Eftermiddagslur, ja tack

Helgen är snart över, slappkväll i lördes där jag inte ens orkade hålla mig vaken till curlingdamernas final men såg reprisen igår. Gårdagen va halvslapp på förmiddagen och träning på eftermiddagen. Begav mig senare mot Karins lägenhet för att göra en inlämningsuppgift och käka. Helt plötsligt blev det utgång också som va helt ok tills det blev FÖR trångt. Jag o Karin tröttnade i drog hemåt istället.

Sov ganska länge men är fortfarande trött, blir nog en skön eftermiddagslur medan jag tvättar:) Den "attackerande" huvudvärken består och imorrn ska det kollas upp vad det kan tänkas vara!

Ett citat från ett tv program jag just såg "hur mycket skulle kräva i pengar för att äta hundskit 14gånger?" Finns det inget vettigare att göra tv på?!

<3

Hur känns en hjärntumör?!

Jag är tillbaka i huvudstaden efter ett överraskningsbesök i Skåne. Det uppskattades mycket av kommentarer och minerna att döma. Och det slog mig att när jag befann mig där nere med alla kära runt mig att: mitt liv är ganska bra för tillfället!:)

Fick åka förstaklass upp med gratis kaffe (vadå uppskattat?!) och kom fram snabbt och smidigt. Kroppen va trött och somnade snabbt efter hemkomst.

Vaknade i morse med en mycket mystisk huvudvärk och den första tanken som slog mig va: hur känns en hjärntumör eller propp i hjärnan?! Ringde upp mamma ganska omgående för att få någon form av förklaring men insåg ganska fort att frågan om hjärntumör nog skulle skippas (för hennes oros skull). Svaret blev: blir det värre så sök för det! Värre har det inte blivit men det kommer en ordentlig tryckvåg mot huvudet imellanåt:S

Föreläsning i förmiddes, lunch uppäten, mat inhandlad, OS på tv och jag ska kanske plugga lite i eftermiddag.

<3

Jag är nog inte körd iallafall

Det känns ganska bra efter tentan, de satte inte dit mig på mer än en fråga;) Har spenderat eftermiddagen med lite shopping, har inte varit inne i en klädaffär sen jag kom upp hit efter jul så det var skönt att unna sig lite. Ett par jeans, en tröja, lite klämmor, en hårblomma och ett halsband, bilder kommer sen:)

Kände i förrgår att det började sticka i halsen o de blev värre igår med lite ont o lite hes. Idag är såklart värsta dan, rejält hes, ont när jag sväljer och den hemska ondhetskänslan i musklerna finns i kroppen:S Hoppas det försvinner för jag ska gå på bio med Karin ikväll! Snabba Cash ska ses så jag kan jämföra med boken.

Tjolahopp så länge, ska kurera mig med apelsin och kaffe:)

Smällar man får ta





Detta är något man får räkna med när man är kaffenarkoman och det är tentapluggtider! Där finns en del kaffefläckar i mina block;)

Onsdagen är snart förbi och jag har varit i skolan o pluggat med Karin, vi kom plötsligt på att vi till råga på tentan har en inlämningsuppgift som ska in imorrn, ställde till det lite MEN jag har löst det, har nog lyckats göra hela, på mindre än en timme:) Så om du läser Karin så har jag nog lugnat dina nerver lite:)

Lite plugg till, OS tittande och sedan är det slut på även denna dag. Hoppas hoppas tentan går bra imorrn!

<3

OS GULD kväll

Gokväller gokväller! Annars då? Jovars, huvud upp och fötter ned och en ganska trött hjärna. Har pluggat en del efter föreläsningen idag men inte lika mycket som jag från början tänkt mig. Aja, tar igen de imorrn istället, gäller att va positiv ju! Om inget annat så tog ju Charlotte Kalla OS guld ikväll, ett glädjeämne:)

Rensade lite bland gamla statistikpapper som jag med STORT NÖJE slänger rakt ner i soporna. Men ack ack, Ullis sluta titta o läsa nu! Gud vilken miljöbov jag känner mig som när jag slänger denna stora hög med papper (se nedan) men jag lovar, jag har skrivit på både fram och baksida!




Påminnelse (detta är ändå bara en smärre del av alla papper jag slängt den senaste veckan)!


ps: mina inneskor luktar inte hallon inuti:P ds
<3


Framåt framåt

Benen bar mig ordentligt igår också! Trots att musklerna sa emot ganska tidigt så krigade jag och kan nog anse mig ha vunnit matchen eftersom jag sänkte min tid på milen med en hel minut! Rekordet lyder nu alltså på 51,5minuter. Jag tror jag kan nå 50minuters gränsen mycket fortare än jag tidigare anat:)

Gårdagen va för övrigt ganska slapp, och ENSAM:( lite plugg, träning o slapp framför tv o data. Ett samtal där mamma berättade om deras restaurangbesök, JAG VILL OCKSÅ! Som ni kanske märker så slår saknaden mig oftare o oftare.. :S

Plugg nu o sen föreläsning efter lunch.

Grattis grattis broder min 24års dagen, ville firat den med dig men det får ske senare precis som förra året!

<3

Jag är klar

Jag är färdig! Jag har läst hela jäkla lag och ekonomiboken och sista kapitlet var faktiskt väldigt intressant. Det handlade om USA:s vapen, drog och dödsstraffpolicies, jisses vilka skrämmnade siffror man får se. Men nu är jag iaf färdigläst och kan på allvar börja tentaplugga och förmodligen repetítionsläsa om delar av vissa kapitel men känslan just nu är skön:)

Annars blir det ganska slappt idag, snön vräker ner utanför fönstret (piiiii) och jag ska försöka hitta motivation att sammanfatta det jag läst. Ikväll bär det av till Karin för extremt roligt lördagsnöje, nämligen göra inlämningsuppgift. Jaja förnena nytta med nöje, käka god mat, lyssna på melodifestivalen och göra uppgiften, de funkar!

<3


Svinkall Fredag

Luften är just nu väldigt kall och ruggig och kylan tränger verkligen in i märgen. Föreläsning och början till tentaplugg igår, tidig övning i morse, tandläkarbesök som inte gav så mycket, inköp av cola till helgen, lunch, surf o plugg är vad jag hunnit med hittills idag. Ska kolla upp Friskispass nu för att träna om nån timme eller 2.

OS börjar ju inatt men jag tror jag skippar invigningen men jag ska försöka se så mycket av allt det andra som möjligt, fast det kommer att vara MITT I NATTEN. Men är man en sportnörd så är man, punkt slut;)

Fick även ett alla hjärtansdag kort av mamma o pappa, det fick mig att börja gråta på 2 sekunder! Saknaden slår en med en fruktansvärd kraft när man får allt svart på vitt, men nu är jag ok igen! :)

<3

Nu så


Benen bär, tro mig benen bär mig långt, snabbt och snyggt för tillfället. Att springa med denna känsla i kroppen är som att sväva på moln:) Vadå träningsskadad;) Jaja, kan ju istället lugna er med att det INTE blev något plugg i eftermiddes, kände helt enkelt inte för de. Träning blev det som ni säkert förstått, först medelpass där jag fick min styrkedel o sen 7 härliga kilometrar på löpbandet:) Jag gillar mitt rutinliv för tillfället:)

Sov gott på er!

<3


Städtant

Ledig från skolan, läst i stort sett allt som behövs/kan läsas innan helgen, uppgift inskickad, tvätten i maskinen, vad gör Emelie? Jo hon plockar fram skurtrasan och torkar av alla ställe som hon aldrig annars torkar av när hon städar (vilket för övrigt händer alldeles för sällan). Det blänker på ställe jag knappt visste fanns och nu sitter jag här i soffan igenm uttråkad men kan inte lämna huset för tvättens skull.

Det blir troligtvis lite plugg i eftermiddag ändå, i brist på andra sysslor (och sen är ju tentan om en vecka) och sen träning ikväll!


<3

Duktiga lilla jag

Ahhh ibland blir jag så stolt över mig själv! har läst alla de jäkla sidorna som jag så gärna ville ha läst innan denna dagen var slut! Har även hunnit med en lång snabb promenix runt sjön, och nu slutligen käkat middag, jag är duktig jag! :)

Tittar just nu på en av mina absoluta favoritartister som va med i London Live ikväll, Kelly Clarkson. Om det är en konsert jag vill gå på så är det en med henne. Ojojoj vad hennes texter kan förklara stora delar av mitt psykiska mående i olika situationer! :D

Nu ska jag skriva klart en inlämningsuppgift o samtidigt glutta på tv:n, trevlig kväll på er!
<3

Solig måndagsförmiddag

Jag är halvvägs genom Måndagsförmiddagen och jag har hunnit läsa sidorna jag skulle, och är nu igång med att sammanfatta det jag läst lite. Har även hunnit käka frulle, uppdatera mig på nätet och bokade nyss ett tandläkarbesök på fredag. Har inte varit hos tandläkaren på 1,5 år och tycker det är dags, mest pga att jag har ett problematiskt tnadköttproblem:( jag hoppas innerligt att det inte blir FÖR dyrt, har ju tandvårdbidraget men tror icke det räcker, aja kosta vad det kosta vill tänderna ska ju hålla hela livet!

Snart lunch i form av min rökta lax, avocado o nått annat smarrigt. Sen bär det av till skolan för föreläsning och därefter ett träningspass. Vardagen is like it is!

Måendet är bättre idag, fick verkligen känna på bakismåendet igår;)

<3

Söndagsmående

Är det illa om man fortfarande känner sig lite full efter gårdagen och natten?! Iallafall så har jag kommit upp och fått i mig frulle, mums:) Ögonen spränger, kropppen lyder inte riktigt, huvudet är tungt och allt känns bara allmänt BAKIS! Haha, jaja så illa är det faktiskt inte men jag tror jag tar de lite lugnt i några timmar:)

Tjo så länge!
<3

Minutrarna tickade på

Satan i gatan (ursäkta språket) vad det gick idag. Bestämde mig för att åka och träna ändå, behövde springa bort träningsvärken och melankolin. Vilket jag lyckades med väldigt bra, eller troligtvis har jag grym träningsvärk imorrn också men där får jag skylla mig själv;) Det blidde, håll i er, 1 mil! på ynka (ynka för min del) 52,5 minuter! Jag är supernöjd, har nog aldrig sprungit så fort så länge:)

Kom för nån timme sen, slängde i mig ett litet mellanmål av lax och en macka (behövdes efter energiurladdningen) och har sedan gjort vid mig. Ska till Karin o käka paj, dricka vin och kolla in Schalgern hur dålig den än må vara:P eventuellt en utgång på de!


Outfiten för ikväll, hög svart kjol, svart linne under ett spetsigt lila linne. Kunde kört utan linne om jag bara hade haft en übersnygg Bh vilket jag måste införskaffa!



<3

Nästan krampaktigt

Idag är en sån dag då jag inte känner för att göra något särskilt, bara sitta rätt upp o ner o bara glo på datorn eller tv:n. Jag vet att där finns både plugg och städning att göra, och vädret lockar för en promenad men känslan för att göra allt detta har inte infunnit sig (än iaf).

Gårdagens träning i form av ett intensivpass blev en enda stor plåga för musklerna som sa ajaj vi har träningsvärk vid varje styrkeövning. Tog mig igenom styrkeövningarna med stor möda och satsade på konditionsövningarna istället vilka gick betydligt bättre:)

Slapp framför tv och dator hela kvällen lång med telefonsamtal med alla möjliga. Unnade mig även lite smaskig mat som kanske är lite konstigt för en 20åring att älska men sen är jag ju lite speciell också;)


Avocado, kallrökt lax, keso, champinjoner, tomater och ett megagott knäckebröd som de gjorde reklam för igår i affären, MUMS! Ser kanske lite torftigt ut men jag älskar de!
<3

Fredagsmys

Fredagen är kommen och veckorna bara går o går, vet inte vart tiden tar vägen... Föreläsning i förmiddes, hem o käkat lunch precis bestående av EMELIE MUMS MUMS; blodkorv, stekt ägg, knäckemacka (nytt märke som är übergott) och en avokado! Kaffet kokas just nu och jag passar på att slänga in ett inlägg. Ska skicka iväg en uppgift till en lärare och kanske läsa nån sida i mikroboken innan det bär av för träning.

Alla har sina klagomål och problem kring mat, motion, och kosthållning så även jag:P Ett av mina problem är att jag alltid har ätit så fruktansvärt fort, jag formligen slänger i mig maten. Många ger rådet att man ska sitta i köket och bara fokusera på att njuta och äta en tugga i taget. Kan bara säga, släng er i väggen! Om jag sitter i köket, helt själv ska tilläggas, och bara fokuserar på att äta så får jag spel efter 2 minuter;) Jag måste göra något annat för att det ska ta mer tid än vanligt, typ läsa en tidning (en anledning till att all min reklam är sönderläst:P), kolla på tv eller sitta vid datorn, då kan det ibland gå LITE saktare iaf:) Problemet i det hela är att jag inte hinner känna när jag blir mätt och "överäter" då och blir plötsligt proppmätt! Vilket ger ajaj i magen till en redan känslig mage:(

Nog om mina magproblem, njuter av solens strålar som kommer genom fönstret! ( och ja, lunchen slank ner fort som attan i dag också:P)

<3

Stark trots uppehåll

Om jag inte har träningsvärk imorgon så är det något som är fel;) Körde ett cirkelfyspass idag där de bara kör styrka på 9 olika stationer i 3 varv. De fokuserade mycke på överkroppsstyrka vilket jag knappt tränar förutom rygg o mage så det kändes kan jag säga! Har för övrigt läst ekonomi och lagboken, lagat lite matlådor, gjort gruppuppgift med Karin och sen träningen. Sitter nu mätt och belåten efter gröt, ägg- och leverpastejmacka, MUMMA! :)

Paradise Hotel är ju över, och att Jackie och Patrik vann är ett under. (Har kollat på avsnitten på internet när jag haft tid, skäms nästan:P) Hon är NÅGOT speciell om man säger så, fast efter en sådan uppväxt så blir jag inte förvånad.

Kollar just nu in dokumentären på 4:an som jag vet visats tidigare, "Supersize me" heter den. Det är helt sjukt att 43% av världens Mc Donaldsmat säljs i USA, inte konstigt de blir feta!?

Heldag imorrn i skolan!

<3

Produktiv dag

Måndag igen och dagen har passerat med belåtenhet. Plugg, givande föreläsning, härligt träningspass, telefonförsäljare sänkte min minutkostnad och gav mig nytt headset (tackar), mat i magen och slutligen alla sidor i boken inför imorgon lästa. Jag är nöjd!

Imorgon väntas skola och sedan förhoppningsvis lite skridskoåkning med Karin. Jag hoppas att det inte snöar eller blåser! När jag ändå har vädret på tapeten så måste jag berömma snöröjarna efter dagens arbete kring min gata. Vägen är mycket bättre skrapad och nu slipper man hoppa höjdhopp över vallarna som fanns mellan trottar och väg, TACK!:)

Nu blir det tv varvat med dator resten av kvällen, HÄRLIGT!

<3

RSS 2.0