på tåget hem

Nu e jag påväg..sitter på tåget som ska ta mig hem till skåne..riktigt pissväder här uppe i sthlm så de skadar inte att lämna stället för en stund..:P Va på centralstation i god tid nu innan tåget gick så jag skulle slippa stressa för att hitta rätt spår o så.. därmed hann jag oxå köpa en god kopp kaffe på pressbyrån, där jag upptäckte att de har olika pris på kaffe beroende på var pressbyrån ligger nånstans, de har väl antagligen studentrabatt ute vid univetsitetet.

Jag o Karin va ute vid universitetet igår kväll för att gå på kåren o ta en öl o socialisera oss lite..det visade sig vara sjukt dött när vi kom ut där så begav oss inår vasastan igen i hopp om att hitta en mysig pub som Karin (trodde)  visste var den låg. Detta resulterade i att vi irrade rundor, vilket var ganska skönt på ett sätt, kyligt o skönt att promenera i. Vi hittade långt om länge puben men där va oxå¨dött så vi hoppade in på en annan som såg trevlig ut. Det v ar en engelskinspirerad pub o där va mysigt. Bartendern började snacka med oss efter ett tag o de slutade med att vi inte kom därifrån förrän de stängde vid tolv. Stack hem o sov, lite smålullig som jag va, sjukt lättpåverkad e man en vardag iallafall;) Billigt o bra!:P

Vaknade innan klockan ringde i morse, förmodligen för att jag va rädd för att försova mig, packade ihop sista o gav mig iväg.

Nästa gång jag skriver härär ikväll när jag sitter vid datan hemma i huset i skåne.. ihhh, de känns konstigt att säga hemma, lägenheten e ju mitt hemma nu, men visst färlöv kommer alltid vara mitt "första" hem..de känns lite vemodigt att denna dagen kommit oxå, jag har ju sett fram emot detta eftersom det ska bli så kul, men samtidigt, när jag åker upp till sthlm igen på söndag så¨e allt de roliga över o de e länge till jag får träffa alla igen..men men, så e de väl..de ska bli sjukt skoj att komma hem till skåne iallafall, tro inget annat!!!

later,

ps: skitsnygg kille i sätet på andra sidan gången, har ju något att kolla på i några timmar iallafall:P ds

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0