Dubbelkänslor, jepp helt rätt Sam

Ahh, e på shoppinghumör. Måste se till att hinna inom lite affärer som inte finns i K-stad innan jag åker härifrån. Har sett en hel del superfina sommarklänningar som jag gärna skulle vilja prova:)

Just de, mamma ringde mig innan idag. Hon och pappa är ju på Kreta en vecka nu, de passar verkligen på att resa nu när både jag och macke flyttat hemifrån. Inte för att jag haft någon tid till att resa på över 3 år men men;) Iallafall, hon ringde mig och sa "hör du?" mitt svar va "vad ska jag höra, det brusar lite i bakgrunden" Just precis det var vad jag skulle höra, havets brus, vågorna som slår mot stranden. Ahh, hon vet hur mycket jag älskar sol och bad och ville att jag skulle få känna känslan, blev nästan mer irriterad på att jag inte kunde följa med, att vår största tenta skulle va precis under denna veckan- TYPISKT!

Vet ni vad? mitt hår har ljusnat rejält här nu sista månaden:) Väx, bli rakt, och ljusare, snabbare snabbare snabbare!;)

Plugg, solning, mat, promenad och tv är vad som hunnits med idag!


Om en vecka sitter jag i detta uterum än en gång, märklig känsla de här!

Svetten lackar

Puh vad varmt det är idag! Jag sitter i bikini i soffan med neddragna persienner, balkongdörren vidöppen och svettas ändå! Kan kanske bero på att jag suttit i solen på balkongen där det inte fläktar ett dugg innan, ska ut en sväng till strax innan vinklen till solen försvinner. Plugget rullar på idag också, går igenom alla föreläsningar än en gång, ska sätta mig med tentorna ikväll när det svalnat lite och hjärnan inte är överhettad;)

Hörs ikväll!

Nöjd med dagens resultat

Kvällen är här och jag har hunnit med ungefär allt det jag tänkte jag skulle göra idag vilket känns skönt. Jag har solat, pluggat en del, kollat på sthlm maraton och bestämt mig för att springa det nästa år, sprungit 1 mil, badat, lagat och käkat mat. Nu sitter jag framför Robinson finalen och hoppas innerligt på att Jarmo vinner, hade helst sett att Anna vann men hon föll ju mållinjen:S

Blev som sagt grymt inspirerad av maratontittandet idag och känner att jag vill prova att satsa på det. Den där svenska klassikern hägrar ju i mitt bakhuvud men det är ganska stor skillnad träningsmässigt på en mara och en klassiker, vet dock att jag måste börja träna i tid, dels för att jag vill nå ett hyfsat resultat men mest för att mitt knä ska orka med en ökad belastning.

Sommartecken har jag i köket i form av syrener, luktar och ser somrigt ut:)


<3

Tråkig helg med superbra väder

Då var det lördag igen och endast en vecka kvar i sthlm. Innan dess ska en stor, jobbig, och svår tenta skrivas. Har pluggat hela veckan och pluggar även mycket nu i helgen. Jag förstår stora delar men problemet är att komma ihåg allt, så jäkla många olika formler och regler. Macke skulle ju egentligen stannat tills imorrn men eftersom jag har ganska mycket att stå i, och ingen av oss orkade gå ut igårkväll så begav han sig mot skåneland efter att vi käkat igårkväll.

Sommaren är här och jag har solat en del, men nu har solen försvunnit från balkongen så jag gick in för att kolla på Stockholm Maraton på tv och plugga parallellt, Ska väl sätta mig därute sen för att plugga lite mer. En springrunda ska hinnas med ikväll när det svalnat (superpeppad efter maratontittandet) :) Med solen har nog ytterligare ett munsår kommit, tycker det sticker lite mycket på andra sidan läppen där jag inte har något sår (än).

Just de, jag och macke va o kollade på sthlmsderbyt i fotboll mellan AIK och Hammarby i torsdags, regnade gjorde det, men det stoppade inte alla (galna, idiotiska, omogna) supportrar från att skrika, putta, bråka och slå på varandra. Matchen var helt ok trots vädret men skräcken innan vi ens kom dit var inte så trevlig. Tack för att kusinen och hennes poliskompisar finns!

O Jenny, vet inte om jag skulle meddela dig något om designen, men du får gärna göra vid den och visa mig ett exempel sen:)

Busy days

Ett plötsligt och inte särskilt välplanerat besök av bror min har ställt till det lite i min planering. Eftersom han ska va hos mig tills på söndag så måste jag helt ändra min pluggplaner. Ska dra en sväng till skolan strax och en sväng imorrn förmiddag också, men nu gäller det att vara effektiv och inte prata bort massa tid i skolan.

Gårdagskvällen spenderade vi på en pub på söder där vi kollade på Champions League finalen mellan Barca och Man. United. Det hela slutade med att Macke var arg efter en 2-0 förlust för United, dock tycker jag Barca var värdiga vinnare   sett till gårdagens match åtminstone.

Uppdatering får vi se hur det blir med, antar att ganska mycket tid kommer upptas av annat skoj. Alltid kul när man får besök, väntat som oväntat men tajmingen kunde varit aningens bättre, en vecka innan tenta är ingen optimal tid att komma till mig på:P :S Men men, det får gå bra helt enkelt.

Tjoflöjt!

Of all the words you said- these won't leave my head

Ahh, jag blir så arg, min hy vill verkligen inte som jag vill för tillfället. En massa finnar har dykt upp och de verkar som om de svärmar sig i små grupper, har t.o.m. fått en mitt på halsen. Jag undrar vad det kan bero på, är ju inte sådär jättestressad, eller iallafall inte som under IB tiden fast då levde ju min hy ett eget liv så, så illa är det inte än.. O sen till råga på detta så har jag haft ett munsår nu i snart 2 veckor, eller det kom ett nytt i söndes när det första precis gått väck:S ahh, jäkla sol som utlöser skiten! :(

Annars har det varit skola hela långa jäkla dan, från 9 till halv 7, får hoppas att lite nytt har satt sig:) Imorrn väntar sista seminariumet och sen tentaplugg på eftermiddagen.

Springrunda och mat gjord till imorgon är precis avklarat, sista vardagsveckan rullar på i ett rysligans tempo.

O du ullis, Halo har gått i blivit min favvolåt för tillfället. Roberts Ipod har gått varm de senaste dagarna och han börjar snart bli trött på mina låtval:P aja, underbart att någon annan än jag äntligen förstått vilken musiksmak man SKA ha;) Och om någon vänlig själ har låten "log at 25" med Christian Kjellvander på lager så tar jag ytterst tacksamt emot den:)


Tänk, det är snart ett halvt år sedan denna raket avfyrades, vart tar tiden vägen?

Ny vecka- sista veckan- konstigt

Måndag idag igen, och denna dan är snart också förbi. Är nu inne i sista "vanliga" skolveckan eftersom det är tenta nästa Onsdag. Det känns helt klart mycket skumt att detta året snart är slut och att jag ska flytta hem till skåne i ett par månader, vet inte riktigt om jag ser fram emot det eller om jag är lite rädd; rädd för att jag tycker det blir jobbigt i längden, rädd för att jag blir hemmastadd igen, rädd för att det ska bli jobbigt att lämna  i höst igen.

Vår redovisning idag gick bra och sista inlämningsuppgiften är också gjord så nu kan jag börja fokusera ordentligt på tentaplugg. Har varit och tränat på mitt vanliga pass på måndagar, var dock det sista för terminen vilket är väääääldigt synd eftersom jag älskar just detta pass, men men, får hoppas det blir ett bra till hösten med.

Måste denna vecka tömma alla känsliga matvaror i skafferi, kyl och frys. Konstaterade idag att det förmodligen blir mycket kyckling och broccoli för min del;) Aja, jag gillar ju maten så det blir bara att använda sin fantasi för att hitta på olika rätter.

Inga nya bilder att visa så vi kör neutralt idag:P

<3

Back again and only the finish left

Är då inne i stan igen efter skärgårdsvistelsen. Vädret igår var ostadigt som sören men varmt och soligt idiag, därför en bränna på min rygg och bringa:P Har gått/sprungit ca 3,5-4 mil denna helgen, ganska starkt jobbat tycker jag, har dock ätit rabarberpaj i mängder så de jämnade nog ut sig;)

Imorrn väntar redovisning som jag hoppas går smärtfritt och sedan ska det laddas och pluggas inför tentan som är nästa onsdag. Den sista för denna terminen och därför ska här läggas in en extra växel! Men som sagt, redovisning om arbetsmarknaden är vad som väntar först.

Inte mycket till ork övers ikväll, har varit uppe sen 7 så det blir nog en ganska tidig kväll:)

G night people!

In das skärgård

Befinner mig just nu i farfars stuga och till min stora glädje har de flyttat ut datorn och det trådlösa bredbande hit också:) Vi gjorde klart det sista på redovisningen innan idag och fick den godkänd av läraren så det ska nog gå bra på Måndag. Tog mig sedan ut hit via pendeltåg och ska vara här tills på söndagkväll, alltid lite skönt att få ett avbrott i stadsstressen vilken man ser mycket utav här uppe, på gott och ont:P

Hörde en rolig diskussion på tunnelbanan idag där två killar i 20års åldern som förmodligen läste till lärare stod och pratade om hurvida man förändras som person. När man är i 7-10 års åldern så tycker man det är roligt att få saker att göra, att känna sig viktig och behövd. De hade tydligen haft en uppgift där barnen skulle behandlas som om de låg inne i lumpen, alltså stå rakt med jämna avstånd mellan sig och absolut inte säga ett ord om de inte blev tillsagda om det. Barnen hade verkligen älskat detta och tagit allt på största allvar. Raka motsatsen hade ju skett om du ställt ett gäng 15åriga barn på ett led och bett dem lyda, de om några avskyr ju när de blir tillsagda om vad de ska göra. Komiskt hur man förändras med åldern;)

Nahepp,mot tvn och lugnet igen, vi hörs nog inte förrän på söndag när jag kommer tillbaka till lägenheten!

Trött men glad

Ojoj, ögonen, benen, hjärnan, halsen, ja hela kroppen är supertrött. Utgång igår som va helt ok, lagom tidig hemgång inatt, jobbigt halvtidig uppgång i morse för att tvätta, underbart rolig dag på Grönan med kuligt folk- livet är rätt bra ändå! :D Nu är det sängen som gäller för att va utsövd imorrn när det ska fixas det sista med redovisningen med Carro och Karin. På eftermiddagen bär det av till skärgården och farfar och marianne. Ska spendera helgen där ute och hoppas på bra väder, ska pluggas en del också förhoppningsvis!



Sleep tight people!

Ibland är man bra knäpp

Haha, skrattar fortfarande för mig själv. Gick inom affärerna här bredvid när jag kom från skolan innan idag. Gick först in på Ica för att införskaffa ett Ica kort (för att komma in billigare på Grönan som blir imorrn istället) och passade då på att köpa billiga körsbärstomater och lite äpple. Gick sedan vidare till Willys för att kolla om de hade kvar någon billig juice. Passerade då grönsaksavdelningen och såg att de hade extrapris på körsbärstomater, Ah va bra tänkte jag, det är ju alltid gott (inte en tanke på att jag precis köpt ett halvt kilo i den andra affären). När jag sedan kom hem och packade upp det jag hade i väskan (ica sakerna) och willyspåsen såg jag hur tankspridd jag måste varit, jaja en tomatsallad får det nog bli imorrn;)



Karin ringde precis, tydligen ska jag hänga med henne och hennes jobbarkompisar ut på krogen ikväll. Mitt schema blev plötsligt ganska stressat men har hunnit med att käka mat precis, ska springa en sväng så fort magen tillåter det, sen vidgörning för utgång. Kan nån vänlig själ skänka mig lite pengar efter dessa sista veckorna, finns helt klart för många hål att stoppa pengarna i här uppe i storstaden!


Börjar ju bli blek igen:S var f'n e solen?! O fråga mig inte vad grimasen står för:P

Allå allå emliga armen

Tisdagkväll och snart Onsdag, dagarna bara rullar iväg, synd bara att värmen här uppe i sthlm inte riktigt hänger med. Det har varit ganska kallt de senaste dagarna och våren som kom för några veckor sedan har avstannat, men som tur är försvinner den inte;) Jag har spenderat stora delar av dagen i skolan med att repetera lite gamla föreläsningar och börjat lite smått på vår redovisning som är på måndag. En timmes promenix runt Hammarbysjön har också hunnits med nu ikväll. Träningsvärken i benen satt dock i:P

Ahh, blev så glad när jag läste en artikel på K-stad bladets hemsida precis. I Surr-delen så stod det om Nadja som fått ett eget boende som en del av ett särskilt boende. Anledningen till min glädje är att jag vet vem Nadja är och har hjälpt henne en del av gymnasiet, jag tycker det är så roligt när människor med sämre förutsättningar får lyckas och känna att livet leker ibland:)

Om vädret tillåter ska delar av klassen till Grönan imorrn efter föreläsningen, men det ryktas tyvärr om regn så vi får se hur det blir!

<3

Lovely träningsvärk i pissväder

Måndag idag igen då, va på halvbra humör igårkväll och enorm trötthet i morse gjorde inte saken bättre. Men, efter seminariumet hade jag vaknat och underhållande prat och att jävlas med folk fick mig plötsligt på bättre tankar. Har dock unnat mig (?) för ovanlighetens skull (?) att slappa i eftermiddag, dator med lite serietittning och dansa rundor i lägenheten till Eurovision låtar är verkligen skönt! Underbart träningspass där jag gav järnet gjorde dagen till en mycket trevlig måndag! :D

Tjänade ihop lite vuxenpoäng för någon dag sen som jag glömt att berätta. Det damp nämligen ner ett röstkuvert i brevlådan som är till Europavalet den 7 juni. Har ju inte tjänat ihop poängen än men det känns ändå som om man fått lite mer ansvar och makt, MEN där finns ju alltid ett men, jag har ingen aning om vad de olika partierna står för och därför inte vad eller vilka jag vill rösta på. Jag vill väldigt gärna utnyttja min makt men känner samtidigt att jag inte vill rösta på något som jag inte står för, så nu återstår valet, sätta mig in i situationen eller strunta helt i det. Svårt val!


Fyrar av en fin vårblommebild trots det tråkigt gråa vädret utanför fönstret!

<3

Typiskt söndagskvälls mående

Är trött och sleten i hela kroppen, dels sömntrött men också fysiskt trött, har gått många meter idag. Plugget blev gjort hemma hos Carro i solen, promenad hem till Karin och sen från slussen och hem för min del. Konstig mat har lagats i form av tomatsoppa med morot i och nudlar till det, gott men märklig kombo:P J-lo har ju varit ute på vift  i landet i helgen och ville ha underhållning på tåget hem så jag fick stå till tjänst, whenever wherever! Nu slapp och förmodligen prat med föräldrarna där hemma som haft en händelserik helg med golftävlingar och invigningsfester.

Det märks verkligen att antalet ljusa timmar per dygn ökar, det blir ju aldrig mörkt och sen blir det ljust jättetidigt. Inte för att jag varit uppe vid soluppgången innan, men inatt/morse när jag åkte hem från stan så ljusnade det, helt sjukt ljust va de, kändes supermärkligt. Nästan som under K-stad dagarna då man tar nattbussen hem och funderar på att kanske inte gå att  lägga sig;)

Iaf, här kommer bildbevis på hur ljust det var!




sov gott på er, imorrn väntar ännu ett seminarium!

Hes

Smärtan var inte så farlig, den är ju  bara temporär;) Spenderade som sagt kvällen hos en tjej i klassen där vi drack lite vin, tittade på Eurovision och pratade lite, en trevlig kväll helt klart:) Eftersom utgången uteblev i fredes så ville både jag och Karin ut igår, sagt och gjort så gick vi ut. Stannade på söder på ett ställe vi varit på innan och de va riktigt nice. Lite ovanlig musikstil som spelades men den tilltalade mig! :) Inte sån musik som man hör ute på klubbar i vanliga fall. Hade dock ett problem under kvällen och det stavas min klänning. Fin, skön, och allt sånt va den, men eftersom den består av massa fransar som är formade som öglor så jag fastnade i allt och alla hela kvällen:P Det utbyttes många kommentarer som ibland var lite komiska, att man fastnar i någon kan tydligen misstolkas;) Det hela slutade med att jag stod i ett hörn för att inte röra någon:S :P

Dagen idag består i att åka till skolan vid 3 för att göra lite inlämningsuppgifter med Carro och Karin, innan dess, Robinson reprisen och liten koll här på datorn.

Ps: att leka med kameran när man inte är nykter klockan 4 en söndagsmorgon e ganska kul:) ds





Smärta väntas

Det blev inte riktigt som planerat igår. Karins jobb och häst tog för lång tid så vi skippade utgången och jag fick en lugn hemmakväll vid tv:n istället vilket var ganska skönt ändå, kände efter ett tag att jag var trött så jag somnade tidigt:) Detta medförde en tidig uppgång idag med lite frukost framför tv:n. Ska käka en tidig lunch för att sedan bege mig mot smärt-stället:P skämt o sido, jag ska på vaxning idag, har aldrig gjort det på salong tidigre och förväntar mig en grym smärta;P haha, och jag utsätter mig själv för detta?! saken är den att jag inte orkar raka hela jäkla tiden, så jag hoppas detta blir ett bra resultat som håller lääääänge;) Hon kan ju gärna få rycka bort hårsäckarna helt:P

Schlagerkväll ikväll med en del tjejer från klassen är vad som väntar, men det pratar jag mer om sen!

Har ju inte lagt in nån bild sen förra helgen när U och H va här, här kommer iaf några!


Såhär ser min och ullis vänskap ut:P sittandes framför varsin dator med Håkan uttråkad bredvid;)

Såhär glad var då;)


Men hon e rätt söt ändå?! ;) Och nej ullis, du kan inte klaga på den überfina bilden, du har själv tagit den!

Bra fredag

Lite skola i morse med lite plugg sedan begav jag mig mot city och affärerna, va helt enkelt på shoppinghumör och eftersom jag inte köpt något på länge så unnade jag mig det:) En klänning, vita skor och en randig tröja blev det:) Kommer bilder senare. Kom sedan hem ganska många timmar senare och käkade någon form av lunch/middag/mellanmål, får nog äta nått litet till ikväll annars trillar jag väl ihop;) Har badat lite precis och håller på att låta håret självtorka, ska nämligen förhoppningsvis ut ikväll med Karin. Rix Fm festival börjar ju idag här i sthlm och vi kommer förhoppningsvis in på Café Opera och efterfesten där:) om inget annat så kanske vi går nån annanstans. Jag hoppas på en bra kväll! :D

Toddeloo, kommer kanske ett inlägg från karins lägenhet senare, annars hörs vi imorrn!

Aldrig fucka upp

Intressant seminarium i förmiddes där mycket ränta och penningpolitik diskuterades. Det låter förmodligen inte särskilt upphetsande för er läsare men jag gillar ju ekonomi och det mesta vad det innebär, och ännu roligare är det när man faktiskt förstår vad  som kommer att hända när tidningarna skriver "räntan höjs/sänks". Stannade kvar och tjabbade en stund med klasskompisar som jag inte träffat på en vecka, behövdes en uppdatering. :) Lunch är äten för några timmar sen, disken är borta och ett kapitel till är läst i boken. Nu funderar jag på att gå ut och gå en promenad eller nått. 

Beyonce hade ju konsert här i sthlm igårkväll i globen, det är tjej som verkligen inspirerar mig. Hennes kropp är ju typ "to die for", inte det där supermala utan för normalt men snyggt som attan, sen hennes röst kan man ju inte heller klaga på, och valet av man är inte helt dumt det heller;) Nej, ska nog lyssna på nån låt av henne nu. 

Rubriken på inlägget har samma namn som boken jag läser nu, braaa bok:)



 

I'm in love with a fairytale

Lyssnar på Norges bidrag i Eurovision, den är faktiskt bra:) O sverige gick ju vidare igår vilket förmodligen var en stor lättnad för hela schalgersverige;) Kan väl hålla med om att det varit tråkigt att kolla på lördag om inte Malena lyckats ta sig vidare.

Dagen idag har innehållit skola i form av inlämningsuppgifter som gjorts i solen, sen massage som tyvärr var lite klen, med mina muskler så krävs det lite styrka för att trycka ut det onda:S Men helt ok för 200 spänn iallafall, ryggen känns bättre men på axlar och nacke kunde nog hela massageinstitutionen tryckt och det hade ändå inte blivit bra;) käkat nudlar o kyckling o ska snart bege mig o träna.

 Brännan personen på bilden har skulle jag inte tacka nej till!

Rädsla, förvåning, frustration, förståelse?

Här skriver man världens mest framfusiga inlägg och vilken reaktion får man? Ingen, än så länge iallafall, kan undra om det har att göra med någon av rubrikens känslor att göra?! Jaja, jag tror jag vet vilka som läser min älskade blogg (de flesta iaf) och vet också hyfsat vad ni tycker om mig och mitt tänkande;)

Lång promenix ikväll och Eurovision tittande nu. Imorrn blir de skola, MASSAGE och sen får jag se:) ahh min nacke, mina axlar och min rygg behöver detta!

Bli inte rädd för mig och vad jag skrev i föregående inlägg, jepp jag har bra självförtroende och är stolt över det, det är det som gjort att jag är där jag är idag! Jag är fortfarande gamla vanliga Emme som älskar er alla!

<3

This is me

Jag utfärdar härmed en varning för att resterande del av detta inlägg kommer sticka lite i ögonen på någon, kanske framställa mig som ett stort ego som tycker jag är störst, bäst och vackrast. Folk kanske kommer tycka att jag överdriver och tror jag är något MEN jag bryr mig inte, detta är mina tankar, min vilja och min blogg!

Jag är en människa med många stora och förmodligen ganska svårnådda drömar, men jag har alltid haft dem och har alltid behövt dem för att kunna gå framåt hela tiden. Jag har ända sedan jag var liten tyckt och förstått att jag haft en fallenhet för att lära mig nya saker, mycket förmodligen på grund av att jag älskar nya erfarenheter. Skolan har aldrig varit ett problem (visst delar av IB tiden var jobbiga men jag överlevde), tvärtom, jag har varit den som lärt många andra vad läraren försökt förmedla, Jag har lätt för att prata med folk, är en god lyssnare och har aldrig haft problem att skaffa vänner vilket jag är mycket tacksam för. Men åter till mina drömmar. Jag älskar utmaningar, både fysiska och psykiska. Allt jag tar mig för ska jag lyckas med, en perfektionst ut i fingerspetsarna är vad jag är, jag går in i varje situation med ett mål om att alltid göra mitt bästa- oavsett vad andra tycker. Många av drömmarna har hittills handlat om skolan och allt man akn uppnå där: betygen i 9:an, IB vistelsen, Stockholm och nu står jag snart inför ett nytt vägskäl, eller snart och snart, ett drygt år från nu då jag förhoppningsvis ska utomlands och studera. Skillnaden mellan de drömmar jag hittills haft och de jag har för framtiden är att nu är jag vuxen, nu kan jag bredda tankarna ännu mer. Det som knyter samman alla mina drömmar är att jag vill att folk ska minnas mig som någon/något speciellt, någon som gjorde skillnad, som gjorde någonting bra. Jag anser absolut inte att jag är perfekt på något sätt, men jag tycker helt klart att jag är speciell och att jag har många ess i rockärmen som andra inte har. Min envishet, mitt mod, min målmedveten, min godhet, min öppenhet, och framförallt min styrka att alltid försöka följa min vilja är vad som driver mig och det som gör att jag också lyckats med ett par av de drömmar jag haft. I am one of a kind and I'm proud of it!  

Vad som drog upp alla dessa tankar till ytan var filmen "Freedom Writers" som jag såg innan idag. En sann historia om en lärare som förändrar en klass med ungdomar med olika kulturella bakgrunder och ser att ge dem hopp, livsgnista, och framförallt, respekt för varandra. En superbra film med ett superbt tema!       


I see who you are. Do you understand me? I can see you. And you are not failing.

Imorgon drar det igång

Hemkommen från träningspasset och har precis inagit en banan:) Tvätten var skön att få undan, lite plugg blev det, och även en del slapp; en bra Måndag. Slog igång tv:n innan och såg det sista på "Inför Eurovision Song Contest 2009". De hade lyssnat på alla bidrag och rankat vilka de tyckte var bäst respektive sämst, NÅGOT patriotiska var deras bedömningar, Finland, Sverige och Norge bland de tre högsta, haha, som om det skulle hända:P Vi påstår att alla öststater bara röstar på varandra och det är därför de vunnit många av de senaste årens tävlingar. Sanningen är ju att vi röstar på de vi tycker är bäst, och förmodligen tycker grannländer hyfsat likadant och pga att fler östländer är med i tävlingen så får de flest röster, enkel logik;) Smaken är ju som baken, delad:P



Tv, förmodligen lite prat med föräldrarna sen sängen!

Mitt hem? Nummer 2 iallafall!

Måndagen den 11maj! Ullis och Stoffe fyller 20 idag, grattis på er! :) Sitter i min ensamhet i lägenheten och pluggar, har läst ett kapitel i boken, ska börja förbereda mig inför tentan redan nu!? Jaja, har man inget annat att göra så kan man ju lika gärna plugga. Blir snart till att springa ner en vända i tvättstugan också, ser jag dock inte fram emot, tvätta är tråkigt! Kaffe är för övrigt en livsviktig dryck, gott, uppiggande, och framförallt underbart beroende framkallande;)

Sitter här och läser bloggar (för ovanlighetens skull, NOT) och blev plötsligt påmind om ett underbart inlägg av en underbar person, God bless the power of friendship!

"hur jag än vrider och vänder på det så inser man att de vänner som man håller om är även de vänner man verkligen litar på. Jag har många bra vänner men endast en bästa vän, och så har det varit sen jag gick i 6:an säkerligen. För med henne kan man vara hur man vill, och hon känner likadant det vet jag. Även om vi inte beter oss som bästakompisar så är vi det, för vi behöver inte snacka med varandra varje dag, eller göra allt som bästisar gör. Ska jag vara ärlig vet jag inte vad bästisar gör, HAHA.
Nej, för mig räcker det med respekt för varandra och det har vi."

Lunch, tvätta, läsa, träna! Uppdateringen senare!

Intensiv helg

Då sitter skåningarna på tåget sen någon timme tillbaka, följde med dem in till centralen för att se till att de hittade o så. Har käkat frukost och slappar just nu framför tv och data. Helgen har innehållit många glädjande ögonblick och jag blev  hela tiden påmind om hur roligt jag har tillsammans med dem! :) Nu dröjer det cirka 4 veckor sen syns vi hela sommaren. Blir  nog en hel del slapp idag, har varit mycket gående ihelgen, det värker lite i benen:P

Hörs senare med lite bilder från gårdagen (enda dagen vi kom ihåg att fota)!

Byeeeee byeeeeee ;)

Shoppingdag

Dagen har spenderats på stan med Ullis och Håkan där vi hittade både jackor, skor, tröjor, byxor som va snygga men bara lite av det köptes;) Ska ut på en egen shoppingdag nån gång nästa vecka då det verkligen ska handlas:P Måste dock bara bestämma mig för vad av allt! Nu sitter vi här trötta i soffan och försöker återfå lite krafter, fötterna säger egentligen nej men det blir en liten Pub utgång ikväll:) Man får ju passa på, det är ju inte varje dag två av de bästa skåningarna som finns befinner sig i den stora staden. :D

En helt annan sak, duggan gick nog ganska bra ändå, om jag kommer ihåg rätt vad jag svarat då förstås:P Jag kanske inte ska plugga så mycket ändå inför prov etc;) eller nej, det skulle jag aldrig våga!

Vila, mat, vidgörning, utgång!

<3


Onödiga slagsmål

Blev ingen uppdatering igårkväll, var för trött och hade helt enkelt för mycket att hinna med. Tränade ju som sagt och sprang lite extra oxå så det drog ut på tiden, jisses vad intervallträning är jobbigt och särskilt med blåsa på stortån;) Kom sen hem och röjde undan det sista i lägenheten så att Ullis o Håkan inte får en chock av dammtussar när de kommer om en drygt en timme:P Varit i skolan och käkat har jag precis hunnit med, beger mig snart inåt centralen för att möta upp skåningarna. 

Var med om en lite otäck sak igårkväll på bussen hem från träningen. En kille (som jag för övrigt tyckte verkade mysko redan när vi hoppade på) och ett gäng andra killar började helt plötsligt skrika åt varandra, och även puckla på och slå varann. Som tur var så va vi inte så långt hemifrån lägenheten så jag hoppade av där, ville absolut inte hamna mellan slagskämparna. Det är det värsta med bråk mellan personer man inte känner, man har liksom ingen aning om vad de kommer att göra eller om de helt plötsligt tycker att jag står ivägen eller nått:S Nej, sånt drar jag mig så långt ifrån som möjligt, slagsmål löser ingenting!

Uppdateringen kanske blir lite si och så fram till söndag nu, antar att U och H kommer ta upp ganska mycket av min tid;)  

Onsdag

Dugga, göra inlämningsuppgift, följa med Karin till bilbesiktning, käka i Kista Galleria och gå där en sväng, tunnelbana hem, vattna blommor, städa lite, träna, käka och sen slapp och sova. Det där är min dag, har inget kul att inlägga nu så detta får räcka;)

Motivationsbrist

Har verkligen inte varit peppad alls att plugga de senaste veckorna, jag har plågat mig själv med att  läsa ändå, men nu tryter det ordentligt, jag känner att jag bara gör det som måste göras och inget mer. När jag idag hade gått igenom alla föreläsningar och gamla duggor så stack jag från skolan så fort jag kunde. Förhoppningsvis så hittar jag lite glöd till senare idag så jag kan skumma igenom allt en gång till, sen efter duggan imorrn så längtar jag bara tills Ullis och Håkan kommer på torsdag så jag får lite ny energi:)

Just de, har ni läst den omtalade artiklen där de säger att frukt orsakar fetma. Det börjar bli en bisarr debatt angående vikt och hälsa, och det mest komiska är att ju mer de pratar om det, ju fler upptäckter som görs, desto fetare blir vi, tragiskt men sant.

toddeloo så länge

Ett molnigt men grönt Stockholm

Jisses vad värmen och solen som tittat fram den senaste veckan gjort mycket för naturen. Allt är så mycket grönare och ljusare nu, det märks verkligen att våren kommit på allvar. Idag tog nog i och för sig våren ledigt då det inte är någon sol i sikte, regnade till och med i morse. Fast jag misströstar inte alls faktiskt, regnet behövs, har ju inte regnat på nån månad eller nått, och sen får jag mindre störningsmoment i mitt plugg, ingen sol betyder inget balkongsittande:P Gillar dock mina bruna armar och mitt extremt fräkniga ansikte;)

Skola i morse, lite plugg i skolan, lunch och mer plugg här hemma, lite mer snart och sen träning:) Har även hunnit med att boka in ett massagebesök dock inte förrän nästa vecka. Men det är VÄLDIGT behövligt, mina axlar och min nacke mår inte bra! De behöver verkligen få sig en rejäl omgång;)


Underbar bild tagen i helgen. Älskar när man har två i princip likadana foto bredvid varandra med samma motiv men två helt olika fokus;) denna har en sådan tvilling;)

Havregrynsgröt är mumma

Väskan är uppackad, mat inhandlad och håller på att ätas upp, kollat lite på pluggrejorna (ska kolla mer strax) och bilderna från helgen är även inlagda så här kommer en sammanfattning av min valborg och 1maj helg.

 Solbrända jag innan jag lämnade lägenheten.

under en promenad ute i solen där jag brände både nacke och ansikte ordentligt så togs det många naturkort, här kommer ett litet smakprov. Har helt enkelt kommit fram till att jag gillar att fotografera:)

     
   
Natur, hav, berg, gamla jordkällare, ahh landet är underbart! fast jag gillar stan också, hade nog inte velat vara längre ute vid skärgården, iallafall inte förrän det blir varmare så man kan bada och sola mer. well well, skola imorrn och duggaplugg:S

Back in town

Är tillbaka efter landetvistelsen och har precis hunnit landa i lägenheten. Ska packa upp väska, gå och handla lite mat, plugga lite och sen blir det en mer detaljrik uppdatering kring läget, har dock som sagt en del att ta hand om först. Vi hörs senare helt enkelt!


RSS 2.0