home sweet home

e hemma nu. Har fått i míg lite klassisk färlövskvällsmat bestående i mackor:P Ett jäkla skitväder är vad det är ute må jag säga. Vi har typ haft regn i stort sätt hela resan hem, alltså perfekt transportväder;)

har inte så mycket att tilägga, blev visst en del planerat för denna helgen också men det är väl så det är antar jag. Man tar sig inte ända till skåne för att ligga på latsidan, det kan man göra på Hornsgatan 147 också:P

promenad me becca imorrnbitti:) får väl prata av oss lite antar jag.. :P :D

sov gott! <3


på bussen

sitter just nu på bussen. Har precis lämnat av Karin så nu ska tiden spenderas själv. De kommer nog gå bra de med, ska käka upp mina medhavda färdiga pannkakor o lite färdiga köttbullar:P Resan har hittills gått bra, slumrat ltie, lyssnat på musik, läst bok o traggat me Karin såklart;) Ska bli nice att komma hem, har inte riktigt fått in känslan än men de kommer nog.

Gårdagskvällen va trevlig. Gick till Gula Villan som huset så snyggt heter på campus o tog en cider me några klasskompisar. Lukten vi möttes av i entren gick inte av för hackor kan jag lova. Sprit, svett, rök o bakfylla i en salig blandning var vad det osade:P Men man vande sig som tur va.. ;)

vi hörs när jag e hemma, börjar bli lite smått åksjuk av att stirra ner i skärmen:P har dock klarat mig bra hela resan annars:)

later,

dan är snart över

o de börjar bli kväll, Eller de känns redan som kväll eftersom det redan är mörkt här uppe, men men jag ahr hunnit med mer än vad jag tänkt ändå:) Skrev då tentan i förmiddes, de känns bra, nu får jag bara vänta på resultatet. Åkte sedan direkt hem för att springa en runda, käkade sedan mat, gjorde vid mig o drog mig inåt stan igen för att möta upp Karin. En liten minirunda på stan blev det, paket inhandlades men jag fick inte tag på skinnhandskarna som va billiga:S får se om de finns nån annanstans. Iallafall, har precis varit nere o slängt i 2 maskiner tvätt, har väl kanske 3 till att tvätta! :( ska fixa lite käk, tvätta av allt o sen bege mig mot skolan igen. Några i klassen ska gå på kåren för att fira tentan o att vi e lediga i några dar. :)

Såg att jag glömt betala telefonräkningenn, måste kolla upp det också. Sen blir de till att packa ihop lite kläder som jag ska ha med mig ner, o sen sova. Låååååång busstur imorrn är vad som väntar, tar förmidligen med mig datan så jag kan sysselsätta mig lite iallafall, en bra bok blir det nog också. Annars får väl Karin dra några dåliga skämt eller nått;)

tjoföljt så länge,

12hours left

" ännu en fin tjej som dragit från skåne, rackarns oxå" hehe, ibland kan ord från folk man aldrig någonsin pratat med i verkliga livet verkligen förgylla en dag. Pratar med massa människor på msn som jag inte pratat med på ett tag, e nice:) Har kollat igenom sista skolgrejorna nu, nu får de gå som de går, bra förhoppningsvis:)

Såg igårkväll en dokumentär om bandet dixie chicks, en bra sådan:) efter det har jag nog lyssnat på deras låt "not ready to make nice" typ 50 ggr:P den e bra, har dock inte insett de förrän nu, men bättre sent än aldrig. Det är lite kul att  veta bakrunden till texten oxå som jag fick veta i dokumentären.
 
Tänkte kommentera det som diskuterats  på många bloggar senaste veckan, nämligen att Blondinbella, den största bloggerskan i sverige nu börjat blogga igen efter sitt break. Min mening låter såhär: Jag kan lätt förstå att hon höll på att gå in i väggen. Hur lätt är det inte att få storhetsvansinne när man ser att allting bara rullar på, visst det är jobbigt men samtidigt skoj med alla aktiviteter. Okej, många tycker att hon är för mycket, o visst, hon e en typisk sthlmstjej men tänk ändå, hon e 18 bast, har ett eget företag, tjänar redan multum, fixar skolan galant o är nöjd med sig själv. Inte fan(ursäkta språket) kan man INTE säga att hon e smart o en jäkla bra business tjej!

Bloggen kommer förhoppningsvis snart ändra utseende lite:) de ser jag fram emot! :)

Hörs imorrn efter tentan,

 den här misen saknar jag, får träffa han snart! :)


städa städa

det sägs att inför en tenta så är det som renast i  en students lägenhet. I den skaran passar även jag in. Anledningen är att när man blir trött på att plugga eller inte förstår så börjar man städa istället. Man har inte samvete att gå utanför dörren för då pluggar man inte, men att städa vilket alltid behövs, och som också är en "bra" syssla tillåter man sig till. :P så blev också fallet för mig denna dag. Blev trött på plugget o känns som jag inte kan få in så mycket mer nu, så jag dammade av lägenheten innan. O när dansmusiken var igång (vilket den alltid är när jag städar) så blev jag springsugen, så jag tog mig en springrunda innan oxå:) När jag kom o ändå var svettig så dammsugade jag av hela lägenheten också, känns skönt att ha rent o fint runtomkring sig:) O bytt påslakan har jag med gjort, ojoj va mycket man kan hinna med då..;)
Ska snart sätta igång med maten, hade pyttipanna till lunch o de blir färdiga köttbullar o makaroner till middag, mycket halvfabrikat på sistone, är inte stolt över det men har varken orkat, haft tid eller haft råd att laga annan mat de senaste dagarna. Skönt i helgen när man slipper göra maten själv o att de blir "himmalagat" :P :D

hörs senare ikväll,


kli i halsen

är precis vad jag har nu. Försöker hosta bort det med det funkar inte. Får nog gå o ta ett glas vatten snart. Har varit uppe sen halv 9 typ, skönt att sova lite längre än vanligt. Käkade frukost bestående i kokta ägg och filmjölk. Har precis kollat klart på sista avsnittet av The Hills här på internet, o sitter nu här med mina anteckningar framför mig, får väl börja plugga lite.

Såg ett inslag i morgonprogrammen innan där de diskuterade att många friskolor inte vill ha med handikappade barn att göra. Så fort de hörde att det rörde ett handikappat barn, som behövde lite extra hjälp så sa de blankt nej. Detta är en skam för hela samhället. Det är inte rättvist att bara för att man är handikappad så ska man inte ha samma möjligheter att skaffa sig en bra utbildning och gå i den skolan som man vill. Inte undra på att det blir segregeringar i samhället och att mobbning förekommer på många arbetsplatser när inte ens en rektor kan se möjligheter istället för problem!

mot skolböckerna!


tänkte avslöja en hemlighet

eller hemlighet o hemlighet, iallafall. På torsdag klockan 19:45 så kommer mina fötter landa i Kristianstad igen. Blir en kortvisit igen. Var inte alls planerat men har kommit fram till att jag hade extra tid nu o att jag ville träffa familjen lite mer. När jag va hemma sist var det väldigt intensivt med många personer att träffa o mycket att göra. Denna gången skall jag slappa lite mer o bara umgås med famlijen. Lite party blir det men inte lika mycket. Jag o Karin ska gemensamt åka buss ner, visst det tar lång tid o det är en omväg att åka om Kalmar men de får jag ta. Det är billigt o ska bli nice att komma hem, plus att jag o Karin kan ju prata hela vägen till Kalmar så de går nog bra.

Jag har tyvärr inte fått någon inspiration ikväll, så jag kan inte skriva så mycket mer.. :P Imorrn väntar en pluggdag, men inte så extremt mycket, känns som om jag har koll på de.. hoppas det iallafall! :)

nahe mot sportspegeln o sen sängen..

O förresten jenny, jag vet ju att du läser här:P höll inte du på med att fixa o ändra din bloggdesign innan? alltså e du kanske ganska duktig på det? ;) skulle vilja tigga lite hjälp av dig med att göra min bloggs utseende fräckare?:P men bara om du vill o har tid förstås...

<3

låååång pluggdag

är nyss inkommen genom dörren, har bara hunnit byta till myskläder, diskat undan disken o satt mig här. Har varit i skolan tills nu o pluggat inför tentan. Jag satt kvar när alla andra gick, var mitt uppe i min sammanfattning o ville slutföra den när jag ändå var inne i de. Ska eventuellt läsa igenom mina anteckningar en gång till ikväll sen blir det att finslipa på formler o tal imorrn.

Jag hoppade av t-banan 2 stationer innan min egen för att gå sista biten, kände att hjärnan behövde syre o kroppen behövde röra på sig. Märkte då att det håller på att bli kallt här uppe, Metro skrev att det kan bli minusgrader senare i veckan, huh ja nu börjar vintern. Det är mysigt med kyla men man måste tänka så mycket mer innan man går ut, det är väl den största nackdelen, men visst tända ljus o kyla e nice! :D

Är just nu ganska hungrig, ska kolla upp recept på ugnspannkaka! :)
 
uppdaterar om andra funderingar senare ikväll, har inte mycket annat än mat o trötthet i kropp o skalle nu,


slö kväll

har inte hänt mycket sen jag skrev sist. Har bara käkat upp maten, fixat matlåda inför imorrn, blir att stanna kvar i skolan o plugga med folket. Pallade inte duscha, ska försöka komma upp i tid imorrn bitti o gå en sväng innan skolan börjar. SItter just nu o spanar in lediga lägenheter här i sthlm, studentlägenheter då ja.. synd man inte har nårra mille att investera i en egen lägenhet. Kollar oxå på lediga jobb i sthlms län, känner att jag vill träffa mer folk, socialisera mig mer, sysselsätta mig, o framförallt tjäna pengar. Hade vatt riktigt nice med några tusen till att röra sig med:) hade gjort stor skillnad i min vardag helt klart.

Kollar på ensam mamma söker nu här på internet eftersom jag inte har 3:an:(:(:(:( jäkla tråkigt men sant..kan iallafall följa några serier på internet:)

fick ett dansryck innan förresten, skruvade upp datans volym på max (haha, som om de knappt hördes:P men ändå) o rockade loss till både nya o gamla danshits?! enligt mig iallafall. sjukt jäkla skoj tycker jag de e att dansa, har faktist tänkt på att eventuellt att börja dansa lite, inte typ vals eller så men något lite fräckare o jobbigare (läs svettigare;) ) men får se hur de blir me de...drog ner rullgardinen när jag började dansa, kan ju bli pinsamt om man möter grannen imorrn annars:P

ha en bra fortsatt kväll,

<3

pigg trots lite sömn

gårdagskvällen och natten blev bra, och mycket längre än vad som var tänkt:P men de e typ precis som vanligt när det gäller mig o Karin;) Vi gick till en pub, Högbergs, o kollade på folk.. på väg från baren när jag handlat dricka åt oss stöter jag ihop med en kille som satt vid bordet bredvid oss. Han o hans killgäng joinade oss, vilket senare innebar att vi följde med dem till ett ställe i Gamla stan, huset hette det komiskt nog:P De va väl sådär där, sällskapet höll humöret uppe:) va hemma vid 3, efter att jag ställt om klockan då, 4 va hon i sommartid..:S inte konstigt jag va trött..

08:15 i morse ringde klockan i morse, o de e ett under att mobilen inte åkte i väggen när jag fått minde än 5 timmars sömn..men upp jag, pallrade mig iväg till skolan o har suttit där hela dan o pluggat med Karin o Zahra. duktig jag e:) ;) sen när jag kom hem för någon timme sen så begav jag mig ut o sprang en runda. Nu står maten på spisen o e väl klar om sisådär en halvtimme, ska hinna duscha med innan dess. Fyfasen vad jag hinner med mycket saker idag:)

När jag o Karin skulle åka hem idag märktes det verkligen att vi va trötta o allmänt flummiga. Killen som stod bredvid oss undrade nog om va höga eller nått, MEN det bjuder vi på:P va så sjukt jäkla skoj att driva med tanken fram o tillbaka...

här kommer lite bilder tagna 03:20 inatt:P ser ovanligt pigg ut må jag säga



 Gillar denna sista bilden skarpt! :)

<3

plugg plugg

har varit i skolan hela dan o pluggat med Karin och Zahra. Det har rullat på bra idag, känns som att man börjat få koll. Där har varit en massa människor som skrivit högskoleprovet idag på skolan, vissa var verkligen inte gamla. Sitter just nu o pratar med skåne. Ska slänga på mig lite kläder o göra vid här hemma för Karin kommer om en timme. Vi ska dricka lite vin, o sen göra en vild chansning genom att försöka hitta en trevlig bar här på söder. Vill bara relaxa lite ikväll o komma hem i anständig tid.

har lite ont i magen just nu tyvärr, vet inte alls vad det beror på, hoppas inte jag håller på att bli sjuk. Har inte så mycket mer att tillägga för tillfället, får se om det kommer någon mer uppdatering senare, annars hörs vi imorrn, förhoppningsvis med mer inspiration.

<3


...

fyfan vad jag hatar detta. plötsligt slås jag av de tankar jag vet finns inom mig och som kommer att komma fram tids nog. när besvikelsen, argheten, rädslan, förståelsen, ja allt gått över. att bilder och text kan säga  så mycket i ens hjärna och hjärta utan att ett enda ord, en enda tillstymmelse till tanke ägnas åt mig eller åt vem jag är. förmodligen är det just precis det som känns och som väcker dessa tårar. jag vet att jag inte kan låta detta bara vara och ha sin tids gång, varken min hjärna eller mitt hjärta orkar det i längden, jag har lärt mig att det inte hjälper att trycka undan problem, att när min hjärna väl börjat gå  på helvarv kan den inte sluta, än har den inte spunnit igång, men en gnista har väckts.

det värsta är att jag inte har någon aning om vad någon tycker längre. jag vet ingenting mer än vad jag själv tycker och tänker. vem är jag? vem är du? vilka är vi för varandra? vad vill du? vad tycker du? är mina tankar viktiga? vill jag ha ditt stöd, din hjälp? FAN FAN FAN, jag blir galen. mitt jävla idiotiska jag är lika puckad som vanligt. att överanalysera allt var min vardag tidigare, nu när jag låter allt vara så går allt åt skogen istället. mitt liv ställs på kant, ibland vet jag exakt vad jag tycker, vill och känner, andra stunder är livet som ett helvete.

- en bild säger mer än tusen ord, en tanke gör att själen värms, en handling förgyller livet

fan va gött

Har sprungit nu ikväll, kändes skit gött:) Benen kändes pigga o fräsha. Nu ska jag banne mig ta tag i min kropp igen!!! Röjde upp lite här hemma med precis när jag kom hem efter springturen. Ringde Jonna med för jag såg att hon ringt, snackade en stund med henne, sen nu ringde mamma o dem på datan, vi ska laga mat samtidigt nu, de i skåne o jag här i sthlm:P

De blir biffar med ugnsstekta rotfrukter till.. Hoppas på att det blir gott :)

hörs sen,

korv o makaroner

det är riktig student mat de, o jag har precis ätit det. Alltså e jag nu en tvättäkta, fattig student:P Va så sjukt vrålhungrig så de fick bli det snabbaste jag visste;) Har varit i skolan innan idag, pluggat lite, filat klart på inälmningsuppgiften, den sista för denna kursen:) o sen haft övningslektion med klassen. Gick hem med Karin till hennes lägenhet o åkte sedan bussen hem därifrån. Ska slappa lite, kolla lite på något kapitel o sen ut o springa en runda. Måste verkligen ta tag i konditionen igen, har förslappat mig rejält denna veckan, o de har märkts på min energinivå, har varit sjukt trött, vilket folk även påpekat att jag sett ut som:S :P

Denna helgen blir nog jäkligt tråkig i era ögon..ska till skolan imorrn o plugga där med Carro o Karin inför tentan nästa vecka. Även söndagen kommer innebära plugg.. En lugn, halvtråkig, men samtidigt pressad helg. Ska se om jag kan komma ut till farfar imorrn kväll eller nått o hälsa på o kanske få lite mat:P :) de har ju kommit hem från Kina nu så de har nog en del att berätta.


klippt o klar

Är precis hemkommen från frissan där jag spenderat ett par timmar, tog lång tid för det var en elev jag klippte o färgade håret hos. Kan enkelt konstatera att jag aldrig kommer gå dit o färga håret fler gånger men klippa mig får bra. Jag gick dit för att få bort utväxten, tro mig, stora delar av den är fortfarande kvar.. frissan sa till mig under tiden att lite skulle bli kvar eftersom hon bara gjorde slingor, men vafan, det är FÖR mycket som är kvar. Tänkte att jag kan ju inte klaga, håret e ju färgat o allt e ju redan gjort så:S  

Va på dataövning innan idafg, den gick bra som vanligt, såg dock att jag måste kolla igenom vår inlämningsuppgift igen, den var inte klar. Tur i oturen att läraren va sjuk så vi kan lämna in imorgon. Karin följde sedan med mig till hårstället o bokade en tid till sig oxå. Det var lunchtid o vi va hungriga, o dumma dumma jag föreslog att vi skulle plugga o käka lunch samtidigt på ett cafe. Sagt o gjort så blev det så, o min sparkassa blir bara mindre mindre. Nu e jag TVUNGEN till att inte göra av med några pengar alls till denna månaden, o helst stora delar av nästa med:S Surt men jag har själv valt situationen.

Nahe, nu måste jag plugga , o äta upp de nykokta morötterna.. har ju tenta om mindre än en vecka..:(

Nytagna bilder från idag efter klippningen.
 

later,

en lång promenad i onödan

har jag gått idag. Eller i onödan e kanske fel uttryckt, jag fick ju motion och frisk luft, men skorna som jag gick till var en besvikelse, men jag fick ju se hur delar av Kungsholmen ser ut. Tog tunnelbanan tillnbaka till slussen o gick Hornsgatan hem därifrån. Gick inom Hairacademy och beställde en klipp o färg imorron. Ska göra det hos en elev för det blir mycket billigare då, hoppas bara att resultatet blir ok. Ska ju bara klippa topparna så. Handlade oxå lite mat i den lite billigare affären, nu klarar jag mig helt klart en stund, o snart kommer CSN pengarna:) de behövs nu.

Är vrålhungrig nu, måste komma på vad jag ska äta bara, ska kolla på lite recept här på internet.

Tog lite foton när jag gick längs Södra Mälarstrand idag, riktigt fint var det ju, soligt, ganska kallt dock lite blåsigt märkte jag..sånt syns ju inte från lägenheten:P

 Stadshuset.


Utsikt från Södra Mälarstrand över Norra Mälarstrand.. Känns nästan som en turistort när man tittar på detta.

mot stekpannorna o kastrullerna,

proppmätt

e jag nu vilket är ganska konstigt med det lilla jag åt. Lite kokt broccoli o 2 kokta ägg, dricker gott kaffe med. Har hunnit göra alla uppgifter i kapitel 18, ska sätta mig o repetera kapitel 13 när jag e klar här. Sitter framför tv:n än en gång o låter maten sjunka ner lite, inte för att det är något bra på tv, men ändå.

Tog lite bilder precis oxå så ni kan se delar av hur denna dan ser ut: ;)

 Såhär ser min ena soffa ut just nu:P En massa tidningar uppslagna efter frukosten o datan såklart..
 Delar av utsikten från mitt köksfönster, klarblå himmel (nästan) :) O här sitter jag inomhus o pluggar, de e nästan bud på att dra till ett café o sitta utomhus med en filt runt sig o plugga i eftermiddag när jag ändå ska på skojakt..

 Alla IB nördar (som jag) kommer väl ihåg denna?!:P Håller på med den nu igen, chi-två fördelningen om ni glömt namnet.. :P

later,

ps: o j, du vet filmen Laurel Canyon som jag snackade om, den går på 1:an nu på tv:n...nästan skrämmande..ds


läste en intressant artikel

i tidningen Nöjesguiden där en reporter hade bestämt sig för att "stalka" Daniel Nyhlen, ni vet han som va nöjesreporter ¨på Aftonbladet innan. De ville se hur han reagerade och hur svårt det skulle vara att inte bli upptäckt. Det visade sig vara ganska svårt eftersom Daniel varit med i branschen o vet om alla trick. Det intressanta i detta var inte själva artikeln utan det efterföljande samtal de hade haft med Daniel. Han var fruktansvärt arg, besviken och frustrerad över vad de gjort. Han påstod att hans medarbetare känt sig hotade, av vadå undrar jag, en människa som vill lämna över ett paket?! Iallafall, jag blev lite fundersam, jag menar, hur tror han att kändisar känner sig när de ALLTID är förförljda???... Som reporter borde han förstå att det hör tll jobbet, visst, vad vi läsare fick ut av artikeln ör ju gåta, och vad som var intressant kan ju oxå diskuteras, men ändå, det är ju bara ännu en artikel i raden...

Gick upp vid 9 o käkade frukost, har suttit här framför tv:n o datan sen dess. Måste ta tag i pluggandet nu annars blir det inte mycket av det idag. Ska ju till skoaffären senare idag med:)

see ya later,

inferiör vara

Det är precis vad blodpudding är. Efterfrågan på den går upp när konjukturen går ner, alltså när folk blir fattigare så käkar de mer blodpudding. O jag är en av dessa, haha, eller min konjuktur beror inte på samhällskonjukturen utan min egen ekonomi:P O den e inte särskilt bra för tillfället, därför blir det mycket blodpudding denna veckan:P Detta diskuterade o kommenterade en klasskompis till mig idag på lunchen. Ganska kul att där va en till i klassen som tänker lite ekonomi termer precis som jag;)

Idag har det varit en hyfsat lång dag, va hemma vid halv 7, men då hade jag oxå stannat kvar i skolan o gjort klart gruppuppgiften som ska va inne på torsdag, skönt att den e klar:) Har precis ätit, jodå de va blodpudding:P Pratar med mamma nu på datan, ska plugga strax..

Här kommer en bild på mig o Karin som är tagen i lördes innan vi drog ut..vi ser lite halvfulla ut jag vet;)


E  ledig imorrn me, de som inte klarade tentan skriver omtenta, skönt att slippa de iallafall. Ska plugga så mycket jag orkar o sen åka till en skoaffär där de ska ha ett par snygga stövlar, på bild iallafall, de e billigare än de jag redan köpt så jag kanske kan lämna tillbaka dem o få tillbaka lite pengar:)

hörs imorrn eller senare,

<3

soffpotatis ikväll då

Har inte gjort ett dyft ikväll. Lagade mat o käkade upp den, sen har jag bara suttit vid tv:n o datan heeeeela långa kvällen. O nu ska jag gå o lägga mig. Konstigt nog känner jag inget större dåligt samvete, får helt enkelt göra uppgifterna imorrn bitti innan jag drar till skolan, går förhoppningsvis ganska fort.

Något som stör mig är att varje kväll så blir jag torr i halsen o fort lite halvont när jag sväljer. Förstår inte vad detta beror på, det har kommit sen jag flyttade upp hit. Kanske är något med luften, haha, som om den skulle va annorlunda, eller jo, lite mer avgaser i och för sig.. jaja, de löser sig som timbuktu säger.

ska förresten passa på att gratta becca igen, grattis till uppskrivningen! :)

vet du vad? Jag saknar dig mer och mer nu på sistone. Jag vet inte vad det beror på och jag är inte ledsen eller så, men det finns stunder när jag tänker, ahh nu skulle du förstått mig. Min stjärna är vad du är och med dig i tanken har jag alltid en klar himmel utanför fönstret. No waves are able to make you fade...

<3

ps: o nej jag vet att bilderna inte kommit nu heller, har helt enkelt glömt bort de o orkar inte nu.:P ds

IB resultat

Fick mitt diplom o alla detaljer kring mitt IB diplom idag. Har ingen aning hur Göte fått reda på min adress?! men kanske någon jag känner har skvallrat....Blev lite chockad o överraskad kring vissa betyg, vissa resultat kunde jag absolut inte anat:P

Har precis kommit hem från skolan, gick med Karin hem till hennes lägenhet o åkte sedan buss därifrån. Gick också inom affären o handlade mjölk o fil.. Sitter här nu o knaprar på en morot o tänker över hur dagen varit o vad jag måste göra ikväll. Dagen va jättebra ända tills vi skulle få tillbaka vår inlämningsuppgift o få kritik på den. Jag visste att den inte var perfekt o va beredd på att vi skulle behöva lägga till lite kommentarer o så..o visst skulle vi det, men väldigt mycket mindre än vad jag trott. :) Sen kan man ju bli arg på/diskutera hur vissa reagerar vid vissa beslut.. ahh kan bli så irriterad på folk som inte bara kan acceptera ett beslut o göra det bästa av det.. i slutänden e de ju ändå läraren som bestämmer o de e väl bättre att hålla sig på god fot med dem?! jaja, promenaden gjorde nytta för att lugna ner mig.

Ikväll blir det ingen motion för min del.. mina fötter är fortfarande ömmande o jag tror bara det blir värre om jag anstränger dem. O som tur är så känner jag inte alls för att röra på mig idag.. Ska göra några uppgifter som ska va klara imorrn, o eventuellt repetera lite annat oxå.. Äta ska jag oxå hinna med att göra! För hungrig är jag!!!

kommer uppdatering sen,

segis

E riktigt seg idag, har helt klart sovit för lite inatt..de e väl typ det värsta med att sthlms klubbarna har öppet till tidig morgon..man vänder ju helt på dygnet..

Förutom att jag har svinont i mina fötter pga högklackade skor, så har jag oxå svinont i min vänstra sida av nacken. Kryllade hela mitt hår igår innan vi gick ut no då stod jag med huvet på sned hela tiden för att se hur det såg ut där bak..tro mig, det känns idag..jag hör bara ramsan" ska man bli fin får man lida pin" hela tiden i mitt huvud. Det har jag lärt mig sedan jag var liten, att gå i högklackat, ha snygga håruppsättningar, ha tighta kläder eller va grymt sminkat tär på en:P fast visst man väljer det själv o jag vill ja va fin..ibland iallafall;)

satt o kollade på sportspegeln innan förresten..såg lite på fotboll igår på tv:n me..Jag hoppas verkligen Kalmar vinner Sm guld i fotboll, en så liten klubb skulle behöva det, plus att de spelar en rolig och bra fotboll... o att elm-bröderna är snygga o bra på fotboll gör ju inte saken sämre;)

nej vet ni vad..sängen kallar tror jag..

hörs imorrn o då kommer bilderna från igår,

<3

nitton nollnoll

Så mycket är klockan nu. Sitter och äter nu, pyttipanna med stekt ägg. Har varit på skolan o pluggat med Karin, fast vi båda var ganska sega så gjorde vi några uppgifter iallafall. Sitter o småkollar på serien Saltön på tv:n..

Har skrivkramp just nu..har ingen inspiration alls..

so long,


got a message

"I promise you
I'm always there
When your heart is
filled with sorrow
And despair
And I'll carry you
When you need a friend
You'll find my
footprints in the sand "

Your all,

frukost

äter jag nu. Gott!:)  Kom hem vid 4 snåret i morse från utekvällen. Vi drack rödvin hos Karin som förfest o drog sen till Storstaden som är en pub i vasastan. Där va mycket folk men ändå lite halvtrist. Vi bestämde oss för att åka till Patricia vid Slussen där vi haft tur att komma in innan. O jodå, de lyckades vi bra med även denna gång. Där va mycket folk även där o mer släppte de in, blev därför j'vligt varmt:S:P Vid halv 4 va vi trötta på den "köttmarknad" som det var där..;) kommer foto på hur jag såg ut igår. 

Idag blir det plugg vid 3 med Karin ute på skolan. Vi kände att vi verkligen behöver lugn o ro, o inga störningsobjekt får finnas, därför valde vi skolan.. Ska eventuellt kolla igenom lite innan jag drar dit, o sen ska jag gå en sväng..fast vänta, mina fötter värker till tusen efter först hela dan i mina klackade stövlar, o sen mina högklackade nya pumps på kvällen.:S

hörs senare,

 

shopaholic?!;)

E precis inkommen genom dörren efter en ganska lång, oerhört rolig, tillfredsställande, inspierande, och dyr:S shoppingtur med Karin. Fast vi "bara" höll oss på söder så lyckades både jag o Karin göra av med en del pengar..framförallt jag..:S :P tanken va att vi skulle shoppa nån timme o så bege oss hem till mig o plugga lite..men ack nej va dåligt vi följde vår planering. Det var helt enkelt för kul och för mycket snygga kläder och skor att titta på..;) Vi får ta o plugga imorrn istället o köra gärnet då istället.

Ska käka, slappa lite, o sen bestämma vad jag ska ha på mig ikväll för jag o Karin ska ut.. Eller ja, vi ska börja på typ baren Metro o sen får vi se var det bär hän..

Här kommer bilder på det jag köpt idag.. E osäker än så så länge om jag ska behålla stövlarna, visst de e höga, svarta, med en bra klack o de passar men jag "älskar" inte dem..än..:P kappan är jag dock j'vlgit nöjd med, o att alla i affären glodde på mig när jag provade den gjorde saken ännu bättre. I kassan stod alla expiditer o sa, ahh du köper snygg-jackan..:P Haha..

  
Mina svarta pumps från Nilson :)



Här är stövlarna, som sagt funderar fortfarande..


Ett linne/kortkort klänning från Vila..skitsnygg! :)


Min supersnygga kappa! En komisk sak..den väger 1,2 kilo!! O nej jag har inte vägt den men de i affären hade:P Blir typ som ett träningspass att ha den på sig;)

Enjoy your reading,

<3

idol

kollar jag på nu. Fatta vad Robin B är sjukt jäkla cp snygg:P Haha, typisk emelie stil e han förmodligen;) Vissa e helt klart bättre än andra men så e de väl nu i början..Haha, Jihde fick precis ett slag på axeln, haha, de kändes nog:P

Blev reklam i 4:an nu, slog över till 1:an där det är Diggiloo..ahh Niklas Andersson e en sån sjukt bra artist, en röst som en gud..:P Haha, fan vilket hurmör jag e på:P Känns nästan som om jag druckit, men ack nej inte ikväll inte. Men den där Caroline af Ugglas kan de ju ta bort från scenen, förstör mest tycker jag...

Maten som nu är uppäten blev utsökt:) Riktigt mumsigt, men jag började med kycklingen lite för sent, tar ju en j'vla tid att helsteka en kycklingfilé.. :S ;)

Blir väl ett samtal från skåne snart antar jag, får se vad som diskuteras då..

hörs imorrn,

<3

ps: jag vet att du förmodligen inte läser detta förrän på tisdag men ändå.. "I can see them,  even when the waves wash them away..ds


glömde ju bilderna

 Utanför teatern, Göta Lejon

 Saluhallarna vid Medborgarplatsen

 En blick längs med Götgatan där man ser Globen i slutet.

 En bild påFatbursparken, ltie halvdålig kvalitet men den e väldigt fin i verkligheten. Den omgärdas av en byggnad som går i en cirkel runt om.

 En byggnad som låg vid Götgatan, ljuset blev perfekt! E riktigt nöjd med bilden:)

chill kväll

blir det. Varken jag eller Karin pallade göra något så vi chillar på egen hand ikväll o hittar på nått imorrn. Hade min "veckliga" ¨(svengelskt jag vet:P ) egen tid idag. Detta innebär att jag pysslade om kroppen lite extra vilket är ganska tråkigt men skönt efteråt. Sen bar det iväg mot Götgatan då. Efter en liten extra promenad hittade jag äntligen rätt. Strosade rundor där lite, kollade i affärer o fönstershoppade lite.. Tog även lite bilder på saker jag passerade, kommer här nedan.

Tog en latte o en fralla på ett coffeehouse o begav mig sedan hemåt. Gick hela vägen hem eftersom det är lättare att hitta från medborgarplatsen än till den:P Handlade lite extra fredagssaker i matväg, ska bli mumsig ugnsbakade rotfrukter med kyckling och fetaoströra:) ett enda fel bara, jag lyckades med precis det jag inte ville, att köpa ost gjord på komjölk vilket är ganska likt fetaost men ändå inte riktigt det samma eftersom fetaost är gjort på fårost. Tog Zeta's egna ost eftersom jag inbillade mig att det var ett klassiskt märke som bara gjorde äkta saker, men ack så fel jag hade märkte jag nu när jag kom hem, Ahhh KLANTIGT!:S

Äter lite goda cashewnötter o dricker lite cola, o kollar på tv. Ska börja med maten snart.

later,

<3

fri-e-dag

Idag har jag inga föreläsningar utan e helt ledig:) tog lite sovmorgon till halv 10 för att sen gå på en promenad. Har precis ätit lite frukost, lite sent jag vet:P Ska plugga lite idag, gå igenom nått kapitel sen får jag se vad det blir för kvällsaktivitet, jag o Karin kände för att hitta på något, får dock se vad det blir.

Det är sånna här dagar som känns lite konstiga här uppe i sthlm. Jag e helt ensam i lägenheten o jag vet att där inte kommer att komma hem någon på hela dan o kvällen, så som jag visste att det skulle göra när jag bodde hemma.

Ska eventuellt åka o kolla i lite affärer på götgatan här på söder, har inte riktigt kollat runt där ordentligt. Det är mest för att fördriva lite tid innan kvällen kommer, plus att jag varken vill eller orkar plugga hela dan. ;)

vi hörs senare när jag har lite mer konkreta saker att berätta,

<3

svettig

det är vad jag är nu. Kanske inte så fräscht men har man precis kommit in från en skön joggingtur så har man. O det kändes kanonbra i benen idag. Inte alls som tisdes då det var betongklumpar jag skulle flytta på, nej idag var det krut i mig;) haha.. ska försöka bygga upp en riktigt bra kondis o styrka nu innan jul har jag tänkt mig. Felet e bara att det skulle vara till stor hjälp om jag började på ett gym oxå. Dels för att få en mer mångsidig träning men oxå för att kunna träna alltid. För vem vill ge sig ut när det ösregnar, är 10 minus eller överhuvudtaget under det mörka vinterhalvåret. MEN att gå på gym kostar o jag e en fattig student, får se hur jag löser detta..

Annars har jag vatt i skolan på föreläsning idag fram tills klockan 12. Därefter käkade jag o Karin våra medhavda luncher (fattiga studenter e vi ju:P) o sen satte vi oss o pluggade igenom kapitel 15. Tog en paus på mitten för att samla lite energi..kollade på alla som gick förbi oss (mest på killarna då;) ) o kommenterade allt från klädsel, skor, frisyr till gångstil. Kom fram till att där va en riktigt snygg där vi inte hade något att klaga på, en som såg bra ut men som itne visste hur man stavar till sträcka på sig o dra axlarna bakåt.. Ganska få som såg bra ut trots att det är SU som vi går på..:P

Ska laga lite mat nu för magen skriker, ska kolla igenom sista kapitlet vi hade idag oxå sen blir det en lugn torsdagskväll med lite data o tv parallellt antar jag:P


En bild på mig tagen i bilen till hockeyn när jag va hemma i skåne, ser inte riktigt ut som mig tycker jag:P


see ya later,

<3

köttbullar

det är gott. Men det är tråkigt att stå o rulla köttbullar till sig själv bara. Därför är färdiglagade perfekt, o ännu mer perfekt e de när affären har extrapris på dem, vilket de hade idag. :) så nu e de nystekta köttbullarna på min tallrik o ska ätas upp. Är precis hemkommen från en promenad, hann precis in innan mörkret smög sig på, blir lååånga kvällar nu.. :S Innan idag pluggade jag då med Karin, hann oxå med att gå en sväng med hennes systers hund, gullig liten sak de där:) ;) Åkte på hemvägen o handlade mat, kylskåper behövde fyllas o nu behöver jag nog inte handla på ett par dagar:) Käkade en något sen lunch här hemma, o sen blev jag förfärligt trött, ligger efter sjukt mycket i sovtimmar efter den senaste veckan.. Nu sitter jag då här o käkar, ska plugga lite inför föreläsningen imorrn o sen blir det tv:n, ska se bonde söker fru.
Såg Helena af Sandberg idag förresten på hemvägen..de e ingen stor människa det där, hon va riktigt kort o smal..

Karin tipsade mig om body shop's body butter till min kropp, blir så torr på vintern, ska nog prova de eftersom det är extremt fett..

Kommer lite fler bilder från den gångna helgen, dessa e mest tagna för att testa kameran lite, men oxå för att blomman e så fin..





<3

tidig onsdagmorgon

är det nu. Pappa har precis gått ner till taxin, Vi åkte ut till skolan o tittade igår när han kom, åkte sedan tillbaka in mot stan o gick där en sväng o kollade i affärer. Åkte tillbaka ut hit för att gå o äta restaurangen nedanför mig..en thairestaurang som fått bra omdöme förr, maten va god!:) Slöade bara sen o kollade på en film på tv:n.

Det är redan onsdag o snart helg igen, veckorna bara trillar på.. ska ha dataövning klockan 8-10 sen ska jag o Karin plugga lite..

Här kommer lite bilder från när jag va hemma i skåne ihelgen, alla tagna med min alldeles egna nya kamera:)


 
En glad födelsedagsgris där Hansen försöker va rolig med kaninöron;)


Det måste vara ett allvarligt ämne de diskuterar.


Sång för grisen!

Nahe nu måste jag göra vid mig, ska mot skolan sen..

ses ikväll,

<3

varning, städning pågår!

Blev tidig uppgång idag för att va på skolan tidigt o göra klart uppgiften. Klar blev den 1 minut innan lektionen började o jag hoppas innerligt att allt är med så vi slipper komplettera. Hade sedan övningsgenomgång, känns bättre angående kapitel 17 nu..o sen ska jag o Karin plugga gärnet både onsdag o torsdag så sen ska de nog kännas ok med skolan igen;) Kom hem för någon timme sen, har varit ute o sprungit en sväng i kalasbra väder, har packat upp allt från skåne o sitter nu o käkar lite..städningen av lägenheten (riktigt skitigt nu:S) börjar jag med strax. Så här kommer va finfint när pappa kommer senare i eftermiddag. Han har jobbat här i sthlm idag så han passar på att träffa mig, se lägenheten, o sen ska vi en sväng utom skolan oxå..blir nog en heltrevlig kväll:D

Såg för övrigt en kändis igår.. ni vet han som spelade Rico i Nya Tider, serien som gick på 4:an för några år sen.. han såg jag i mataffären:P Ja jag vet att jag va värsta tv nörden förr så jag känner igen lite skumma personer;) Vad jag såg så skulle han handla en fyrpack mellanöl, en påse chips, en mjölk o lite clementiner..men han, precis som jag, letade nog efter något färdiglagat för han strosade oxå rundor bland frysrätterna;) (undrar förresten om man kan strosa i en mataffär?!;) ) 

hörs kanske senare, annars imorrn!

<3 

låååång dag

ahh äntligen hemma efter en extremt lång dag i skolan. Kom hem för typ 10 minuter sen. Hade lektion till 4 sen va vi tvugna att stanna kvar för att göra klart uppgiften, men såklart så blev vi inte klara:S pallade inte sitta där längre o hålla på o trixa fram o tillbaka, programmet ville inte som vi ville :( ska dit tidigare imorrn bitti innan skolan o göra klart allt. Det känns direkt att jag inte är lika uppdaterad i skolan efter denna helgen, måste ta igen det så snabbt som möjligt.

Pratar med mamma o pappa nu, känns bra nu, ingen hemlängtan alls när man väl har kommit in i vardagen. :)

Blir ingen träning idag, hinner o orkar inte...hade varit skönt att springa men det är beckmörkt ute, småregnar o jag har inte hunnit äta än.:S

so long, kanske kommer en uppdatering senare ikväll..bilderna från helgen kommer senare med.

<3

stockholm igen

Nu e jag framme i sthlm igen. Sitter i lägenheten o allt känns normalt igen, de e konstigt men så fort jag kom innanför lägenhetsdörren så vändes tankarna..jag e här o alla andra är där, bara att acceptera, för det är här jag vill vara nu! Efter en del förseningar på tåget så kom vi då äntligen fram. Läste igenom lite pluggpapper, lyssnade på musik o halvsov mig igenom resan, e ganska sleten nu känner jag, kommer förmodligen sova som en stock inatt. :) Väl framme på centralstationen så fick jag konka rundor på mina jäkla väskor..ahh va de hade varit skönt med en bärare ibland:P Men till slut va jag på rätt t-bane spår o kom hem..O nu ljuder första ambulanssirenen utanför fönstret (allt är då precis som vanligt) :P

Ska gå o nana kudden nu, skola imorrn, o den jäkla uppgiften måste göras klar, sen plugga de jag slappat bort i helgen..

Tack för denna helgen skåne, det var mig ett sant nöje att få se mitt vackra hemlandskap igen, o alla människor som finns där! :D Vi ses till jul!

<3

påväg från skåne

Då va denna långhelg över och jag är påväg tillbaka till stockholm och vardagen igen. Det känns konstigt att säga att vardagen finns i sthlm för efter dessa dagarna har känslorna om skåne och den vardagen jag hade där innan påminnt mig om hur jag levde förut. Dagana har gått jättefort och jag har haft att göra hela tiden..det var inte förrän nu i eftermiddags som jag fick lite tid att bara sitta ner o slappa med mamma o pappa.

Fikade ju då som sagt med Jenny o Ullis i torsdags, o sen hockey på kvällen. Mamma väckte mig sedan tidigt i fredes för frukost på sängen o sen städade vi o gjorde klart inför kalaset. Vid lunch va vi klara o drog in till stan för att ta igen alla shoppingturer vi missat..med nya kläder o lite mat så bar det av hem igen för att fixa sista o göra vid oss inför kvällen. Fick ¨många fina presenter av släkten, alla kommer väl till pass i sthlm kan jag lova! :) TACK! :D  I lördes var det tidig uppgång igen för att va klar tills Jonna skulle komma vid 9.. de gjorde hon o vi pratade av oss i några timmar för att sen åka in till stan o käka lunch med tjejgänget från gamla klassen, de va nice. Åkte hem till Jonna, gjorde vid oss, kollade lite på fotboll, tatuering, o framförallt roade jag Jonna med att vara aktiv tenniskommentator:P kanske ska söka jobb som det? ;) Vi blev skjutade till Håkan där det var fest hela kvällen, fick träffa många gamla o en del nya ansikte:D Sen idag då så fick jag sova lite längre (vilket behövdes, både av trötthet o av alkoholhalt:P) packade ner det jag ska ha med mig till sthlm, gick en sväng för att se hur nya golfbanan har växt o sen har det bara varit slapp.

Det är med lite vemod jag ännu en gång lämnnar skåne..kommer förmodligen alltid ta emot lite att säga hejdå.. Men nu vet jag iallafall vad som väntar på mig, o de känns skönt.. :)

You are my true shining star. You will never fade in my eyes, and I will always be around.

För du är det finaste jag har! <3

ps: Älskar er, mamma, pappa o macke! ds

hemma= skåne

Nu ska jag strax lägga mig, e trött som en mört. Har varit en lång dag med för lite sömn förra natten. Tågresan gick utmärkt, pluggade inget men tar de på uppvägen istället. Ullis o Jenny mötte upp vid stationen i stan o vi gick o tog en fika..var verligen länge sen jag pratade med jenny, mycket trevligt, blir gärna en del av ditt liv igen! :) Jag o ullis hade/har såklart massor att prata om alltid så de va ingen nyhet;)  Blev hemskjutad där mamma o pappa väntade..lite kramar o en del snack, sen kom storebror för att hämta upp mig, vi drog till Ängelholm o kollade på hockey, Rögle mot Djurgården..ganska komiskt faktist, kan ju i princip gå o kolla på sport dagligen i sthlm, men det är jag o brossan som e sportnördar tillsammans så de blir när jag kommer hem. Det blev 3-3 vilket var ganska rättvist..Vi hade dock biljettproblem eftersom det visade sig att de var slut när vi kom fram till kassan.. lyckades ändå köpa loss 2 biljetter, så till slut fick vi se på hockey ändå. :D

Första natten i Färlöv börjar strax o mina första intryck från dagen består av att redan i Hässleholm så kände jag igen människor, såg en hel del i stan senare oxå.. att allting är MYCKET lugnare här..o att det är heldött efter 8 överrallt;) O vet ni vad?! ikväll kommer jag somna till tystnad, vilket aldrig sker i lägenheten..allitd trafikbuller där:P

ses imorrn!

<3


på tåget hem

Nu e jag påväg..sitter på tåget som ska ta mig hem till skåne..riktigt pissväder här uppe i sthlm så de skadar inte att lämna stället för en stund..:P Va på centralstation i god tid nu innan tåget gick så jag skulle slippa stressa för att hitta rätt spår o så.. därmed hann jag oxå köpa en god kopp kaffe på pressbyrån, där jag upptäckte att de har olika pris på kaffe beroende på var pressbyrån ligger nånstans, de har väl antagligen studentrabatt ute vid univetsitetet.

Jag o Karin va ute vid universitetet igår kväll för att gå på kåren o ta en öl o socialisera oss lite..det visade sig vara sjukt dött när vi kom ut där så begav oss inår vasastan igen i hopp om att hitta en mysig pub som Karin (trodde)  visste var den låg. Detta resulterade i att vi irrade rundor, vilket var ganska skönt på ett sätt, kyligt o skönt att promenera i. Vi hittade långt om länge puben men där va oxå¨dött så vi hoppade in på en annan som såg trevlig ut. Det v ar en engelskinspirerad pub o där va mysigt. Bartendern började snacka med oss efter ett tag o de slutade med att vi inte kom därifrån förrän de stängde vid tolv. Stack hem o sov, lite smålullig som jag va, sjukt lättpåverkad e man en vardag iallafall;) Billigt o bra!:P

Vaknade innan klockan ringde i morse, förmodligen för att jag va rädd för att försova mig, packade ihop sista o gav mig iväg.

Nästa gång jag skriver härär ikväll när jag sitter vid datan hemma i huset i skåne.. ihhh, de känns konstigt att säga hemma, lägenheten e ju mitt hemma nu, men visst färlöv kommer alltid vara mitt "första" hem..de känns lite vemodigt att denna dagen kommit oxå, jag har ju sett fram emot detta eftersom det ska bli så kul, men samtidigt, när jag åker upp till sthlm igen på söndag så¨e allt de roliga över o de e länge till jag får träffa alla igen..men men, så e de väl..de ska bli sjukt skoj att komma hem till skåne iallafall, tro inget annat!!!

later,

ps: skitsnygg kille i sätet på andra sidan gången, har ju något att kolla på i några timmar iallafall:P ds

kåren nästa

Jepp, de blir kåren o inte bio. Blir nog ganska lugnt men jag o Karin ska dit o kolla läget iallafall, det blir kanske skitkul;) Va ute o gick en sväng innan, käkade mat o pratade sista med familjen inför imorrn. Får försöka städa undan lite imorrnbitti innan jag sticker så det inte ser ut som ett bombnedslag när jag kommer tillbaka på söndagkväll.

Har packat ihop det lilla jag behöver ha med mig hem..ska ju snarare få med mig resten av kläderna jag har kvar hemma i skåne så jag tar med mig så lite som möjligt.

Nahe, jag e klar, musiken dunkar på här i lägenheten.. kan nog snart bege mig!

ha de gött, när jag skriver nästa gång så sitter jag på tåget hem!

<3

soligt men sleten

Jätteskönt väder ute, solen skiner men det är kallt o friskt i luften..passade på att hoppa av nån station innan min egen o gick sista biten, skönt. Kände att jag behövde rensa hjärnan lite för att palla sätta mig o fortsätta plugga nu när jag kom hem. Har bara haft dataövning i morse som gíck bra..sen har jag suttit med Zahra o gjort delar av vår gruppövning..eller egentligen har jag gjort det mesta o hon har kollat på o försökt förstå..har sagt det innan o säger de igen, jag HATAR grupparbeten,,:S det är så mycket lättare att vara själv, ingen att jobba emot, ingen som ifrågasätter o framförallt, man kan göra det när man vill o hur man vill. Ska försöka göra klart den nu i eftermiddag o så skicka den till Zahra o Chris (som inte kom idag heller :S:S:S:S) eftersom jag åker hem imorrn o vill slippa tänka på den då.

Eventuellt skulle jag o Karin till kåren en sväng med, hur jag nu ska palla o hinna det är frågan, får helt enkelt se hur det blir med den saken. Måste ju hinna packa o så oxå ikväll. Ville hunnit springa en sväng med..ojoj, mycket på agendan nu..

får väl börja med uppgiften då..


kommer uppdatering sen om hur det gick och vad jag tar mig för att göra..

long day

Kom hem vid 5..lägenheten såg ut som ett bombnedslag med disk, tvätt, obäddad säng o massa grejor överrallt..:S Hade ju glömt bort att det var bråttom i morse.. men aja, satte igång dansradiokanalen o röjde undan, o blev på bra humör till på att:) Har pratat me lilla ullis nu i nån timme:D Längesen så där va en hel del att prata om, o mer blir de väl förmodligen när vi ses:P

Fick tillbaka tentan idag, o jodå, emelies resultat på interner, alltså pissdåligt resultat men godkänd iallafall. Var ju inte ensam om att va på gränsen så de va skönt..Faktist så va de en jäkla spridning på resultaten, antingen riktigt låga eller riktigt höga..

Får se om jag pallrar mig ut på en promenad ikväll, e ju typ redan mörkt redan:(

hörs senare, en väldigt trött skalle för tillfället,

jag säger bara det

Fy fan vad jag älskar Kelly Clarkson o alla låtar hon gjort. Alla texter till hennes låtar skulle kunna vara skrivna av mig vid olika tillfällen o humör. De passar såååå bra in på hur jag känner i vissa stunder..Hade glömt bort hur sjukt bra hon e, lyssnade ju typ sönder alla hennes låtar för något år sedan..tro mig, Jonna hatade Kelly vid det laget, bara pga att jag lyssnade på henne hela tiden;)

Maten e uppkäkad, lite plugg e gjort, tillräckligt iallafall..nu ska jag slappa, kolla lite på andra avenyn avsnitt här på nätet, de e ju "min" serie:P

Blir förmodligen bio på onsdag kväll..de ville fira att jag fyllt år o skulle slå 2 flugor i en smäll..Vi ska tydligen se sex and the city filmen.. e ju inte alls ett fan av den serien, men alla säger ju att filmen e skitbra så jag får väl ge den en chans.

nehepp, lite slapp sen sängen..

tomorrow, tomorrow, o sen har jag glömt resten av texten...den e ifrån musikalen Annie, mycket fin musikal, by the way:P

so long,

phew

1,1 mil blev det idag..först 3 kilometers promenad o sen 8 kilometers jogging:) De e nice, o de roliga e att det gick undan värre sista 3 kilometerarna.. Håller på att laga lite mat nu, e ganska hungrig.. :P Va inne o kollade mitt resultat från tentan me, jag säger phew..jag e godkänd o de ska jag nog vara glad över..kände ju på mig att det inte gått bra, att jag inte förstått frågorna, men jag e godkänd iallafall..brukar alltid vara så när jag känner mig jätteförberedd, att det inte går bra..

Annars har dagen varit bra, ganska lång men bra i huvudsak.. Kanonväder har det varit hela dan, synd att man inte hade det igår,,

Ska käka o plugga samtidigt sen..sen in i duschen o sen sängen..en lååång dag väntar imorrn, från 10 till 5 nånting, längsta dan hittills för mig här uppe..de e egentligen ingenting jämfört med IB men man vänjer sig snabbt vid kortare dagar 

more update later,

Tack alla

För gratulationer i alla dess former!:D Det pisstråkiga vädret varar än o det gör mig på dåligt humör:S O något som inte gjorde saken bättre skedde innan ikväll. Hade ju bestämt mig för att åka ut till farfars lägenhet för att se på tv serier där ikväll. Men vad händer när jag väl kommit dit, efter viss tvekan hemma i dörren när jag tittade ut på regnet..jodå, det finns 2 stycken lås på dörren (tydligen) o jag har bara nyckel till en:S Så det var bara till bege sig ut i regnet igen o ta sig hem.. .( om jag inte va på dåligt humör innan så blev jag det,.

Turligt nog så fick jag ett samtal från J innan, för ja, de va uppskattat:P trots att det kanske inte lät så på slutet...haha, men de e väl vår egna lilla humor;) Hela denna helgen o förmodligen följande dagar har jag laddat för nästa helg...ska bli såååååå kul! :D ett jäkla tjat om det jag vet:P

nej, ett prat med skåne på skypen o sen sängen

tomorrow,

udda

det är vad det känns. Är på ett mycket konstigt humör dagen till ära. Det hör nog ihop med att jag firar min födelsedag helt själv, att det är söndag, pisstråkigt väder, pluggandet funkar inte (fattar inte), men vafan, jag överlever väl..Behöver lite positiv energi o de kommer jag få massor av på torsdag :) inte för att jag längtar hem, men för att det ska bli så otroligt roligt att träffa alla, festa loss, o att umgås med  släkt, vänner o framförallt familjen:D

Har precis varit ute i rusket o köpt blommorna som mamma "gav" mig. Jag fick välja själv så det blev underbara solrosor, ger en liten sommarkänsla:) Sen vet jag att mamma älskar solrosor så jag vet att hon gärna hade valt sådana till mig. :)

Ska nog ut till farfars lägenhet senare i eftermiddag för att kolla på alla tv program som jag vill se. Har ju inga kanaler knappt kvar o idag vill jag verkligen se ett par program, o jag har ju inget annat planerat så ;) Det får bli mitt egna födelsedagsfirande:P :)

have a nice day foks,

ja må jag leva

Det är min födelsedag idag..känns lite udda att inte va hemma o fira den. Ingen frukost på sängen eller nått sånt...fast visst, bror min ringde o väckte mig så väckt blev jag ju ändå:P Pratar med mamma nu, hon ville gratta mig på morgonkvisten..


Ska handla lite idag, plugga en del o sen slappa...något udda födelsedagsfirande..;)


Blir mer uppdatering senare..e lite seg nu...


cheesecake! :)

Hemkommen från lunchen hos farfar e jag precis..Blev supergod kokt fisk o så min favvo cheesecake till efterrätt:D De vet sannerligen vad jag gillar för mat! :) Fick även en bok o lite pengar i födelsedagspresent, tack tack:) Dagen har annars besått i en lång promenad i morse, lite plugg i förmiddes o sen begav jag mig till farfar.

Det blev en bit cheesecake över o den fick jag med mig hem, sitter o mumsar på en liten bit nu, finns mer kvar till ikväll o imorrn ändå:P :D Kollar även på fotboll på tv, HIF-ELF..saknar fotbollen eller gemenskapen lite..eller mest saknar jag väl nått sånt där skoj i träningsväg att se fram emot.

Blir mumsig middag senare med eftersom där är rester kvar sen igår...maten har ju varit helt delikat denna helg än så länge;) :)

kommer en uppdatering senare ikväll

later,

tjoho

Sitter o ler med hela kroppen. Kollar på idol o får några favoriter, vissa e ju så sjukt härliga o speciella. O bra musik, härligt performance, o go fredagskänsla är vad jag gillar! :D Jag tror inte jag kan vara på dåligt humör på fredagar, helgkänslan e så skööööön! O sen att jag fyller år ihelgen gör ju inte saken sämre, men visst det blir ju inget normalt firande men ändå, det är min dag:P

Maten blev utsökt god o nötterna ligger framför mig o väntar..

Precis som vanligt så står ljusen tända på bordet (det är ju helg), o allting känns mysigt o bra..synd bara att man inte har någon trevlig hos sig, men det kommer väl :) ;) Nästa helg e de ju paaarrrttyyy, fast i skåne då:P

see ya tomorrow,

home again

Sådärja, hemma igen. Det blev en promenad i förmiddes i solen :) Käkade lunch o duschade o pysslade om mig själv lite. Gjorde vid mig o åkte ut till Sickla köpkvarter som planerat. Hittade inget, kollade knappt om jag ska va ärlig, strosade bara rundor, e allmänt trött o har lite halvt ont i kroppen, den här jäkla mini-infektionen vill inte släppa taget om mig:S Handlade iallafall lite mat, det blir smördegsinbakad fläskfile fylld med blåmögelost! MUMS filibabba säger jag bara. Första "fina" middagen jag gör häruppe, älskar ju att laga mat. Lite nötter som fredagsgodis blev det oxå! :D

"Snodde" även med mig både DN o Metro på bussen, gratis e gott sägs det ju o jag har ju ingen tidning, e kul att läsa något o ha lite sudoko o korsord att lösa. :)

Sitter i soffan med kaffekoppen på bordet o datan i knäet, SÅÅÅ behändigt:P :) Gjorde en matteuppgift precis, tar lite paus nu, är inte så många uppgifter i dessa kapitlen, men de e stora istället:S

blir en uppdatering på hur maten blev o vad kvällen spenderas med senare..

later,


bloggande = beroendeframkallande?

till en börjam var det inte särskilt kul att blogga kan jag ärligt påstå, man visste inte vad man skulle skriva om, hur ärlig man skulle vara etc..nu har det nästan blivit motsatsen, känner att jag nästan "måste" blogga, inte för att jag går under om jag inte gör det men det är roilgt, jag har en del att berätta om vad som händer i mitt liv o saker jag ser o hör, o sen vet jag att där är folk som följer mig hemifrån skåne genom bloggen. O ärligt talat, vill man ha koll på vad jag gör, känner mig, och tycker om vissa saker så ska man följa bloggen.

nu har denna fredagen oxå börjat o vad ska hittas på idag?..ja du, har ätit frukost för en stund sen, sitter i soffan o kollar på lite one tree hill klipp på youtube parallellt med tv:n. Ska sätta mig o plugga lite nu tror jag, eller gå ut o gå en sväng. Funderar även på att ta en tur till Sickla köpkvarter ute vid farfar, mamma ville ha en tröja som inte fanns i K-stad så...

6933 dagar har jag levt nu, plus skottårsdagarna då..o de kommer bli många till, förmodligen en del av dem med inlägg här i bloggen;)

later,

hade glömt

hur otroligt skönt o uppfriskande en långpromenad är. Har precis kommit innanför dörren. Ganska svalt i luften men en frisk luftfuktighet :)  Ville så gärna haft en kamera nu med så ni kunde sett hur underbart vackert det börjar bli här uppe, träden skiftar i alla möjliga färger o det hösten har verkligen  kommit.. En banan (såklart) o lite kaffe väntar nu :) ska göra mat sen om en stund, kanske försöka mig på att plugga lite med. 

Har kommit underfund med en sak här i lägenheten..att en mikrovågsugn är underskattat..jag har ingen o det stör mig typ minst en gång varje dag...ahh jag blir galen..allting i matväg måste planeras för att det ska hinna tina eller bli uppvärmt, de e skitstörigt! :S ;) bara att värma en jävla kopp överbliver kaffe måste det till en kastrull till:P 

by the way..nån som har något förslag på vad jag kan hitta på imorrn, har hela dan ledig o inga planer alls:S ?????

stay tune.. 

min helg börjar idag

sista lektionen klar för denna veckan, vi redovisade vår övning, gick galant, vi hade gjort o tänkt bättre än andra gruppen:P hihi..Fick även veta lite grann om "den nya killen" i klassen, faktum var att han e inte ny, han läser på handels samtidigt men har missat en del där så han ska börja läsa på riktigt hos oss istället..sen friidrottar han på typ hög nivå så han har inte alltid tid att komma på våra föreläsningar, därav namnet, den nya killen:P Promenerade med Karin till hennes lägenhet, pratade av oss lite om allt möjligt eftersom hon ska hem till Kalmar över helgen. Jag blir alldeles ensam här uppe, det vill säga..eller ensam o ensam, jag ska ju käka lunch me farfar o marianne på lördag för att fira min födelsedag o sen kanske jag o Karin skulle hinna med att göra något på söndagkväll:)

Ska hinna med att springa, plugga lite o slappa idag.. :)

en notis bara,  alla sthlmare har ett konstigt t-bane beteende..;) på morgonen sitter alla med sina väskor i knäet (vilket är tvunget för att alla ska få plats o att ingen ska ta din väska) o ser allmänt pigga o vakna ut..men sen efter typ lunch o framåt så är alla döda när de åker t-bana..de sitter o halvsover, lyssnar på musik eller allmänt bara stirrar ut genom fönstret.. borde de inte va pigga vid denna tiden istället? :S ;)

later,

tada..

Här kommer det Becca:P du min lilla pussråtta som jag saknar! alla våra samtal om värdsliga problem som killar o annat..tänk vi skoj vi har haft, o hur länge jag känt dig..hela mitt snart 19åriga liv har du varit en del av..jag tänker på den första filmen du är med ifrån hemma hos mig..jag har kalas, tror typ jag fyller 4 eller nått..du är den söta, blyga, tysta lilla krylltotten som bara finns där för mig! :)

Blev för övrigt inget handlat, pallade inte masa mig iväg...e trött men datan hafr hållt mig uppe:P måste nog lägga mig snart... o just de..jag har bara de tråkiga, vanliga tv kanalerna nu, o får er som känner mig så är det en pina..e man tv-nörd så är man.. ;)

Måste bara tillägga en sak till..jag säger bara TACK alla som uppmuntrar, ger mig energi, o hejar på mig. Tack oxå för alla ni som säger att ni saknar mig o att de ska bli kul att se mig komma hem, om än bara för en helg...ni är alla guld värda! :D 

<3 

lådorna fulla

Har precis klar med tvätten o fyllt lådor och gardrober med nytvättad fint viken tvätt :) De e tråkigt men måste göras o en skönt när det väl gjort. Käkat har jag oxå gjort precis..broccoligratäng (halvfabrikat) som jag älskar..har kommit fram till att jag har lite lustiga mat favoriter men de e gött när man bor själv för man kan bestämma helt själv.

Håller på att kolla upp tågbiljetter till hemresa till jul, gäller ju att va ute i god tid så man får dem hyfsat billigt.

Har inte blivit klar med uppgiften än, eller rättare sagt, jag har inte kollat mer på den sen jag kom hem, Diagrammet vill inte som jag vill, så de blir nog att jag gör ett "by hand" istället..

Avslutade precis ett samtal med skåne, vi diskuterade bland annat mitt kalas som ska hållas när jag kommer hem nästa vecka..vad vi ska ha till mat o sånt..tänk, ett helt år har gått sen min 18årsdag då jag hade den bästa festen någonsin med en av mina bästa kompisar.. så roligt som jag hade den dan kan nog bara tiden på flaket på studentdan mäta sig med :)

funderar på att gå o handla redan nu ikväll så slipper jag göra de imorrn, pallar liksom inte sitta här just nu..

stay tune, to be continued..

sååå mycket lugnare

Befinner mig än en gång i datasalen i skolan. Här e i princip lika mycket folk idag som igår, men jag fick en data:) hade dataövningen i morse klockan 8, va riktigt jobbigt att stiga upp:S hann slänga ihop en omelett oxå som jag precis käkat som lunch, mums! dataövningen gick bra o de känns som jag fattar det, hade en föreläsning oxå innan, den gjorde att jag förstår delar av kapitel 15 så mycket bättre nu än när jag gick igenom det igårkväll:) så denna förmiddag har verkligen varit till belåtenhet..å som grädden på moset så blev jag o Chris klara med uppgiften på mindre än en timme..ska bara renskriva den nu o sen hem.

Vädret här uppe har tycvärr förändrats till det absolut sämre :( pissregnar o e allmänt grått.. o mitt paraply ligger såklart hemma eftersom jag bytte väska i morse. Blir till att springa till t banan.

En trevlig upptäckt jag gjorde precis var att pressbyrån bara tar 10kr för en stor kaffe :D de gillas av oss studenter, de e ju sjukt mycket billigare än på andra ställen!

nahe, mot uppgiften..kommer uppdatering när jag kommer hem.

<3


RSS 2.0