid så spirade det kring denna familj, de levde verkligen i nuet:D Det borde nog fler göra, man vet aldrig vad som händer imorgon.

hepp, mot tv:n igen..

<3

mat-tajm

har precis ätit lite lax med potatismos, kändes nästan som skolmaten igen:P Men de va verkligen mumsigt! Sitter nu o kollar på gamla Eva o Adam avsnitt, lite roligt faktist, man har glömt vilka småproblem man kunde ha under den tiden;) 

jaja, den blev som sagt en megalång promenad i hagaparken vilket var skönt annars hade jag nog inte kommit utanför dörrarna idag. När jag kom hem igen va jag så trött så jag pallade inte åka o storhandla, det får vänta tills imorrn. Handlade fil och mjölk vilket var det enda som var akut. Pluggandet fick oxå vänta till imorrn, ikväll blir det slappt med tv tittande och så... :D  

Har börjat fundera lite på julklappar med, både som jag vill ha och vad jag ska ge till alla, eller alla och alla, det är inte så många men jag vill att de ska betyda något. Fördelen med att bo häruppe e ju att utbudet absolut ökat:)

see ya tomorrow,

igår va en bra dag

Jag slöade stora delar av eftermiddagen på soffan igår innan jag tog mig i kragen o begav mig ut på en härlig springrunda (i regnet dock). Körde lite styrkeövningar här hemma sen, det känna i mage och ben idag:P Gjorde sedan vid mig o satte mig på t-banan mot Zahra. Karin anslöt sen o vi kom så småningom fram till Zahra. Där väntade en kväll full av persiska toner, persiskt te, en del dans(mest för Zahras del dock;) ) vodkabaserade drinkar (har aldrig sett folk dricka sådan drinkar tänk er typ 80/20, 90/10 andelar vodka o blannevan):P . Tog det ganska lugnt med drickandet, tänkte att det kan ju slå till på ingenting här;) Det gick bra hela kvällen, hade supertrevligt, var jättekul att se vilka skillnader det finns i kulturer, det är helt klart mycket mer spontant och avslappnat i Iran (där Zahra kommer ifrån). Vid halv 12 på kvällen kom den sista gästen! Jag skrattade nästan, jag bara, det tar ju snart slut här:P Kom hem vid halv 2 o stupade i säng av trötthet. Vaknade inte förrän för en halvitmme sen:P 

Dagen igår blev alltså bra till slut, får se hur denna blir och vad jag ska göra. Storhandla mat måste jag, sen kanske plugga nån timme (om jag känner för de) o sen kanske softa hos Karin ikväll, jaja det blir uppdatering. 

Glömde ju berätta en "goodiebag" som delades ut igår vid universitetet, lite tidningar (från i somras dock, men jag hade ju ändå inte läst dem), o en flaska vatten. Trevligt till t-banan.

 

Oj nu ringde Karin precis o sa: "på med mjukisbyxor o en skön tjock tröja o kom hit o gå en långpromenad med mig!" Sagt o gjort så ska jag det.

ha de

härligt regniga fredag

eller härligt och härligt, fredag är  härligt men regn e jag ganska trött på vid detta laget. Har varit i skolan idag, haft en dataövning och en föreläsning, varken jag eller Carro pallade sitta med gruppuppgiften idag. Begav mig hemåt, gick inom affären o köpte lite bananer, hade absolut ingen frukt hemma o vill absolut inte släpa på tunga veckohandlingskassar med mat i regnet, det får jag ta imorrn.

Jag o Karin ska bege oss ut till Täby och Zahra ikväll, blir en liten minifest o ska bli trevligt att bara umgås med lite nytt folk:) Får se hur vi tar oss tillbaka till stan bara, men där gick nog någon buss nu när jag tänker efter, hoppas det iallafall.

Tänkte bara inflika att man kommer närmre och närmre folk som går i klassen. Man pratar med fler, om fler samtalämnen och så.. det är verkligen skönt och utvecklande:)

ska slappa en stund till sen eventullet ge mig ut på en springrunda, om det bara kan sluta regna!

promenix i mörkret

Har precis kommit innanför dörren efter en promenad i mörkret. Man blir tvungen att gå i mörker under denna tiden på året om man kan gå mitt på dan. Felet har bara varit den senaste tiden har det varit sånt jäkla skitväder mitt på dan. Det regnar, är allmänt ruskigt och inte alls inspirerande att gå ut o gå. Men men, det var skönt nu ikväll, uppehåll o friskt o skönt. :)

Det känns som att vardagen bara rullar på just nu, och att den kommer att göra det ända fram till jul. Vi har ett halv-hektiskt schema i skolan, en del planerat med tjejerna och klassen. Både mamma och Jonna ska komma upp här varsin helg (läs dyra helger;) ) så tiden fram till jul kommer nog gå väldigt fort. Fast visst, hela denna hösten har gått enormt fort, känns som evighet sen jag flyttade upp här, men ändå känns allt där nere väldigt nära:P

Jaja, nu ska jag titta på bröllopsform på 4:an. Stör mig riktigt mycket på att jag inte har många tv kanaler:S men men, jag överlever, eller får väl överleva:P

hörs imorrn, o vet ni, då e de fredag:D

mörkrets inbrott

kommer tidigare o tidigare. Idag undrar jag om det knappt hann bli ljust innan det började skymma igen. Redan vid ett i middes var det halvmörkt, mycket beroende på att det har varit regn o rusk (idag oxå). Dagen idag har varit lite seg o flummig, o framförallt iriiterande. Har nu lyckats med att försova mig även här i sthlm för första gången. Hade övning 8 i morse men vaknade inte förrän 09:06.S Fick stressa gärnet för att hinna i tid till föreläsningen som började 10. Aja, jag hann med andan i halsen, vi jobbade en del på gruppuppgiften o nu har jag vatt hemma ett tag.

Gick inom Friskis o Svettis som ligger vägg i vägg med min lägenhet. Hörde mig för om lite  priser o så, det var ju inte billigt men inte överdrivet dyrt heller, julklappstips helt klart:)

har inga funderingar nu, återkommer senare,

Ikea

har jag då som sagt varit på idag. Det blev jag o några tjejer från klassen, Karin, Zahra o Petra. Vi har haft en mycket trevlig dag där vi samtidigt lärt känna varandra ännu mer vilket alltid är positivt:) Självklart åt jag köttbullar o handlade en superbillig toalett matta, en äggdelare o några andra smågrejor, hade ju då som sagt inget speciellt jag behövde så det blev billigt o bra. E nu hemma, ska plugga lite så jag e me inför imorrn o sen käka lite kvällsmat.

Har ju glömt att berätta att jag sett några kändisar de senaste dagarna. Peter Siepen, han träningsfreaket ni vet satt o fikade här på söder i söndes tror jag det va. Sen i måndes så höll jag på att springa in i Ulrika någonting som e 1500 meters löperska, kommer ihåg att jag såg henne i finnkampen. En annan va de oxå som jag sett, men de har jag såklart glömt nu i skrivandets stund.

Aja, här kommer två underbara bilder på Karin iklädd en födelsedagstårthatt som finns på Ikea, riktigt söt va den:P


Hon verkar ju gilla den iallafall;)



vi hörs,

riktigt ruskigt regnigt

det gäller att hålla tungan rätt i mun när man säger dessa tre ord:P man e så skadad av IB, kommer dock inte på vad detta syndrom heter på svenska, att ha tre ord som börjar på samma bokstav i rad.. :S Men det stämmer verkligen överrens med hur vädret är och har varit hela eftermiddagen. Men, jag gav mig ut på en rask promenad innan, lite småfuktig va jag när jag kom in, men duktig som man e så:) har käkat lite nu med, sitter o softar vid tv:n. Pluggade lite innan med, känns ganska lugnt ändå med tempot i skolan just nu vilket är skönt när jag låg efter i början. :)

Imorrn bär det av på utflykt till IKEA med Karin o Zahra. Har inget jag ska handla men det ska bli trevligt, kanske äter en liten köttbulle iallafall:P

 Denna bilden är så talande för när man handlar innan man tänker, att kanske stänga av blixten innan man fotar mot en spegel vore en bra idé?! ;)

längtar lite efter mamma idag, vet inte riktigt varför <3


sen lunch

ska jag strax äta, det blir resterna från ïgår. Gårdagen var väl inte den bästa rent psykist, jonna fick erfara hur jag kan vara när jag inte lyssnar på någon pepptalk alls:P en envis jävel bor inom mig, jo tack, och när den väl bestämt sig finns där inte mycket att göra åt den. Måendet är bättre idag, har insett att det inte finns mycket att göra åt redan skriva resultat. Får försöka ändra taktik lite för att lyckas bättre, säg mig bara hur?!

Har haft en datalektion imorse sen tyckte både jag o Karin att det var för tidigt att bara åka hem o sätta sig. Så vi åkte tunnelbana till östermalmstorg och vilsade "gick vilse" på östermalm innan vi väl hittade till gallerian. Gick hela vägen till Gamla stan där vi hade bestämt att vi skulle hitta ett sånt där mysigt fik som har fåtöjer med trevliga vrår o så, ni vet ett sånt ställe där man gärna blir stammis. ;) :D Efter typ en evighets letande, nej  vi hittade inte det idag, iallafall så gick vi in på ett fik o tog en kaffe, något iriiterade:P Åkte sedan hemåt, men bestämde mig för att gå hem från Slussen. En trevlig promenad innan en sån där "Läkare utan gränser" snubbe anföll mig o tvingade mig att försvara mig mot att jag inte gjorde något för att värna om de fattiga barnen Afrika.. Haha, men jag slog honom lïte på näsan när jag sa att jag typ har 2500 att leva för i månaden, det var inte så mycket enligt honom heller:P Men men, när jag får tillräckligt med pengar för skänka så kommer jag att göra det.

nej nu bränns snart maten, hörs sen!

var är täcket

som jag just nu vill dra långt över mina öron. Att det finns något som heter humörssvängningar är jag väl medveten om, men inte på detta sätt. Dagen var helt ok ända tills jag fick mitt tentaresultat. `GGGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, så fucking jävla skitarg är ja(ursäkta alla svordomar). Ahhhh, varför kan jag aldrig få lyckas på ett prov, alla, precis alla visste hur bra jag kunde just detta området, det satt verkligen i  ryggmärgen, men går det bra på provet, NEJ DÅ! Visst jag e godländ o bla bla bla, jag vill mer, har alltid velat o kommer alltid vilja... FAN!

Ska sitta hela eftermiddagen med början av nya kursen. Som om jag är inspirerad eller sugen på det?! nej inte ett dugg, men jag slår på autopiloten o bara gör det, som ett av mina motton i livet säger "just do it".

Ett par tips till framtida studenter kan jag härmed ge:

1. Se till att ni är /blir svinrika på något sätt innan studietiden så ni kan leva ett schysst studentliv.
2. Se till att plugga er så smarta så ni lyckas på tentorna.
3. Förbered er på en tid då mycket präglas av jobbiga tankar och stunder. (en dag som denna har jag inget positivt att säga)

Helvetes jävla skit!

sanningar om mig

En god kopp kaffe har jag bredvid mig och jag har precis ätit upp kvällsmaten som bestod i 2 stekta ägg, en knäckemacka o lite grönsaker. Lunchen jag fick hos farfar o marianne idag bestod i bacon inlindad kycklingsfilé med ris, supergod sås och sallad. Det blev efterrätt med och jag unnade mig det idag, det var hallon, glass, maränger och lite grädde, MUMS!!! Stannade en bra stund efter att vi ätit, socialiserade mig med dem, mariannes syster och hennes barnbarn vilka var superhärliga:) Blir en tv-kväll ikväll oxå, morgondagen längtar jag dock till, tydligen många nyheter från Karin och lite sysselsättning:) jag måste ju anses dum i huvet när jag längtar efter skolarbete:P

Jag har blivit utmanad :-)


Utmanad!

Jag har blivit utmanad av Jenny så jag ska göra mitt bästa och försöka berätta lite om mig själv ;-).
De regler som gäller är: Länka till den person som har utmanat dig och glöm inte att lägga in dessa regler i inlägget. Berätta sju saker om dig själv, både alldagliga och oväntade. Utmana fem personer i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till deras sidor. Låt dessa personer få veta att det har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras bloggar.

1. Jag är ett hälsofreak, älskar allt som har med hälsa, motion, kost att göra.

2. Jag har inte ätit snacks (godis, chips etc) på 4 år.

3. Jag har varit träningsnarkoman (sjukligt) under en tid för några år sedan.

4. Jag faller lätt för charmiga killar.

5. Utan min mamma så skulle jag inte vara någonting idag, hon är min bästa vän.

6. Jag har alltid varit den duktiga och snälla emelie.

7. Jag är släkt med danska kungahuset på väldigt långt håll.

Jag utmanar jojoss, ulrikal, Beecccaa, moagoalie, saaamanthaaa!

Här nedan kommer bilden på Blossom och mig, äntligen funkade det!

 



morgoninlägg

Har blivit lite av en tradition att på helgerna skriva ett inlägg när jag ätit frukost. Va ute o gick en timme innan frukost o nu smälter jag maten framför tv:n. Ska fixa och dona lite här hemma innan jag gör vid mig och åker ut till farfar för att äta lunch med dem. Blir väl till att stanna där i några timmar och socialisera sig lite, sen en fortsatt lugn söndag här hemma. Ska bli skönt att komma till skolan imorgon, kommer ha fullt upp denna veckan med att ta igen allt jag missade förra veckan. Men det ska faktiskt bli skönt att ha lite att göra, har varit många slappa dar i följd nu:S

Idag är det ju fars dag. Varken mamma eller pappa vet om att jag har en blogg, kanske ska berätta det för dem?:P Så jag bryr mig inte om att skriva någon fars dag hälsning, men jag ska bara påpeka att jag har den bästa pappan i hela världen, bara så ni vet! ;) :D

Det går fortfarande inte att lägga upp bilder så det får vänta lite till.. O just de, om det är någon som läser här som har någon aning om hur man "packar" (komprimerar) filer till en mapp som kan skicka. Har nämligen många bilder att skicka men får inte plats med dem i ett o samma mail. :(

see ya later,

hälsomässa

har jag varit på idag. Tog först en ordentlig sovmorgon o begav mig sedan iväg till Älvsjö och Stockholmsmässan där det denna helgen är hälsomässa. Tanken var att jag o Karin skulle gått på den tillsammans men eftersom hon e hemma så fick jag gå själv. Fick i entren "ljuga" om min ålder, denna gången nedåt:P jag övertygade dem om att jag var född den 1 december 1989, haha som om va?!:P jaja, allt för att spara på mina pengar:) Mässan var jättebra, många nyttiga och goda provsmakningar, tips, och hälsoinriktade människor. O besökare var där oxå massor, men jag fick plats iallafall;) Jag fick ett eget "prat" med Blossom efter hennes föreläsning, hon e verkligen en människa som inspirerar mig och som har en vettig syn på livet:) kommer foto på det längre ner.

Fatta vad det b´lir mörkt här uppe tidigt, det är helt sjukt. Det är ju bara början av november o de e redan mörkt vid 4, hujeda mig vilken lång vintertid det kommer att bli. :S

 Blossom under föreläsningen, fatta vad vältränad hon är!
 Även Fredrik Paulun som förespråkar GI var där. Sjukt god mat lagade dem där som man fick smaka, MUMS! :)


ahh, så funkar såklart inte bilden på mig o blossom, jaja, lägger upp den senare ikväll då¨

ha de fint tills dess,


tänkarens afton

är vad det är och har varit ikväll. Mitt liv har de senaste månaderna förändrats otroligt mycket. Från att ha gått på IB o haft de 3 värsta åren i mitt liv, pluggmässigt, haft ett stort socilat nätverk där alla vet vem jag är och vad jag står för. Jag spelade fotboll, jobbade på Domus, pluggade, festade med älskade Tollarp o va med mina bästaste tjejer- livet rullade på och jag tänkte nästan aldrig på hur bra jag hade det och att där alltid var någon att prata/umgås/festa/ njuta av livet tillsammans med. Mamma, pappa, o macke fanns alltid i närheten och jag älskar min familj över allt annat, och det liv vi alltid har haft.

Nu har jag överlevt IB, slutat spela fotboll, jobbat en sommar på spritan, upplevt det värsta ögonblicket i mitt liv, blivit starkare av det, tagit det svåraste avskedet någonsin, flyttat till da city, bor själv o går i skolan, har inte alls lika många vänner här uppe vilket gör att det sociala är väldigt annorlunda gentemot skåne. Jag trivs som fisken i plurret här i stan, älskar storstadslivet men saknar mina vänner och vårt liv. Jag tror och tycker mig känna att jag förändrats en del som person, o nu när jag uppfyllt ett av mina mål så har jag bestämt att nu ska jag lyckas med det mål jag förmodligen hatt längst i hjärnan. Från och med ikväll ska jag uppfylla detta mål, jag ska fan i mig klara det, klarar jag allt annat så ska jag verkligen klara detta oxå, punkt slut!

Vi vet vad vi har i grund och botten, vad vi har upplevt tillsammans.
Jag vill att alla vi individer ska bli vi igen, umgås som vi gjorde förr. Vi har stött på många hinder på vägen och jag vet att mycket ligger under ytan, men jag vill absolut att vi försöker bygga upp detta igen, genom ärlighet. Att vara raka o ärliga o därigenom bygga upp en vänskap igen, för det är vad jag vill!

<3


heaven's blue outside

Har varit en fin dag idag. Va i skolan på föreläsning, insåg att jag förmodligen får tillbringa huvudet i böckerna nästa vecka:S men men, de får man ta. Har börjat en ny kille hos oss oxå, eller han ska bara vara där denna kursen.. Hann prata med han lite, han verkade absolut trevlig. Åkte sedan hem till Karin där hon bjöd på soppa till lunch, hon behövde hjälp med att äta upp det lilla som fanns i kylskåpet o jag tackade inte nej till lunch:) Tog sedan en promenix i Hagaparken innan jag begav mig hemåt. Kroppen känns ganska trött o huvudet tenderar till att verka mer och mer, fattar inte vad det är för mystisk sjukdom jag har;)

Gick inom affären o handlade lite grönsaker till tacosen jag ska ha ikväll. Ska även passa på att ringa farfar o höra om de ska va hemma i helgen, tänkte hälsa på dem då. Höra hur allt är o hur Kina var..

Nahe, ska käka en banan, kolla runt på internet lite sen blir de mat o tv:)

hörs senare ikväll med en uppdatering med tända ljus framför mig!


Blir man inte sugen? ;) :)

"män som hatar kvinnor"

av Stieg Larsson har jag precis läst ut. Riktigt bra bok de där kan jag lova, spännande, intressant och drivande handling. Ska börja läsa andra boken imorrn tror jag, den ska tydligen vara lika bra. Dagen idag har gått väldigt sakta och varit väldigt slö. Jag har inte gjort något mer än legat i soffan o glott antingen på tv:n eller datan. Pratade med Jonna en stund oxå men i övrigt har jag varit riktigt undersysselsatt:S Lite skola imorrn ska bli skönt, om jag bara kunde bli helt frisk.

Tog mig i kragen innan o gick iväg o handlade lite mat. Skulle lagat lite riktigt mat (den första i så fall på 3 dar) men inte kände jag för det inte. Va aboslut inte sugen på att äta något varmt o ville inte heller laga nått så det blev färdig risgrynsgröt istället. De e mums de! :)

Ska eventuellt åka på hälsomässa imorrn eftermiddag med Karin, hade vatt nice o fått lite inspiration och erbjudande om träning och mat.

Ska nog prata en stund med skåne nu o sen lägga mig, blev jävligt sen igår pga JONNA!! :P men ett mycket givande och roligt samtal hade vi:) ;) eller hur jonna? hahahahha

Älskar denna bilden från i lördes:) carro kanske har invändningar mot den dock:P



hörs imorrn,

det känns som ett slag i huvet

Mitt huvud värker som aldrig förr, har ingen aning om vad det beror på men det känns som om någon ibland slår mig med en hammare eller nånting i bakhuvudet. Jag hoppas innerligt att det går om till imorrn när jag måste gå till skolan. O skolan ja, börjar bli lite stressad med den, har ingen aning om vad det är vi läser nu och vill än så länge inte köpa några böcker eftersom vi kanske inte behöver vissa. Böckerna jag köpte till förra kursen var ju i princip onödiga:S Men det får jag ta tag i imorrn o till helgen, måste ändå vila upp mig lite, OCH spara pengar.

Satt o hörde på Barack Obamas segertal innan i morse, jag säger bara vilket tal. Han vet vad han ska säga o när han ska säga det, det märks. Fast visst, det var ett sånt där typiskt USA-tal, väldigt patriotiskt där temat är, en för alla- alla för en, vi är många individer men en enhet.

Här kommer lite bilder från helgen, kommer lägga upp fler senare, blir FÖR många nu annars:P klicka på bilderna för att se dem i större format.

         Pusslet som jag o J byggde..fint barnsligt motiv inte sant?!:)

 Håkan med sin fina vinst, Jonna verkar tydligen väldigt intresserad av hur en telefon funkar:P

 Reflexen verkar ju funka iaf:P Han verkar nöjd sin vinst iallafall. Pannlampan lånades senare av annat folk, Carro bland annat (se nedan).

 

 Det sjungs för födelsedagsgrisen Viktor!


   
Man skulle kunna tro det är den berömda hattleken de leker men jag tror bara hatten va poppis denna kvällen:P
 Jag undrar vad det är ni diskuterar där bakom tequilaflaskan;)
 Mm Bettan det ser ut som din tunga ser frisk ut:P Om crille uppskattar den är ju den stora frågan dock?! :P

 Vi ser bara (lite) borta ut;) men det är bara ett tecken på att festen va kanonkul:D Tack ville o tack alla:)

Stockholm igen

E hemma i lägenheten igen, de känns lika skönt som förra gången jag kom hem. Klarade av resan bra, det är faktist väldigt skönt att åka buss, man slipper tänka på att byta nånstans, man kan slappna av, o kroppen hinner återhämta sig. Det sjukliga försvann under dagen men kom igen nu ikväll, tog en tablett för att slippa få skyhög feber igen, natten va nämligen hemsk. :(

Har varit o handlat lite mat så jag klarar mig till imorrn iallafall, då behöver jag dock storhandla, det ekar i kylskåpet när man öppnar det:P Har oxå lagt in alla bilder från den gångna helgen, fick mig många skratt. Där är vissa  bilder och framförallt en film som jag låg dubbel av när jag såg den, det roliga är att jag själv har filmat men inte riktigt kommer ihåg det:P Men den är så klockren;) Jag lägger upp lite bilder här senare, orkar inte nu..

nej, vad sägs om lite mat o sen mot tv:n ?:)

ses imorrn,

lång bussfärd

är vad som väntar idag igen. Har åktbi snart en timme, många timmar kvar:S Är fortfarande sjuk och det är väl det som är det jobbigaste just nu. Huvudet känns som en stor klump som inte alls hänger med i svängarna:P Men det positiva med det är att jag är svintrött så jág ska nog kunna sova bort en hel del av resan:)

nej jag får skriva mer när jag kommit hem ikväll, blir väl åksjuk snart annars..

hörs,

sjuk såklart

Det är sista dan för mig i skåne idag o självklart har jag dragit på mig nått virus eller nått. Vaknade med feber, ont i halsen, kroppen o lite huvudvärk. Tog en tablett o den har äntligen börjat verka, febern går ner känner jag, börjar bli sjukt varm:P Har en del samtal jag måste ringa idag såsom försäkringskassan, bostadsköer etc. Ni vet sånna där tråkiga samtal men som ändå måste göras. Igår va jag med mamma inne i stan efter att hon klippt sig, hittade inget mer än några par strumpor, vilket jag verkligen behövde;) Umgicks sedan hela kvällen med föräldrarna, kollade på prison break, vilket jag inte kan se i sthlm:( sjukt störigt eftersom det är en serie som jag verkligen gillar. Skulle vatt nice om någon kunde ladda ner alla avsnitten till mig?! :) hej jonna:P

Sitter just nu o lägger över all musik vi har här hemma till min bärbara, tar en stund kan jag lätt säga:P

De blir hemfärd imorrnbitti så jag får väl se till att njuta så mycket jag kan av dagen, fast jag är helt ensam o halvsjuk:S:P De känns just nu jättekonstigt att tänka tanken att jag ska åka härifrån igen, vardagen infinner ju sig så snabbt här nere, alla vet vem jag är och hur jag brukar bete mig så jag tänker inte ens på det:P men jag kan lova er att sthlm e nice, o de e min stad:P :)

hörs senare,

ps: alla bilder här nerifrån kommer imorrnkväll, glömde ju såklart kamerasladden i sthlm:S ds


trött trött trött

hujeda mig vad trött jag är. Inte så konstigt kanske, har väl fått 6-7 timmars sömn denna helgen:P :S känner mig riktigt "sovatrött" nu;) men fan va skoj jag har haft, har varit den bästa helgen på länge, TACK alla:) I fredes blev det då partaj på grand med sam o nic bland annat. Igårkväll bar det av till självaste linderöd där ville skulle ha 20-års partaj. Blev riktigt lyckat, hade skitkul hela kvällen o delar av natten, så skoj e de när flera olika generationer kan festa tillsammans:D Det är sånna här festhelger som gör det värt all möda att ta sig ner till skåne.


Sov över i linderöd inatt, hade för roligt för att åka hem:) tog mig till stan i middes, inom storebror o käkade en väldigt sen frukost. Blev skjutsade hem till färlöv av Kribbe, gjorde vid mig o sen bar det av på hockey i stan vilken inte gick så bra men skit samma:P

Har softat ikväll med mamma o pappa, sa ju att denna helgen skulle ägnas med dem, well so har inte blivit fallet:P funderar eventuellt på att stanna i skåne tills onsdag, kan ta bussen upp igen då, men får se.

Får snart nana kudden, ska bara lyssna på lite nice musik först:)

love you all <3


kvart i ett

e klockan o jag o J sitter o slappar vid matbordet. Gör inte särskilt mycket, umgås o pratar av oss lite, det blir ju en del att prata om;) Vi har precis gjort något väldigt olikt oss, och till på köpet väldigt barnsligt, vi har lagt pussel:P Haha, vi fick ett infall, de e ju svinkallt ute, ruggigt mysväder o vi ville göra något kreativt så vi fick la hämta upp ett pussel från lådorna i källaren. Det gick ganska fort att lägga, kanske inte så konstigt eftersom vi blivit lite äldre:P

Dagen igår spenderades mestadels i stan. Träffad ullis o fikade med henne pöå Fenix, sen ringde Håkan o Pelle o sa att de skulle komma in till stan. Håkan va hungrig så de blev ett restaurangbesök till:P sen kom mamma o pappa o hämtade mig, det handlades mat, kördes hem, jag tränade här hemma, käkade o gjorde sen vid mig. Jag hade slutligen bestämt mig för att gå ut med tjejerna, det va helnice:D sov hos storebror men kom klantigt nog på att det är röd dag, alltså skitdåliga busstider:P så jag tog mig ut till jonna nu i morse så fick vi skjuts hem hit.

Appeciate what you have before it's too late

<3


RSS 2.0